Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:U mnie czy rzadko czy czesto to wychodzi na to samo..
Ona ja tam nie chce krakac ale na ogół ciąża sie zaczyna zasypianiem hehh
Bede pilnować Cie z sikaniem hihi.
My na szczęście jutro wyjezdzamy a nie dzis wieczorem...choć nie napawam entuzjazmem i tak...
Hi hi to fakt ale nie 7 dpo
Tzn gdzie będziecie bo nie doczytałam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez patrzylam te ciazowe...
Ona29 jedziemy do tesciow( wiec nie jestem przeszczesliwa i czesto czuje sie tam jak 5te kolo u wozu)
Moj mlody odmowil zjedzenia ze mna rogalikow ktore z pieca wyciagnelam...wolal isc do kolegi...strzala w serce ehh.. -
Janess wrote:Chodzi o ortografię. Wybacz, chyba powinnam być polonistką.
Forum samo podkreśla błędy, w miarę możliwości, bardzo Cię proszę, zwracaj na to uwagę. Będzie nam tu wszystkim milej
Pisze z tel a on mie podkreśla. A ja mam problem z błędami bo mam dyslekcję więc przepraszam wiem że was to w oczy razi.Schmetterling, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:Pisze z tel a on mie podkreśla. A ja mam problem z błędami bo mam dyslekcję więc przepraszam wiem że was to w oczy razi.
No i tu się rozumie, bo MNIE osobiście też to razi w oczy
Swoją drogą co z tym testem skoro tak ładnie widać było kreche
A powiedz był " odleżany " ? Kreska wyszła odrazu? Czy po czasie, bo jakby nie było była dość wyraźna ...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Tez patrzylam te ciazowe...
Ona29 jedziemy do tesciow( wiec nie jestem przeszczesliwa i czesto czuje sie tam jak 5te kolo u wozu)
Moj mlody odmowil zjedzenia ze mna rogalikow ktore z pieca wyciagnelam...wolal isc do kolegi...strzala w serce ehh..
No ja lubię swoją teściowa jak pies kota więc nawet do niej nie zaglądam
Za to mąż tam odpowiednio o nią dba
Co sama mi mówi;-)
Nie wiem może myśli że na złość mi robi
Może potraktuj to jako odskocznie , może jednak jest cos co tam lubisz? ( nie koniecznie teściów:-P )
A co do Twojego chłopaka, no wiesz duży już jest dla niego to " siara " już z mamą siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 17:06
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety wyjazdy tam to jedna wielka nudaaaa..albo sluchanie o tym gdzie tym razem na wakacje pojada...zero wspolnego tematu...pogoda tez nie zachwyca a mnie juz telepie z zimna...ale fakt tam akurat dostane@ wiec chociaż nie bede może tak przeżywać a swoje juz przeryczalam w tym miesiacu..
Co do mojego syna..fakt juz duzy chłop z niego sie robi...taka kolej rzeczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Niestety wyjazdy tam to jedna wielka nudaaaa..albo sluchanie o tym gdzie tym razem na wakacje pojada...zero wspolnego tematu...pogoda tez nie zachwyca a mnie juz telepie z zimna...ale fakt tam akurat dostane@ wiec chociaż nie bede może tak przeżywać a swoje juz przeryczalam w tym miesiacu..
Co do mojego syna..fakt juz duzy chłop z niego sie robi...taka kolej rzeczy
Może jakaś dobra książka? Wyciszenie ? -
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Idę dziś z kumpelkami do kina na "Listy do M.". Niekoniecznie gustuję w takich filmach, ale może być fajnie. Tylko znów ten popcorn..
Siedzę jeszcze w pracy i słucham "Weselny klimat".
Nie wiem co mnie tak naszło.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Może jakaś dobra książka? Wyciszenie ?
Najgorsze jest to ze zawsze z moim sie tam klocimy bo on zawsze popije z ojcem a do mnie wszystko tam wraca to co najgorsze i zaraz mi sie cisnienie podnosi... -
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Musze sie pouczyc z młodym do sprawdzianu...
Najgorsze jest to ze zawsze z moim sie tam klocimy bo on zawsze popije z ojcem a do mnie wszystko tam wraca to co najgorsze i zaraz mi sie cisnienie podnosi...
Mam to samo. Piją zawsze jakby piwa nie widzieli.
Dlatego ja sobie organizuje sama czas, a on z bratem śpi.
Jak daleko mieszkają teściowie?
Kiedy do sprawdzianu się bedziecie uczyć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:No przecież
I to bardzo dobry pomysł
Tylko Ty się od razu tak nie nastawiaj;-)
Może Tym razem teście się postarają
A moj to tam swoje urodziny będzie opijać więc zapowiada sie wesoło...miałam w ogóle nie jechać bo nie wiem czy to dobry pomysł skoro sievtak nastawiam...ale z drugiej wiem, że chyba wole sie przemeczyc niż siedzieć sama..tzn z młodym, ale on ma już swoje sprawy hehh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Zauważyłam, że ostatnio bardzo marudze i z niczego się nie cieszę..bleeeeeeee
Też to zauważyłam
Może hmm jakiejs odskoczni Ci trzeba ? Skupiona jesteś na staraniach na dziecku ( wiadomo ) a co dla Ciebie?
Odpierdziel się wyjdź z kolezankami posiedzieć gdzieś to pomoże:-P
Która z Was idzie na Greya?KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość