Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Witam Was po krotkiej przerwie
Cześć, co tam u Cb?Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
Czytam Was na bieżąco i dolaczam do dziwnych cykli..
Co u mnie? Termin operacji przesuniety na 15.01...ponoc to nic pilnego i moge czekać..nie boli mnie nic i jem juz wszystko lacznie z chipsami.
Bylam chora(nadal jeszcze jestem) i nie chcieli mbie w takim stanie mimo ze to nic poważnego..
Co do dziwnych cykli...mnie od kilku dni napie***laja cycki i to przeokrutnie! Wvzesniej bolaly jajniki i myslalam ze owu juz bedzie a tu nic...nsgle stop..zawsze mam typowy bol a teraz tylko te cycki...ktoras miala tak już przed owu?? U mnie max 19dnia moze wystąpić wiec jeszcze jutro ostatecznie moze..ale dzisiejszy test owu z rosmana negatyw...może przez chorobe to jakoś sie pokitralo..
Temp nie mierze bo nie mialam sie teraz starać z uwagi na zabieg...wiec wszystko takie w tym cyklu dziwaczne..
Witam nowe kolezanki☺ i stare również ☺
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Załamana, mnie właśnie teraz kilka dni przed owu cycki zaczęły boleć. Dalszy rozwój sytuacji znasz.
Ale tak mocno i tak wczesnie to juz dawno mnie nie bolaly..chyba ze znow prl podskoczyla ale chyba nie ma sensu teraz robic co? -
nick nieaktualnyMialam podwyzszona w sierpniu i bralam dostinex. Miesiac temu odstawilam bo mialam za niski poziom a później byla juz ok.
W tym miesiacu i tak odpuscilam bo myslalam ze bede miec zabieg, a tu sie plany pokrzyzowaly.
Jutro powtorze test owu albo dzis wieczorem..zawsze mam max 19dnia wiec jutro..chyba ze cykl sie przedluzy do 35dni co tez u mnie sie zdarza.
Progesteron miesiac temu tez byl super. -
nick nieaktualnyJaness wrote:Ale progesteron sprzed miesiąca już jest nieaktualny
Ha ha
Tys jest kochana
No u nas to się prezenty robi na urodziny , na Mikołaja, na zajączka i pod choinkę jeśli kiedy indziej się wybieramy to albo jakieś owoce albo jak tu koleżanka napisała kolorowanke itp
Dla małego dziecka gryzak jakis czadowy lub drobny upominek;-) , dla np 3 latki ja wiozlam torbę owoców i tak mnie też zapamiętała ta ciocia co te dobre mandarynki przywiozła:-PJaness, Fantasmagoria, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to Ona dzisiaj miły wieczó sie szykuje działaj działaj. Mnie sie w tym cyklu nie chce robic sikańców. Jeszcze dzisiaj jakies delikattne plamienie wiec pewnie cos sie podziało tam na dole i cykl stracony
-
nick nieaktualnyKurde jakoś taka nakręcona byłam i mi przeszło haha
Pika mnie prawy jajnik może się zbliżamy do owu myślę że będzie jutro , sprawy dziś już ogarnięte wszystkie
Przerejestrowanie podatek zapłacony ( zdzierstwo) i PZU przepisane
Teraz tylko lac i jeździć
Nova a czemu stracony? Nic a nic ?
Kasiu a co to z Twoim zdrowiem wkoncu ?
Zapalenie płuc to nie jest?
Co z synkiem tym antybiotykiem? -
nick nieaktualnyOna29 wrote:Kurde jakoś taka nakręcona byłam i mi przeszło haha
Pika mnie prawy jajnik może się zbliżamy do owu myślę że będzie jutro , sprawy dziś już ogarnięte wszystkie
Przerejestrowanie podatek zapłacony ( zdzierstwo) i PZU przepisane
Teraz tylko lac i jeździć
Nova a czemu stracony? Nic a nic ?
Kasiu a co to z Twoim zdrowiem wkoncu ?
Zapalenie płuc to nie jest?
Co z synkiem tym antybiotykiem?
Nie to jest jakas choroba atypowa- tak sie nazywa..u mnie w miescie b.duzo zachorowan..nawet chirurg, który mnie nie chciał przyjąć na oddział mówił ze to przechodził...
Zarazilam sie od synka...i przechodze gorzej od niego...
W morfologii wyszlo za malo bialych krwinek(u mnie norma). Poza tym w miare.
Moja lekarka ( tempa pi*da) o tej chorobie nie slyszala..dala mi duomox ktory na to nie dziala...i nie biore...l4 mam do30. Juz mi lepiej tylko kaszel dusi..ale sie juz odrywa wiec plus.
Ja wyjelam moj dzisiejszy test owu i jest 2kreska ale bledsza. -
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Ja daje 1 jajko mleko i make na oko...
no kurna tez tak zawsze robilam, ale jak cos chce w tego nalesnika zawinac to mi peka i szukam przepisu na takie elastyczne, zeby mozna bylo np zrobic z nich krokiety, ale zeby nie pekaly od farszu i nie wiem czy to kwestia ilosci jajek czy wody/mlekaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak robię mąka pszenna, jajko, mleko, szczypta soli to nie pękają, a jak robię na innej mące i wodzie to już mi pękają. Wtedy składam na cztery zamiast zwijać i jest jako tako.
Lago, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny