Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczeniaczek 8tygodniowy (nawet chyba niecałe , ciekawe jak zniesie podróż.
Ja ostatnio, jak zjem normalną porcję posiłku, to czuję przejedzenie, a to dlatego, że przez trzy tygodnie prawie nic nie jadłam, tzn. jadłam, ale mikroporcje i chyba żołądek się odzwyczaił od większych.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho a co tu taka cisza? Dziewczyny jesteście? Chociaż piśnijcie coś w starym roku jeszcze. Kryska gdzieś się zapodziała? Ona chodź tu do nas, Hipi, Janess udzielajcie się noooo rozkręćmy ten wątek w nowym roku musi się nam udać! No dobra cokolwiek ale musi a tak a pro po to co Wam się udało osiągnąć w tym roku z czego jesteście zadowolone? Jest coś takiego? Dawajcie powspominamy laski, no bo w końcu nie mógł być taki do końca nieudany ten 2017 r. co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 19:36
hipisiątko, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Nam udalo sie zakupic w tym roku upragnione autko bez zadluzania sie, obydwoje dostalismy podwyzki. Jako takich celow nie mielismy typowo na ten rok. Na przyszly rok zaplanowalismy wypad w Bieszczady. Ale tak na "bogato" nie po taniości
Karolina2787, Janess, hipisiątko, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i widać że jakiekolwiek pozytywy były w tym roku U mnie nowa praca jest super (co by nie zapeszać) ale dziś się dowiedziałam że do pracy bd miała jakieś 5 minut z buta haha bo się przeprowadzają w nasze strony i to praktycznie po sąsiedzku aaa no i zaręczyny w tym roku były moje więc to uznaję za udane w tym roku poza tym hmmmm... z takich drobniejszych to chyba zakup łóżka do sypialni i telewizora do salonu W
W nowym roku liczę na więcej! Wam kochane laseczki wiadomo czego życzę (czego i tak samo sobie) Niech 2018 rok obrodzi w dzieci i niech nam się powodzi!hipisiątko, MisiaABC, werni, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepsza rzecz w 2017 u mnie to to,że pozbyłam się 4 miesiące temu kontaktu z bardzo stresogennym miejscem,dzięki temu żyję spokojnie i bez ciągłej niezdrowej adrenaliny,kortyzolu itp.,co nawet wplynęło na cykle-szybsza owulacja.
Dobre było otrzymanie prestiżowej nagrody ,będę miała czym się pochwalić kiedyś w CV.
A końcówka roku koszmarna,jak już pisałam,próbuję z tego jakieś dobro wyciągnąć:szybko zmobilizowało to nas do podjęcia decyzji o konkretnych,chyba korzystnych zmianach organizacyjnych w życiu.Ale i tak ciężko.hipisiątko, Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z trasy! Pół dnia już jadę i dupki nie czuję. Fajnie, że większość z Was miło wspomina ten rok. Ja tak sobie teraz porozmyślałam i też nie mam na co narzekać z mężem dobrze nam się układa, 2 razy byliśmy na wczasach, w pracy wiadomo, czadem jest stres, ale robię to co zawsze chciałam robić, już idąc na studia, dostaliśmy podwyżki, samochodziki dobrze się sprawują wiadomo czego tylko brakuje, ale wierzę, że i na to przyjdzie czas:) następne 2 miesiące chcę wyluzować że starania, bo w pracy audyt i będzie masa stresu, więc jutro u mnie szampan;) a że spędzamy sylwestra u teściowej i pewnie będzie cała dzieciarnia że strony rodziny męża to trzeba będzie się znieczulic no ale cóż, trzeba będzie przebolec, inny termin nie pasował nam na odwiedziny..
MisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Przepraszam za błędy, ciemno w aucie i słownik w tel zmienia mi słowa:/ he, mąż ma dzisiaj będę ze mnie:) przyszedł mi wczoraj antypersirant bez aluminium i co godzinę sprawdzam czy paszki suche i czy nic nie czuć, bo do tej pory żaden taki dezodorant się nie sprawdził, ale ten co teraz zamówiłam jak na razie super:)
MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyNo moze ja tak po krotce napisze te lepsze i te gorsze chwilę
Napewno to czego nie zapomne do konca zycia ; ujrzenie tych dwoch kresek na tescie to na co czekalam te 10 lat ..., pierwszy moment przytulanie i glaskanie brzuszka przez meza , czy nawet zegnanie sie przed jego pójściem do pracy nie tylko zemna ale i z brzuszkiem ...
Tych lepszych zdecydowanie więcej , zakup samochodu wyczekiwanego już kupe czasu , Chorwacja ( po części) wypad do Energylandi , Wroclaw Zoo ( naprawde warto ) , zamek w Luxemburgu , zamek w Ogrodzieńcu no i oczywiscie nowa praca - czekam na pierwsza wyplate i wtedy powiem czy zmiana na plus
Aktualnie 2 dzień jelitowki , bol glowy mdłości minęły biegunka przeszla glowa nadal boli
Na 2018 planujemy oczywiscie bez zmian dzidziusia , dom , poszerzenie dzialalnosci o dodatkowe punkty ,Egipt
Czy wspominam rok milo ...napewno do sierpnia jak zawsze i wszedzie sa dobre i zle chwile te rowniez mnie nie ominely , alw co nas nie zabije to nas wzmocni i dziesiejsza wizyta teściowej ; jak Ty zgrublas !!!! Mowie jej niemozliwe waga pokazuje to samo : no nie gadaj przeciez widze ze Ci sie ladnie przytylo
I odpowiedź męża moze cos w tym jest jak kaxdy ( ?????) Ci to mowi ....
Aktualnie waga -1kg
Dziewczyny w nadchodzacym Nowym Roku zycze kazdej z osobna przedewszystkim dwoch kresek i przytym spokojnej ciazy , milosci , zdrowia spelnienia Wszystkich Marzeń , wsparcia w potrzebie w najblizszych
Cieszmy sie z malych rzeczy , przyciagajmy do siebie to czego najbardziej pragniemywerni, MisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejka widzę znajome nicki. Po ponad roku przerwy witam się spowrotem. Z energią na nowy rok. Nadzieja ze się uda.
Karolina tez lubie fantasy wampiry magów
Co do roku 2017. Był najgorszym rokiem ale były momenty szczęśliwe. Czemu najgorszym... problemy z byłym, z 6 pogrzebów bliskich i znajomych.. szczesliwe: wyjechalam ze znajomymi na Krete, jestem w nowym związkuMisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny