Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia witaj w klubie.
Dopiero teraz chumor mi sie poprawil bo wladnie wracsmy...bylismy jeszcze dxis u mojej rodziny i musiałam sie napić z kuzynka choc tego nie planowalam...
Ja mam wywalone czy ktos to czyta..
MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona:*
Misia:* tule i wspolczuje!MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCcierpliwa kiedy wizyta ?
Dzien dobry
Karolcia testujesz ?
Jannes jak u Ciebie ma sie sytuacja ...
Misia jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni
Zalamana a Ty będziesz miala ten zabieg?
Hipi u mnie nikt nie wie ze sie udzielam na jakim kolwiek forum bo u mnie nikt nie mial problemow z staraniami moja jedna siostra ma 4 ke dzieci zachodzila kiedy chciała a druga po 14 latach ( od narodzin corki ) poprostu " wpadla "
Z tego co wiem moi rodzice nie planowali 3 dzieci i ja rowniez jestem " wpadka "
Więc mozna mowic a oni tego nie rozumieja tak czy siak ... czy ktos mnie moze rozpoznac raczej nie , a nawet gdyby to doslownie " zwisa mi to "
Swoja droga jestem ciekawa skad u Ciebie hipsiatko ale rozumiem ze nie chcesz napisac
Święta swieta i po swietach w dupie pewnie przybylo nic wiecej
Kryska a co u Ciebie ?
Motylek ?
Fantasy?
Anetolek ?
-
Ona jedna juz byla a kolejna jutro
Co do mnie o forum wie moj maz ale kompletnie nie wie jakie to forum reszcie sie nie zwierzam a nawet jak jakies slowo pada na ten temat nigdy nie miwie jakie itp a przeciez forow jest od gromaSchmetterling lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyMnie to właśnie zabiło, nie wzmocni na pewno, osłabiło tak, że się boję o zdrowie, serce, głowę, o starania, bo lekarz nadchodzące trzy miesiące uznał za bardzo obiecujące, a ja to mogę zmarnować przez ten stres. Wiem, że sama to robię w swojej głowie, ale nie umiem inaczej, sytuacja mnie przerosła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa planowałam do nas na sylwestra zaprosić bardzo dobrą koleżankę, ale w moim ponurym stanie chyba nie będę dobrym towarzyszem sylwestrowego posiedzenia. Więc przesiedzimy wieczór w domu i o 21.00 pójdziemy spać. W tym tygodniu planowaliśmy z kolei odwiedziny, ale nie dam chyba rady.Po co komu taki smutny człowiek w gościnie? A z drugiej strony mam chęć na jakieś szałowe wielkie wyjście na huczną imprezę, żeby o tym wszystkim zapomnieć, tak na przekór rozpaczy.
No właśnie, gdzie jest Kryśka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 17:00
-
nick nieaktualny
-
MisiaABC wrote:Ale się nie martw, po prostu masz owulację.
Hipi poplakalam sie ze smiechu czytajac twoj post przepraszam moze sudocremem spruboj.hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Obstawiam owulacje 13dc bo mnie bol na kolana powalil
No, to by się zgadzało, przecież po owulacji jest płyn z pęcherzyka i on się utrzymuje jakiś czas, potem się wchłania.Płyn się przelewa, tam jeszcze wszystko powiększone, to może boleć. Takie jest moje wyobrażenie.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MisiaABC wrote:No, to by się zgadzało, przecież po owulacji jest płyn z pęcherzyka i on się utrzymuje jakiś czas, potem się wchłania.Płyn się przelewa, tam jeszcze wszystko powiększone, to może boleć. Takie jest moje wyobrażenie.