X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczeniaczek 8tygodniowy (nawet chyba niecałe 8), ciekawe jak zniesie podróż.

Ja ostatnio, jak zjem normalną porcję posiłku, to czuję przejedzenie, a to dlatego, że przez trzy tygodnie prawie nic nie jadłam, tzn. jadłam, ale mikroporcje i chyba żołądek się odzwyczaił od większych.

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho a co tu taka cisza? Dziewczyny jesteście? Chociaż piśnijcie coś w starym roku jeszcze. Kryska gdzieś się zapodziała? Ona chodź tu do nas, Hipi, Janess udzielajcie się noooo rozkręćmy ten wątek w nowym roku musi się nam udać! No dobra cokolwiek ale musi ;) a tak a pro po to co Wam się udało osiągnąć w tym roku z czego jesteście zadowolone? Jest coś takiego? Dawajcie powspominamy laski, no bo w końcu nie mógł być taki do końca nieudany ten 2017 r. co nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 19:36

hipisiątko, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam udalo sie zakupic w tym roku upragnione autko bez zadluzania sie, obydwoje dostalismy podwyzki. Jako takich celow nie mielismy typowo na ten rok. Na przyszly rok zaplanowalismy wypad w Bieszczady. Ale tak na "bogato" nie po taniości :)

Karolina2787, Janess, hipisiątko, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie 2017 nie byl łaskawy...
    Chcę by już sie skończył.

Siedzimy jutro w chacie...oby nie skonczylo się kłótnią..mamy Picolo☺

Karolina2787, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess u mnie podobnie jak u Ciebie :D liczę że nowy rok będzie dla mnie bardziej łaskawy pod względem i związku i dziecka :)

Załamana lubię za piccolo bo u nas też zagości to cudeńko :D haha

MisiaABC, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widać że jakiekolwiek pozytywy były w tym roku :) U mnie nowa praca jest super (co by nie zapeszać) ale dziś się dowiedziałam że do pracy bd miała jakieś 5 minut z buta :D haha bo się przeprowadzają w nasze strony i to praktycznie po sąsiedzku ;) aaa no i zaręczyny w tym roku były moje więc to uznaję za udane w tym roku poza tym hmmmm... z takich drobniejszych to chyba zakup łóżka do sypialni i telewizora do salonu :D W

W nowym roku liczę na więcej! :D Wam kochane laseczki wiadomo czego życzę (czego i tak samo sobie) Niech 2018 rok obrodzi w dzieci i niech nam się powodzi!

hipisiątko, MisiaABC, werni, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsza rzecz w 2017 u mnie to to,że pozbyłam się 4 miesiące temu kontaktu z bardzo stresogennym miejscem,dzięki temu żyję spokojnie i bez ciągłej niezdrowej adrenaliny,kortyzolu itp.,co nawet wplynęło na cykle-szybsza owulacja.

Dobre było otrzymanie prestiżowej nagrody ,będę miała czym się pochwalić kiedyś w CV.
    A końcówka roku koszmarna,jak już pisałam,próbuję z tego jakieś dobro wyciągnąć:szybko zmobilizowało to nas do podjęcia decyzji o konkretnych,chyba korzystnych zmianach organizacyjnych w życiu.Ale i tak ciężko.

hipisiątko, Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dla mnie też sprawa pracy,ambicji zawodowych w tej chwili nie jest ważna.Ja już swoje się naharowałam prze 12 lat. W ogóle życie jest takie krótkie,że nie zamierzam więcej tak się zabijać bez sensu.

• Anetolek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z trasy! Pół dnia już jadę i dupki nie czuję. Fajnie, że większość z Was miło wspomina ten rok. Ja tak sobie teraz porozmyślałam i też nie mam na co narzekać :) z mężem dobrze nam się układa, 2 razy byliśmy na wczasach, w pracy wiadomo, czadem jest stres, ale robię to co zawsze chciałam robić, już idąc na studia, dostaliśmy podwyżki, samochodziki dobrze się sprawują:) wiadomo czego tylko brakuje, ale wierzę, że i na to przyjdzie czas:) następne 2 miesiące chcę wyluzować że starania, bo w pracy audyt i będzie masa stresu, więc jutro u mnie szampan;) a że spędzamy sylwestra u teściowej i pewnie będzie cała dzieciarnia że strony rodziny męża to trzeba będzie się znieczulic ;) no ale cóż, trzeba będzie przebolec, inny termin nie pasował nam na odwiedziny..

MisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

Boże, daj mi te łaskę
    Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
    Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
    I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego.
  • Anetolek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za błędy, ciemno w aucie i słownik w tel zmienia mi słowa:/ he, mąż ma dzisiaj będę ze mnie:) przyszedł mi wczoraj antypersirant bez aluminium i co godzinę sprawdzam czy paszki suche i czy nic nie czuć, bo do tej pory żaden taki dezodorant się nie sprawdził, ale ten co teraz zamówiłam jak na razie super:)

MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

Boże, daj mi te łaskę
  • Anetolek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bekę miało być powyżej;)

MisiaABC lubi tę wiadomość

Boże, daj mi te łaskę
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moze ja tak po krotce napisze te lepsze i te gorsze chwilę
    Napewno to czego nie zapomne do konca zycia ; ujrzenie tych dwoch kresek na tescie to na co czekalam te 10 lat ..., pierwszy moment przytulanie i glaskanie brzuszka przez meza , czy nawet zegnanie sie przed jego pójściem do pracy nie tylko zemna ale i z brzuszkiem ...
    Tych lepszych zdecydowanie więcej , zakup samochodu wyczekiwanego już kupe czasu , Chorwacja ( po części) wypad do Energylandi , Wroclaw Zoo ( naprawde warto ) , zamek w Luxemburgu , zamek w Ogrodzieńcu no i oczywiscie nowa praca - czekam na pierwsza wyplate i wtedy powiem czy zmiana na plus :-P
    Aktualnie 2 dzień jelitowki , bol glowy mdłości minęły biegunka przeszla glowa nadal boli
    Na 2018 planujemy oczywiscie bez zmian dzidziusia , dom , poszerzenie dzialalnosci o dodatkowe punkty ,Egipt ;-)
    Czy wspominam rok milo ...napewno do sierpnia jak zawsze i wszedzie sa dobre i zle chwile te rowniez mnie nie ominely , alw co nas nie zabije to nas wzmocni i dziesiejsza wizyta teściowej ; jak Ty zgrublas !!!! Mowie jej niemozliwe waga pokazuje to samo : no nie gadaj przeciez widze ze Ci sie ladnie przytylo
    I odpowiedź męża moze cos w tym jest jak kaxdy ( ?????) Ci to mowi ....
    Aktualnie waga -1kg
    Dziewczyny w nadchodzacym Nowym Roku zycze kazdej z osobna przedewszystkim dwoch kresek i przytym spokojnej ciazy , milosci , zdrowia spelnienia Wszystkich Marzeń , wsparcia w potrzebie w najblizszych
    Cieszmy sie z malych rzeczy , przyciagajmy do siebie to czego najbardziej pragniemy :-) <3

werni, MisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 03:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka widzę znajome nicki. Po ponad roku przerwy witam się spowrotem. Z energią na nowy rok. Nadzieja ze się uda. :)

Karolina tez lubie fantasy :) wampiry magów

Co do roku 2017. Był najgorszym rokiem ale były momenty szczęśliwe. Czemu najgorszym... problemy z byłym, z 6 pogrzebów bliskich i znajomych.. :( szczesliwe: wyjechalam ze znajomymi na Krete, jestem w nowym związku :)

MisiaABC, Karolina2787, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

Werni cieszę się że wróciłaś i że tu jesteś ❤ co do fantasy to dobrze wiedzieć ;) polecasz jakieś książki bądź filmy?

A ja idę kawę robić komuś coś? Czy jeszcze śpicie? :)

hipisiątko, MisiaABC, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.U nas biało! Nie śpię od 4.00.Miesiąc kawy nie piłam,od zabiegu.Zrobiłam jajecznicę niedzielną ;-) i wcinamy z M.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś byliśmy w kościele na siódmą :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia to co Ty się nie odzywasz jak nie śpisz od 4 hę? Co robiłaś przez ten czas? ;) A śniadanko miałam takie samo jak Wy ^_^ smakówa

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo nikogo tu tak wcześnie nie było,to się nudziłam, potem wyszliśmy,potem robiłam tę jajecznicę :-D
    Teraz czytam o szczeniakach,muszę się merytorycznie doszkolić,bo zero praktyki z psami.

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a jakiej rasy pieska będziesz miała? :)

MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę,nie chcę tu pisać,w obawie przed identyfikacją,a od dwóch lat wszyscy dookoła wiedzą,jakiego chcę psa.Wybaczysz,jak nie napiszę? Powiem,że z tych małych i bardzo towarzyskich :-D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ