Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling wrote:Może skuszę się na to Stranger Things. Słyszłam, że dobry.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Potwierdzam ja co miesiąc miałam wszystkie objawy a w tym ciążowym parę dni po spodziewanej @ bolał mnie potwornie brzuch na Małpe i cycki bolały jednak wcześniej tego nie czułam no oprócz brzucha- ale to dawało mi pewność że @ przyjdzie
Ja już po pracy powiem Wam tak jednak nie dojade na to badanie bo mąż mi auto wziął
A druga sprawa taka że tak mnie napiernicza krzyż że usiedziec czy ustac nie mogę do tego bóle miesiaczkowe od rana
Martwi mnie ten kręgosłup mam czarną wizję- endometrioza
Czy orientujecie się czy po abrazji w wyniku histopatologicznym można by było ja wykryć ? Czy tylko laparo?
Jestes po owu 7 dni moze te bóle dobrze zwiastują zielony koniec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:A ja strasznie lubiłam seria Kylie XY. Tylko skończył się w połowie akcji
I teraz nie wiem czy były nowe odcinki których jeszcze nie widziałam (po pracy poszperam), czy zakończenia nigdy nie nakręcili.
43 odcinki - 3 sezony
Sprawdziłam:-P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Moze sie przepracowałaś...?
Mnie brzuch tez boli...nienawidze tego czekania...
Średnio powiem, od 3 lat nie podnoszę już ciężarów tzn w pracy tego nie robię, starość więc trzeba się oszczedzac
Te bóle to raczej z @ są związane znam je
Ale kurde nie takie mocne ... , to okropne
Wzięłam magnez gdyby to skurczowe miały być
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:No że brzuch to ja wiem, kręgosłup też często boli
Jednak dziś naprawdę potwornie
To pewnie coś z kręgami się dzieje. Ja wiecznie noszę torby z papierzyskami i po kilkunastu latach przez to też mam problemy z kręgosłupem, w odcinku krzyżowym najczęściej, ale też szyjnym czy nawet piersiowym. Nie leczę się, nie mam zdecydowanej diagnozy, bo nie chcę się prześwietlać w czasie starań, ale wiem, że coś tam jest nie tak. Nie mogę na przykład spać za długo na brzuchu, bo trudno mi potem się odgiąć do przodu. -
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dziewczyny ale 7 dpo to chyba ZA wczesnie na sikańce
No chyba że poprostu lubicie tego typu testy??
hihihih
8
Lubię, pomagają mi przetrwać oczekiwanie
Nie czekam na @ czekam wtedy do dnia następnego żeby siku zrobić, potem pół dnia wkrecam sobie urojenia potem znów czekam na porannego sikanca i znów aż przychodzi @ i tak mi czas mija
Ha haNova87, MisiaABC, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:To pewnie coś z kręgami się dzieje. Ja wiecznie noszę torby z papierzyskami i po kilkunastu latach przez to też mam problemy z kręgosłupem, w odcinku krzyżowym najczęściej, ale też szyjnym czy nawet piersiowym. Nie leczę się, nie mam zdecydowanej diagnozy, bo nie chcę się prześwietlać w czasie starań, ale wiem, że coś tam jest nie tak. Nie mogę na przykład spać za długo na brzuchu, bo trudno mi potem się odgiąć do przodu.
Mass rację ja co prawda na brzuchu nie śpię, ale podejrzewam i u siebie jakieś zwyrodnienie
Mimo to nadal uważam że dziś to chyba kulminacja jeśli chodzi o moc bólu
-
Ona29 wrote:8
Lubię, pomagają mi przetrwać oczekiwanie
Nie czekam na @ czekam wtedy do dnia następnego żeby siku zrobić, potem pół dnia wkrecam sobie urojenia potem znów czekam na porannego sikanca i znów aż przychodzi @ i tak mi czas mija
Ha haMisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Skoro tak to sikaj i wrzucaj fotki...Znów będe patrzeć w monitor z różnych stron i skupie się na twoich sikańcach zamiast na moich objawach zblizającej się @
No jak poprzednio cień był no widać go było okiem mam nawet zdjęcie obrobione co widać go mocniej i psikus
A Ty tak cichutko tu siedzisz a temperaturka się pnie ku górze;-)Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny