Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
I jest mozliwośc że w tym jajniku co jest ta torbiel jest jajeczko tylko nie dało sie go dojżeć przez ta gnide ;/
Mam działac i sie nie załamywacFantasmagoria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Sorki,bo pewnie gdzieś pisałaś wcześniej, ale jest to torbiel po niepękniętym pęcherzyku? Mi w tym cyklu po laparoskopii urosła taka właśnie, miała ponad 5cm. Poprzedni cały miesiąc brałam Orgametril...
Dzisiaj test znow na +Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam taką koleżankę, rok ode mnie młodszą, która chodzi z 3cm torbielą endometrialną od 2010 roku. Nie rośnie, nie zmniejsza się, początkowo brała chyba trzy serie jakichś leków o różnej mocy,teraz nie bierze i na jedno wychodzi.
Ale ona jest w zupełnie innej niż nasza tutaj sytuacji - nie ma męża, nie stara się o dziecko. No i nic jej ta torbiel nie przeszkadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 16:43
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Z tego co wyczytalam to leczy sie tabsami anty. A jak sie starasz to laparoskopowo.
Zgadza się. Choć zdarza się ciąża i z taką torbielą.
Tzn. leczenie tymi tabletkami polega na tym, że dzięki nim torbiel się nie powiększa, ale nie znika. -
Schmetterling, a pieseł co za zabieg miał?
A reszta forumowiczek gdzie?MisiaABC lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Zgadza się. Choć zdarza się ciąża i z taką torbielą.
Tzn. leczenie tymi tabletkami polega na tym, że dzięki nim torbiel się nie powiększa, ale nie znika.
Nie zgodzę się. Mojej kuzynce zniknęła po tabsach, chyba że sciemniala.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Ja się denerwuję, cały dzień chodzę w kółko, coś tam robię, ale nie mogę się skupić, bo jutro mam zabieg laryngologiczny w znieczuleniu ogólnym, wracam ze szpitala w sobotę.
Co to za zabieg? Życzę powodzenia i zdrówkaMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Miał mały problem z jednym jądrem
O noł, czyli jest z "naszego" rozdania Chociaż do lekarza poszedł, bo wiadomo jak to jest z facetami. Zwłaszcza jak chodzi o ich klejnoty Wyrazy współczucia dla piesełka, niech szybko wraca do zdrowia i poskromi kociska z sąsiedztwaMisiaABC, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFantasmagoria wrote:O noł, czyli jest z "naszego" rozdania Chociaż do lekarza poszedł, bo wiadomo jak to jest z facetami. Zwłaszcza jak chodzi o ich klejnoty Wyrazy współczucia dla piesełka, niech szybko wraca do zdrowia i poskromi kociska z sąsiedztwa
Dziękuję bardzo. Najgorszy jest ten kołnierz, który musi nosić. Obija się o wszystkie ściany..