Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze mam jedno pytanie po ktorej stronie Wasi faceci maja/ mieli zpn? Bo moj ma po prawej, a czesciej niby sa po lewej, jak trzeba sie przygotowac do takiego zabiegu? Czy trzeba ogolic sie na dole? Bo moj maz sie zastanawia heheJeszcze mam nadzieję
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Jak on widział tam plemniki? Tak gołym okiem??
O to samo chciałam zapytać no bo jak to tak?
Nelcia przeważnie ŻPN są po lewej stronie albo obustronnie na pewno Twój M ma tylko po prawej stronie? Mój się nie golił (ogólnie goli się ale nie przykładał do tego uwagi) pielęgniarka ogoli brzuszek więc nie musi
-
Schmetterling wrote:Jak on widział tam plemniki? Tak gołym okiem??
heh, pod mikroskopem to takie podstawowe badanie na wrogość śluzu podobno. Z pomocą wziernika wziął gin próbkę śluzu szyjkowego, sprawdził parametry fizyczne i zbadał go pod mikroskopem. No i nic nie zobaczył...Schmetterling lubi tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyNelcia mój 2 dni był w szpitalu tzn na drugi dzień po zabiegu po południu wyszedł ale to dlatego że się opóźniło z innymi pacjentami. Był na L4 był dwa tygodnie potem wrócił normalnie do pracy ale mój miał tą metodą co wcześniej pisałam.
Anetolek to badanie miałaś po stosunku rozumiem i nic nie zobaczył? Macie problem z nasieniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 21:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Kryska nie chodziło mi że na siłę seks no bo wiadomo że to nie ma sensu bardziej o to żeby zażegnać konflikt między Wami, taki seks na zgodę. No chyba że Twoj M. jest nie do złamania i na serio nie miałby ochoty. Nie znam więc nie wiem, jedynie chciałam dobrze mam nadzieję że dzień zacznie Ci się przyjemnie i taki będzie do końca.
Mój był na zwolnieniu 2 tygodnie ze względu iż pracuje ciężko fizycznie. Co do naszej metody zabiegu się nie wypowiem bo nic na ten temat nawet nie wiem. Nowa metoda byłam sceptycznie nastawiona, jednak trochę pomogło akurat w naszym przypadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 06:15
Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHop hop Karolcia No to super!! Nawet nie wiesz jak się cieszę
Nelcia mój też miał po lewej , a co do golenia to u nas zawsze gładko- nie lubię krzaków zresztą on też się z nimi źle czuje
Wczoraj było przytulanie i okres znów powrócił tak mnie zastanawia jedna rzecz kiedyś na etapie tych mocniejszych starań poszłam się też skonsultowac z innym ginem który zauważył u mnie nienaturalnie mniejsza dziurke w szyjce macicy- według niego to jest problem i tego nie da się leczyć według niego jest możliwe że nawet plemniki przez nią się nie przedostana- rysowal na kartce jak wygląda moja ( jak główka od szpilki ) a jak normalnie powinna wyglądać- to on zdiagnozowal moja przyczynę niepłodności ( nie potwierdzona)
I teraz tak myślę, może z tad moje plamienia po @ po serduszkach poprostu nie potrafię się naturalnie oczyscic i trzeba mnie " ruszyć " ?
Ccierpliwa na jakim jesteś etapie ? Zdaje się że już blisko do transferu ?
Załamana wywołuje?
Jannes jak ma co być to i jeden pecherzyk wystarczy
Motylku co dokładnie z Twoim jajnikoem jest ?
Baton to już duże psie dziecie;-)
Nova a Ty co milczysz ?
Anet jesteś tu ?Nova87, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem
Dzień dobry:)
Wczoraj były poważne tematy na których się nie znam więc podczytuje i siedzę cicho
U mnie w rodzince znów jelitówka i modlę się żeby znów do mnie nie dotarła ;/
Ja nie wiem co w tym roku się dzieje....co miesiąc bliskie spotkanie z muszla klozetową ;/ -
nick nieaktualnyU mnie dziś od rana nie było prądu, byłam więc nieco odcięta od świata. Za to zrobiłam na obiad zajebisty bigos
Wczoraj miałam jakieś dziwne skurcze macicy, jakby mnie ktoś nożem w środku traktował, aż mnie kilka razy zgięło w pół... Nie wiem, co to było, u mnie dopiero 19dc... Dziś na razie spokój, więc to może takie jednorazowe coś
Ona, nie gadaj ty mi tu o starości! Ja Cię proszę! Życzę powo w inv. A plemniki są mniejsze, niż główka szpilki, jakiś siłacz spokojnie się przez Ciebie przepcha. Życie nas jeszcze pozytywnie zaskoczy, zobaczyszMisiaABC, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Heh, w porzadku. Jak na razie A u Ciebie?
No to super oby tak już zostało
U mnie też ok tylko teraz po głowie chodzi mi mnóstwo myśli na temat zabiegów które mnie czekają, co jeśli nie pomogą itp. Ciągle coś czytam i wyszukuje info na ten temat no ale taka już jestem że się martwię na zapas. Muszę wytrwać i przeżyć bo przecież w końcu tego chciałamZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny