Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A luteina powoduje wieksza @? Mi lekarz przepisal na plamienia przed , ale to byl 1 cykl i nic nie pomiglo, mowil tez, ze jak dalej beda plamienia to mam braz az 4 tabletki na dobe masakra... a biore juz na prolaktyne i glukofash, eutyrox 100 , zeby tyle lekow brac w tym wieku, zalamkaJeszcze mam nadzieję
-
nick nieaktualnyJa slyszalam ze jak jest za malo proga to sa [email protected] ja teraz badalam i mialam w normie...
Moj zabieg chyba sie nie odbędzie.
Młody ma jakaś chorobe zakazna- tylko kaszel duszacy...jakos to nazwala ale mi z glowy wylecialo...i ja tez dzis zaczelam sie dusić i pediatra powiedziala ze jak mam to samo to mnie jie wezmą...a mlody antybiotyk 2tyg ma brać. ... -
nick nieaktualnyWitajcie.
Relacja z dnia:
pół dnia popłakiwałam (bo już wiem, że nie tym razem, najgorsze, że żadnym innym pewnie też nie), potem załatwiłam sprawy w mieście i co? Objadłam się, kupiłam sobie biustonosz, czapkę, szalik, krem do rąk i.... oczywiście test ciążowy o czułości 10 czegoś tam.
Naprawdę trzeba w moim przypadku zdecydowanie przestawić sobie w głowie, po co się miotać, i tak dziecka nie będzie. Tyle w temacie.
I przywróciłam mojego misia.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Hej Misia u mnie tez juz @ sie rozkreca, nie zalamuj sie bo na pewnko kiedys sie uda, musi, tez testuje sobie, ale mam w gliwie to,ze czekamy na operacje meza, ze moze to pomoze.. ale tez czasem bucze przez to wszystko, kazdy ma jakas granice cierpliwosci ;( a dlaczego nie mozesz zajsc w ciaze, co jest przyczyna? U nas wyniki mezaJeszcze mam nadzieję
-
nick nieaktualnyNie mogę zajść w ciążę, bo po prostu jestem za stara.
Mieliśmy mnóstwo badań przez te ponad cztery lata, w tym laparoskopię z histeroskopią, sprawdzaniem drożności, mąż ma wyniki dobre, jesteśmy obstawieni wszelkimi wspomagaczami, lekami na wszelki wypadek i i tak nie z tego. Od roku uwaga jest skupiona na różnych stanach zapalnych w organizmach, ale ja nie wiem, czy to aż taka przeszkoda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy dobrego lekarza (od roku),wysłał męża do urologa i okazało się, że trafione:powiększone pęcherzyki nasienne.Więc serie antybiotyków. Sam urolog mówił, że to może być przyczyną. Do tego nasz lekarz kazał mojemu mężowi zająć się zatokami, a mi - migdałkami.
No oby to wszystko coś pomogło, ale już nie bardzo w to wierzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 15:10
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Czyli jest nadziejA co do wieku to to chyba nie jest tak,wiadomo, ze tez ma znaczenie , ale mam ciocie, ktora miala 42 lata jak zaszla i kuzynka, ktorej powiedzieli , ze nie moze miec dzieci i in vitro tez nie wchodzi w gre, 10 lat sie nie zabezpieczali a bagle bach maja 3 letnia coreczke my postabowilismy, ze jak operacja nic nie da to in vitro bo nawet lekarz mowil, ze wtedy juz nie ma innej formy leczenia, a wy bierzecie pod uwage in vitro czy z jakis wzgledow nie wchodzi w gre takie rozwiazanie?
MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Jeszcze mam nadzieję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie boje i to strasznie, bolu, o pieniadze bo jedno in vitro to 12 tys, ale najbardziej boje sie rozczarowania.. zas z drugiej strony nie wyobrazam sobie nie sprobowac wszystkiego dzieki czemu moge zostac mama, ja tez duzo wiem na temat in vitro bo kuzynka meza ma dwoje dzieci z in vitro i czesto rozmawia ze mna na ten temat , a nam jak ta operacja nie pomoze to tylko to zostanie , co bedzie jak sie nie uda nie wiem, nikt chyba nie moze sie na to przygotowac ;(Jeszcze mam nadzieję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Ja dziś miałam łzy w oczach,jak kupowałam zwykłą czapkę,aż nie patrzyłam na panią,odbierając paragon,pomyślałaby że wariatka.
Świat jest podły...patola rodzi zdrowe dzieci...przypadkowe znajomości po 1 nocy czesto koncza sie ciąża...a my kur..co....Angela Be lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny