Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fantasmagoria wrote:Cześć,
Janess, gonadotropiny to już poważna sprawa, a czy Wy nie byliście zdecydowani na in vitro? Bo jeśli tak, to nie wiem czy to dobry pomysł, przy in vitro i tak Cb nafaszerują.
Co do proszku do pieczenia, to podobno lepiej dodawać sodę, efekt podobny, ale soda w przeciwieństwie do proszku nie zabija wit z gr B.
U mnie na razie śniegu nie ma. Nova, jak to właśnie nie lubię jeździć w jakieś zawieruchy, śnieżyce. Szacun!
@ dalej brak...
Ja to z tych kierowców z ciężką nogą
Jak dupką zarzuci to mam radoche że kierownicą pokręcić mogę
Może to przez to że prawko zimą robiłamMisiaABC lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie śnieg padała ale już go nie ma Byłam dzisiaj na zakupach Mikołajowych i dla chrześnicy już mam ale zostaje mój chrześniak i męża na szczęście do nich mamy czas bo jak dostana później to nic się nie dzieje.
-
Janess, jeśli są jakieś diagnozy i punkty zaczepienia, to paradoksalnie dobrze, bo już wiesz z czym masz do czynienia i teraz trzeba walczyć! Jak masz szansę na naturalną ciążę to tym bardziej możesz jeszcze próbować. A badań nigdy dość - lepiej zrobić 2 za dużo 1 za mało. Powodzenia!!!!
Agnieszka, jak beta?
Ja też dziś zakupy, kupiłam bratanicy domek z kartonu, który będzie mogła jeszcze sama pokolorować Będzie na Mikołaja. Po woli otwieram sezon świąteczny - wymyśliłam nowy przepis na śledzie, muszę go wypróbować. Poza tym szukam już pomysłów na prezenty świąteczne.MisiaABC, Janess lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRano pojechalam do przychodni, do gin...ale mnie nie przyjęła...ludzi tłum...
Położna wcisnęła mnie na 5.12 z uwagi na moje cyce i mleko w nich..i jakoś mnie zdolowala...prosila bym do tego czasu zrobila tarczycę i prl..na tarczycę mam od internisty tsh i ft4 czy cos takiego..ale musze zrobić caly pakiet chyba by mieć jasność..
Pozatym zrobilam w końcu porządek w szafie na przedpokoju i powywalalam stare rzeczy...od razu na sercu lzejFantasmagoria, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
I po wizycie. Usg dopiero jutro po 10. Pierwszy raz sie spotkalam z tym ze po badaniu ginekologicznym jajnikow stwierdzila ze owulka w drodze bo jajniki tkliwe
-
Hejo, u mnie dzis mega mrozno ale bardzo slonecznie. Taka zime uwielbiam. Pieso mi sie pochorowal, ale jest taki kochany ze lecial na dol zwymitowac w rogu kuchni, zamiast na dywan w sypialni. Ja juz od 2 tygodni czuje swieta, ale to juz wiecie . Wlasnie bylam obczaic Poinsetie w sklepie, ale hcyba troche za wczesnie, boje sie ze mi klapnie. Na razie kupilam wianek na kominek i lampki i chyba 6 grudnia juz udekoruje chate. Apropo zakupow czy ktoras z Was wybiera sie w tym tygodniu do centrum handlowego i moglaby dla mnie cos sprawdzic? Bede "dzwieczna"
MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Apropo zakupow czy ktoras z Was wybiera sie w tym tygodniu do centrum handlowego i moglaby dla mnie cos sprawdzic? Bede "dzwieczna"
Możliwe, że ja. Na co mogę się przydać?Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
AZ - transfer 02.12. ☹️
Janess wrote:Fantasmagoria, ale nick wymyslilas, krotszy bylby latwiejszy dla nas
Dla przyjaciół FanciaMisiaABC, Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
Janess wrote:A do kiedy chcesz wiedziec? Mozliwe ze tez sie przejde po galerii ale jeszcze nic nie obiecuje.
a obojetnie, bo i tak nie ma mojego rozmiaru online, wiec zanim zaangazuje rodzine w poszukiwania chcialabym wiedziec czy wogole sa w przecenie (tylko niebieski kolor, bo inne sa w regularnej) -
Lago wrote:czy te buty https://www.rylko.com/en/produkt/3HP26D_TF9,129443,93.html stacjonarnie tez sa przecenione....kochana jestes
Może zaczekaj z tymi wyznaniami aż uda mi się do sklepu dotrzećLago lubi tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
Witam się z rana.
Dzisiejszy dzień nie zapowiada się zbyt fajnie. Wczoraj miałam z mężulkiem spięcie ( o ile można to spięciem nazwać bo on sie nigdy nie kłóci) ;/
Po wizycie u gin wyszło na to że u mnie wszystko super. Mam tylko monitoring zrobić. Jak wyjdzie ok to pozostaje badanie męża na które nie chce się zgodzić. No tak mnie wkurzył że masakra. stwierdził że on jest zdrowy bo mu kuśka staje. Ja rozumiem że sie może wstydzić ale nosz ku...a. To jest lekarz!! Ja jakoś musze nogi rozkładac jak krowa rozpłodowa i dac sobie grzebać Pani dr. powiedziała że dopiero jak męża wyniki będa dobre można mnie skierowac na badanie drożności jajowodów co wydaje jej sie że i tak wyszło by ok. Najpierw mamy zrobić bezbolesne badania dopiero bardziej ingerować.
A że wczoraj test owu był + chciałam coś zdziałac i wyszło tylko na to że zakończyło się w złych emocjach, aż się po wszystkim popłakałam. Z natury jestem twarda i nie daje poznac po sobie jak jestem "słaba psychicznie" ale wczoraj już pękłam. Także zrobie monitoring i basta. Co ma byc to będzie bo wiem że mąż zbadać się nie da
O takie żale z ranaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Janess tylko że on nawet do zwykłego rodzinnego lekarza nie chce iśc jak jest chory ;/ Po co ma się badać jak już jedną pociechę spłodził ;/
Normalnie mam humor ANTY na wszystko -
nick nieaktualnyNova87 wrote:Janess tylko że on nawet do zwykłego rodzinnego lekarza nie chce iśc jak jest chory ;/ Po co ma się badać jak już jedną pociechę spłodził ;/
Normalnie mam humor ANTY na wszystko
Moj to samo...w ogóle nie chce słyszeć o lekarzu nawet jak jest chory. On wie swoje i już..
Także znam ten typ..
Mnie tez wczoraj mój wkurzyl i sie zawinelam spac w salonie..nie warto wiecznie skakać nad nim.
Nie martw sie na zapas..moze ten cykl skonczy się szczesliwie i nie trzeba bedzie sie badać ☺
Głowa do gory☺
Wszedzie ponoć biało, a u mnie nic.Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Załamana85 wrote:Hejka.
Moj to samo...w ogóle nie chce słyszeć o lekarzu nawet jak jest chory. On wie swoje i już..
Także znam ten typ..
Mnie tez wczoraj mój wkurzyl i sie zawinelam spac w salonie..nie warto wiecznie skakać nad nim.
Nie martw sie na zapas..moze ten cykl skonczy się szczesliwie i nie trzeba bedzie sie badać ☺
Głowa do gory☺
Wszedzie ponoć biało, a u mnie nic.
Co ma byc to będzie, core już mam i skupiam sie teraz na niej :
Właśnie knuje kogo z rodziny przebrać za mikołajaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jak ja..
Odkąd choruje to chociaż mam wiecej czasu dla niego.
Na prezent nie mam pomysłu kompletnie...
Klocki lego poszły w odstawke..teraz ma taki etap, ze tylko ps3 i tablet, a poza tym nic..a gry nie chce kupować...planszówki tez nie bardzo..bedzie problem.