Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Hop hop Karolcia No to super!! Nawet nie wiesz jak się cieszę
Wczoraj było przytulanie i okres znów powrócił tak mnie zastanawia jedna rzecz kiedyś na etapie tych mocniejszych starań poszłam się też skonsultowac z innym ginem który zauważył u mnie nienaturalnie mniejsza dziurke w szyjce macicy- według niego to jest problem i tego nie da się leczyć według niego jest możliwe że nawet plemniki przez nią się nie przedostana- rysowal na kartce jak wygląda moja ( jak główka od szpilki ) a jak normalnie powinna wyglądać- to on zdiagnozowal moja przyczynę niepłodności ( nie potwierdzona)
I teraz tak myślę, może z tad moje plamienia po @ po serduszkach poprostu nie potrafię się naturalnie oczyscic i trzeba mnie " ruszyć " ?
Motylku co dokładnie z Twoim jajnikoem jest ?
Baton to już duże psie dziecie;-)
Mi się natomiast wydaje, że seks czasem mi przyspiesza mi okres.
Natomiast nie wierzę w takie bzdury, że plemniki się nie zmieszczą przez szyjkę. Przecież one są mikroskopijne a nie wielkości jabłka!
Mój jajnik leży za macicą i coś tam boli.
Wrócił do swojej pozycji sprzed laparo i teraz pytanie: czy to zrosty czy skrzywienie kręgosłupa/rotacja miednicy?
Spadam dziś na Mszę do św. Rity.Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Karolina, no to jest trochę poprawy
A suplementacje też stosował ?
Brał cynk, selen, witaminę C, kwas foliowy i tran od czasu do czasu W jego diecie jest dużo owoców, orzechów to masakrycznie ostatnio wcinał i dużo pije soku pomidorowego.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Hejo Babiszony , ja skonczylam 2 tygodniowy post i zamiast rzucic sie na zarcie to co? To na wino sie rzucilam ale ze kiedys lekarz mi powiedzial ze mam duzo pic to pije...zgodnie z zaleceniami.
Motyl ja mialam bardzo waski kanal szyjkowy i moj lekarz tez powiedzial, ze jak zolnierze slabe to moga miec trudnosci z przebiciem sie przez niego....ale mi od razu go poszerzyl i powiedzial ze juz tak powinno zostac. Bolalo jak cholera, ale przezylamKarolina2787, Posok82, Angela Be, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Nelcia jestem opiekunką dziecięcą
Marciaa ilość się poprawiła było 15mln ogółem a teraz jest 27mln bo głównie z ilością mieliśmy problem.
No Karola, ladnie sie podniosla ilosc! Warto bylo robic zabiegKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Hejo Babiszony , ja skonczylam 2 tygodniowy post i zamiast rzucic sie na zarcie to co? To na wino sie rzucilam ale ze kiedys lekarz mi powiedzial ze mam duzo pic to pije...zgodnie z zaleceniami.
Motyl ja mialam bardzo waski kanal szyjkowy i moj lekarz tez powiedzial, ze jak zolnierze slabe to moga miec trudnosci z przebiciem sie przez niego....ale mi od razu go poszerzyl i powiedzial ze juz tak powinno zostac. Bolalo jak cholera, ale przezylam
Łono matko, aż mnie zabolało jak to przeczytałam...Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Ciekawe te cycki u Ciebie Jannes !
Ja biorę Aromka i oprócz wielkiej kuli e prawym jajniku nie czuje nic
Witam się z rana;-)
Z pracy już
Lago mnie lekarz nie chciał nic zrobić bo byłam przed laparo mówił że w trakcie zawsze robią drożność i to wystarczy ALE na około 3 miesiące późnej szyjka wraca do stanu poprzedniego - obecnie jestem 3 miesiące po zabiegu więc może jeszcze jest roszerzona ....
Motylku pisałaś że laparo nic nie dala
Skąd to się bierze? Od zawsze tak miałaś?
Przecież jak to sprawia ból to z seksu zero przyjemności....
Leżałam w szpitalu z dziewczyną ( dlatego pytałam o co konkretnie chodzi z Twoim jajnikoem) ale ona miała przyrosniety jajnik do macicy i podobnie jak Ty ból podczas przytulanek teraz już wiem że jest wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:
Motylku pisałaś że laparo nic nie dala
Skąd to się bierze? Od zawsze tak miałaś?
Przecież jak to sprawia ból to z seksu zero przyjemności....
Leżałam w szpitalu z dziewczyną ( dlatego pytałam o co konkretnie chodzi z Twoim jajnikoem) ale ona miała przyrosniety jajnik do macicy i podobnie jak Ty ból podczas przytulanek teraz już wiem że jest wszystko ok
To bardzo skomplikowana i długa historia. Mój jajnik był od paru dobrych lat obok/za macicą.Być może to efekt zapalenia przydatków. Kiedyś to bolało bardziej, z czasem ustąpiło i bolało tylko przy serduszkowaniu w określonych pozycjach. Lekarze igrnorowali, bo to niby nic takiego. Laparoskopia została zlecona ze względu na ten jajnik, bo napro nie podobał się, że jets cały czas w tym samym miejscu. Podczas laparo okazało się, że mam całą lewą stronę w zrostach. Wszystko niby zostało przywrócone do pierwotnego stanu. 3 dni po laparo poczułam ten sam ból co parę lat temu. Jajnik wrócił za macicę..
U mnie dochodzi jeszcze dość mocne skrzywienie kręgosłupa. Być może wszystko się na siebie nakłada, nie wiem..