Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie to wspolokatorka obudziła i tez nie spałam do 4. o psach tez mało wiem.
Karolina ostatnio kupiłam trylogię Niezgodna jest też film ale nie mam kiedy czytać. Za dużo na glowie.Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to może być ciekawe luknę dzięki ja teraz zamówiłam książkę pt. Silver niemieckiej autorki której czytałam wcześniej trylogię czasu znasz może? Jak dla mnie bardzo ciekawa i wciągająca, co prawda nie o wampirach ale zaciekawiła mnie.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
U mnie od rana nerwowo...od wczoraj wszystko mi z rąk leci..najpierw zbilam lusterko ( kolejne 7lat...) dzis cos nie tak ztobilam z ekspresem i cala kapsulka się w srodku rozlala i wszystko sie zalało...
Z moim sie mega poklocilam, a rano mnie odrzucił (❤) mimo ze chcialam miło zacząć dzień to się zaczelo okropnie.
Niech ten rok się juz skończy...
Wcinam slodkie na potęgę tak samo jak chipsy.
Udalo mi sie ciut przytyc.
Moj pies na szczęście nie boi się fajerwerków.
Pozostaje na łączachZnowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina oczywiście ta trylogia nie jest o wampirach ale ciekawa lektura. Ja najpierw obejrzałam film później się dowiedziałam ze był na podstawie książki to kupiłam. O wampirach to jak dobrze pamiętam są kilka tomów Dom nocy. Kiedyś często chodziłam do biblioteki i wypozyczalam dużo książek z fantastyki. Niestety mam krótką pamięć do nazw i tytułów mam też trylogie czarnego maga. Mam książkę 9 mam ale są następne części to musze kiedyś kupić.
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Załamana tez bym chciała przytyć bo mam niedowage.
Hipisiatko to miałaś ładny widok biedny kotek
Moja współlokatorka ma psa. Taki lobuziak ze głowa mała wszędzie go pełnoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 13:52
hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPochlaniam wlasnie ksiazke pt." Bylam kochanka arabskich szejkow"..myslalam, ze to bedzie takie lelum polelum...ale masakra jest...sceny czasem tak drastyczne, ze glowa mala..a dwa to jest prawdziwa historia..nigdy bym tam nie pojechała...
Moj pieseł spi obok mnie od rana..zawsze byla leniwa.MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny pozwólcie że się przyłącze
Mam 25 lat, już prawie dwa lata staramy się o pierwszego maluszka. Pod koniec listopada po coraz większym kryzysie w naszym małżeństwie i prawie mojej depresji postanowiliśmy sie jeszcze raz przebadać, aby znaleźć co jest problemem. U mnie owulacja co miesiąc, @ także regularnie, badalam ponad rok temu tarczyce i była ok. W lutym tego roku wyniki nasienia mojego M wyszły fatalnie. Była suplementacja i porównując je z wynikami z grudnia jest mega różnica. Do tej pory udało się nam ustalić, że mojemu M wyszedł pozytywny test MAR. W jego przypadku 75% plemników ma przylaczone przeciwciala, co powoduje u nich trudnosci z poruszaniem. U mnie pomimo prawidlowego Tsh -2,06 wykryto przeciwdziała przeciw tarczycy. Moge miec Hashimoto, jednak dopiero udaje sie do endokrynologa żeby zaglebil się w ten temat i wydał diagnoze. Ogólnie dr z kliniki niepłodności powiedziała że przy dodatnim MAR będziemy mieli większy problem, aby zajść w ciążę, co jej nie wyklucza naturalnie, ale tez nie ma pewnosci ze sie uda ... dlatego przemna ostatnia prosta do inseminacji. Musze jeszcze zrobić HSG i być może w lutym IUI. Jesli to nieni pomoże to in vitro. Ale po pierwsze na ten moment nas nie stac a po drugie chyba nie czuje sie na silach aby do niego podejsc, mam w sumie dopiero 25 lat ...
Pozdrawiam wszystkie starająceKarolina2787, Schmetterling, MisiaABC lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualnyWerni jeśli chodzi o Dom nocy to mam wszystkie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/734ed4141aa0.jpg
Czarny Mag brzmi intrygująco warto zakupić?
Sylwia992 Witamy w naszym gronie mam nadzieję że dobrze Ci tutaj z nami będzie i rozumiem że w nowym roku razem z nami zachodzisz w ciążęSylwiaa992, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba moj jeden z gorszych dni w tym roku. ..bez kitu...jakbym pisala glupoty potem to wybaczcie...
Mam mega dola.
Mega poklocilam sie z moim.
Mega mam wszystkiego dosyc! Nikogo znajomego w mieście nie ma, nie wrocili ze świat jeszcze i dupaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, dziewuchy, odpuście tym swoim chłopom. Szkoda waszych nerwów, a oni i tak nie zajarzą, czemu wam się nastrój skiepścił.
Tak czy siak dziś dzień do picia, wiec zróbcie sobie coś z alko lub bez, co tam lubicie najbardziej i...zdrówko!
U mnie ten rok był bez większych wzlotów i bez upadków. Taki rok spokojny, czas pogodzenia się z pewnymi faktami. Rodzinka powiększyła się o bratanicę, o psinkę i o decyzję o adopcji. Choć o tym trzecim poza mną i mężem nikt z rodzinki nie wie. Na razie tak zostanie, do czasu, aż będzie więcej konkretów.
Na ten nadchodzący rok życzę Wam przede wszystkim zdrowia i umiejętności pozytywnego patrzenia na rzeczywistość, cokolwiek przyniesie. Życzę Wam też oczywiście by Wasze starania dobiegły do szczęśliwego końca. Na koniec dziękuję Wam za to, że pojawiłyście się w moim życiu
Do przeczytania w Nowym Roku!hipisiątko, Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, MisiaABC, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki zycze wam na ten nowy rok mega cierpliwości i miłości ( na pewno się przyda) życzę wam również spełnienia wszystkich marzeń tych bardziej ważnych i tych mniej tez. Szczęśliwego Nowego Rpku
Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, MisiaABC, Moa, werni lubią tę wiadomość