Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w rodzine jest 3 dzieciaczkow (same baby ) i zawsze wszyscy naklejki do babci znosza i rozdziela na kazdego i buszuje po sklepach
Fantasmagoria, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Ejjj, ale mnie Polsat oszukał!! Ja chciałam dzisiaj Przyjaciółk obejrzeć, a tu zonk - nie ma Takie dziady...
hipisiątko lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
hipisiątko wrote:Dołączam do poszkodowanych przez polsat.... Oddajcie mój " nasz nowy dom"
Robią co chcą!!! Kolesiostwo i nepotyzm!!! Trzeba z tym skończyć, wyjść na ulice!hipisiątko, MisiaABC, potforzasta, Znowu.ta.kryska, Janess, Angela Be, Karolina2787 lubią tę wiadomość
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
AZ - transfer 02.12. ☹️
hipisiątko wrote:Dobra już jakiś scierpię ten brak mojego programu ale na ulicę w taką pogodę nikt mnie nie wyciągnie
Dwa dni padał śnieg dziś deszcz a na termometrze już na minusie więc jutro będzie ciekawie.
Przekonałaś mnie, jeszcze kieliszeczek winka i spać
hipisiątko, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
hipisiątko wrote:Otóż to kochana. Ja po alkoholu to spać nie mogę. Nawet ostatnio po weselu przesiedziałam przed tv od 3 rano do 11 zasnęłam dopiero po poprawinach o 23
Ty jesteś dobra! Spanie to moje hobby Chociaż jak przeczekam kryzys, to potem mi się power załącza i wtedy sprzątam po imprezie (po domówce, bo na weselu talerzy nie zbieram i nie latam z mopem po sali ) Dlatego często jestem zapraszana na domówkiMisiaABC, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
nick nieaktualny
-
MisiaABC wrote:Ale przecież sezon 10 Przyjaciółek już się skończył wraz z odcinkiem 122 . Ja nie oglądam tego nigdy w tv, tylko na playerze
A ja widziałam kilka odcinków i tak sobie myślę dzisiaj obejrzę kilka pierwszy. I masz No i weź tu coś zaplanuj - ciąża nie, serial nie, seks nie... Jak tu nie pić?
A 10 lat temu o tej porze? Poprawiałam makijaż i zaczynałam... Chętnie wróciłabym do tamtego czasu i trochę pozmieniałahipisiątko, potforzasta, Znowu.ta.kryska, Angela Be, MisiaABC, Moa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
Co do spania to mi tam nie zależy mogła bym spać i spać
Przyjaciółki ogladalam tylko 1 sezon i co próbował am oglądać dalej to mnie nudzilo i juz więcej się nie skusilam.
Misia a przyjaciółki nie na player tylko na ipliMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie śpią no objawy piękne ja nawet takich ładnych objawów nigdy nie miałam
Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Roza86 lubią tę wiadomość
AZ - transfer 02.12. ☹️
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Dołączam do tych, którzy jutro mają możliwość spania dopóki ich pies nie obudzi. Moja gadzina w kojcu bo zajęłaby mi całe łóżko w sypialni. Z resztą ja zwierząt w domu nie toleruję
Wypuszczasz go czasem z tego kojca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 05:10
-
Witam się z rana.
Oczywiście po usg jak sie dowiedziałam ze mam parcha na jajniku to od wczoraj boli ;/
Normalnie cieszyłabym się że to owulka a teraz myślę że to przez to dziadostwo ;/
Jak nie urok to sraczka, a że sraczki u nas ostatnio dużo bo jelitówka krąży to proszę o ten urok -
"Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata."
Porada dnia.....
Coś się nie mogę załapac do tych 85%Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
To ja jestem w tych 5 %
Aaaaa no i dzien dobry wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 07:28
Nova87, MisiaABC, Roza86, Moa, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj tłumaczyłam mojemu co to jest torbiel endometrialna...... 15 min się mordowałam co by na chłopski rozum przetłumaczyc..... stwierdził że już na początku sie pogubił i nie zrozumiał....
Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Załamana mam dla ciebie pocieszenie.
Dziś w wiadomościach mówili, że ze wszystkich firm na rynku Polskim największe podwyżki płac dostali pracownicy " biedronki"
I że pracowników brakuje nawet za tak wysoką pensję ( u nas w mieście są 2 biedry i nie ma szans by się dostać do któreś do roboty )
Powiem szczerze, ze chcialabym to zobaczyc na swoim koncie...bo te smieszne premie nie sa dla każdego i robia tak by nikt nie dostal...wiec zostaje ledwo ponad najnizsza krajowa...no ale pisać i mówić to wszystko pięknie...hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość