Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fantasmagoria wrote:Ja jak robię mąka pszenna, jajko, mleko, szczypta soli to nie pękają, a jak robię na innej mące i wodzie to już mi pękają. Wtedy składam na cztery zamiast zwijać i jest jako tako.
Fantasmagoria, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Leci mi mleko z dwoch cycow....z prawego nigdy mi nie leciało..tylko z lewego przy podwyzszonej prl...no to mam juz odpowiedź na bolace cyce...
Zaczęłam czytać i myślałam, że to w temacie naleśników i dopiero po chwili zaczaiłam, że zwrot akcji!!! A to wszystko dlatego, że wczoraj oglądałam goglebox i tam było o różnych zboczeniach...Lago, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Fantasmagoria wrote:Zaczęłam czytać i myślałam, że to w temacie naleśników i dopiero po chwili zaczaiłam, że zwrot akcji!!! A to wszystko dlatego, że wczoraj oglądałam goglebox i tam było o różnych zboczeniach...
hahahaahahaa w sumie nalesniki od mleka daleko nie lezaFantasmagoria, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFantasmagoria wrote:Zaczęłam czytać i myślałam, że to w temacie naleśników i dopiero po chwili zaczaiłam, że zwrot akcji!!! A to wszystko dlatego, że wczoraj oglądałam goglebox i tam było o różnych zboczeniach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 21:07
Fantasmagoria, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Swoja droga zjadlabym z dzemikiem...mmm...
Lago ja bralam Dostinex. Ponad miesiac temu lekarz kazał odstawic bo mialam za mało. ..a 2 tyg później bylo ok...zrobie badania za pare dni a jutro spróbuje sie wbić...( w co watpie bo terminy na stycznia)
Mam jeszcze 1 polowke dostinexu, ale poczekam na badania..
Tak mi sie wydaje ze to mleko choc wczesniej z 1cyca bylo biale..a teraz taka woda..noi nie ma tego nie wiadomo ile..takie kropeleczki przy ucisku.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Załamana mnie tez leci mleczko z piersi a prl mam ok. Usg tez ok tylko jakies tam gruczoły mam ciut wieksze ale to podobno ok. A jak przyszło córe karmic to mleka nie było taki zonk
-
Ona29 wrote:Kurde jakoś taka nakręcona byłam i mi przeszło haha
Pika mnie prawy jajnik może się zbliżamy do owu myślę że będzie jutro , sprawy dziś już ogarnięte wszystkie
Przerejestrowanie podatek zapłacony ( zdzierstwo) i PZU przepisane
Teraz tylko lac i jeździć
Nova a czemu stracony? Nic a nic ?
Kasiu a co to z Twoim zdrowiem wkoncu ?
Zapalenie płuc to nie jest?
Co z synkiem tym antybiotykiem? -
Lago wrote:Witam piekne Panie
Laski jak robicie nalesniki? Niby to proste ale ile gospodyn tyle odmiennych przepisow. Chodzi mi dokaldnie czy dajecie mleko czy wode a moze mineralke gazowana? Ile jajek?Znowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie:-)
Lago ja na naleśniki mam przepis od taty i od zawsze wychodzą cienkie i elastyczne: 2 jajka , 2 szklanki mąki, szklanka mleka , szklanka wody gazowanej, łyżka cukru , szczypta soli , 2 łyżki oleju
To jest przepis na około 15 sztuk;-)
Co do mnie dzialalismy wczoraj , ale jeszcze chyba owu nie było- pobolewal brzuch podobelwal jajnik tyle że nie było bólu owulacyjnego
Dziś jadę do koleżanki na urodziny więc z serc nici
Za oknem białooooo pięknie, za parę godzin będzie pewnie ciapa
Nova no to niedobrze... albo może i dobrze jeden cykl taki bez nakrecania może i dobrze zrobi
Kasia nie znam się na atopowych chorobach ale zdaje się że lekarze augumentim duomox przepisuja na potęgę...MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelcia wrote:Heej czy luteina moze przesunac owu?
Jeśli jesteś po owu i ja bierzesz to rzecz jasna nie , jeśli jednak nie masz pewności czy była i zaczęłaś ja brać to jest możliwe że nawet wogole jej mieć nie będzieszJaness, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek u Was też tak biało?
Lubie jezdzic autem jak napada śniegu
Cos mi sie zdaje że przez wczorajszy spadek ovu zaznaczy owulacje wczesniejMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Janess, gonadotropiny to już poważna sprawa, a czy Wy nie byliście zdecydowani na in vitro? Bo jeśli tak, to nie wiem czy to dobry pomysł, przy in vitro i tak Cb nafaszerują.
Co do proszku do pieczenia, to podobno lepiej dodawać sodę, efekt podobny, ale soda w przeciwieństwie do proszku nie zabija wit z gr B.
U mnie na razie śniegu nie ma. Nova, jak to właśnie nie lubię jeździć w jakieś zawieruchy, śnieżyce. Szacun!
@ dalej brak...MisiaABC lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie...