X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do snów to mnie sie dzisiaj snilo że pilnowałam córki koledze z pracy. Ale ta jego córka to była moja córka :D

MisiaABC lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova no no ciekawy sen ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    A ja jakaś zdezorientowana jestem, nie wiem, czy owulacja już była, czy nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się właśnie dowiedziałam, że mój kolega z pracy ma prawdopodobnie raka jądra i zmiany na wątrobie. To jądro mu usną. Leży już na onkologii. Jakoś nie mogę się pozbierać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku bardzo współczuję z powodu kolegi :( zaraz człowiek stawia się w jego sytuacji i myśli krążą po głowie jak by się sam czuł na jego miejscu. Bardzo mi przykro i jedyne co mogę to 3mam kciuki za powodzenie operacji i oby po niej doszedł do siebie i więcej go coś takiego nie spotkało <3

Misia była czy nie poseksić się nie zaszkodzi ;)

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam człowieka, który miał po 30-stce problem z nowotworem narządów rozrodczych, tylko nie wiem dokładnie, co to było. A po chemioterapii miał 1% szans, że może dojść do zapłodnienia. I wyobraźcie sobie, że nie dość że zwalczył chorobę, to jego żona tuż przed 40-stką zaszła w ciążę. To bardzo ładna zadbana kobieta, pięknie się ubiera, ma swój styl i wcale nie wygląda na starszą mamusię.
    Także, może być wszystko dobrze. Ale wiadomo, że to jednak poważna choroba,mnie takie wiadomości też przytłaczają.

No pewnie, że poseksić się nie zaszkodzi, a nawet chętnie. My w tym miesiącu systematycznie :) co drugi dzień, no... wczoraj wyszło dzień po dniu. To chyba tak ze smutku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:30

Moa, Schmetterling, Janess, Karolina2787, Szyszka1 lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawac nie spac :) czy ktoras z Was miala jakies skutki uboczne po dupku? Bo ja po polknieciu mam taka gule w gardle :/ nie jest mi nie dobrze tylko czuje jakbym pilke w gardle miala. Mowie odrazu ze dobrze popijam.

Jako ze jestem ham niewychowany i sie nie przywitalam to teraz sie poprawiam :)
    Dziendobry

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    No,Nova,budzisz,to ja wstaję :-D
    Moim zdaniem to,co tam piszesz w gardle,to nie wina dupka.Ja wcinam go od 10 lat,na przemian z innymi typu progesteron,i nic takiego nie było,i nie słyszałam ani nie czytałam o czymś takim po tym leku.Po antybiotyku,owszem.No może i po dupku się pewnie zdarzyć,jak na czczo połkniesz i dalej nic nie zjesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 09:17

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziwna sprawa ale nie jest to cos co utrudnia zycie. Bylam ciekawa czy wlasnie moze tak byc po dupku.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nie jesteś przyzwyczajona do leków.Ja to tego wszystkiego mnóstwo biorę,aż czasem mnie to przeraża,a do apteki to wstydzę się chodzić po wizycie,bo wychodzę z torbą medykamentów :-D Raz dostałam w nagrodę nawet firmowy breloczek :-D

Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj weszłam do apteki, bo...przez okno zobaczylam, że nie ma ludzi ;-) Wykorzystałam brak kolejki i kupiłam zapas tranu i rutyny - mój sztancowy zestaw sezonowy zapobiegający chorobom oraz ...kwas foliowy, bo...był w promo ;-)
    No to od dzis jedna pastylka więcej do śniadania. Myślę, że prawie każda z nas ma do śniadanka swoją garstkę "cukiereczków".
    U mnie wreszcie spokój, nadrabiam czytanie z dobrą kawą i kocykiem. 6dc bez anomalii. Co wy na to, żeby zmajstrowac sobie sylwestrowego dzieciaka? ;-) Sylwester zapowiada mi się na białej sali ;-) No wiem, 7-8 dc to trochę za wcześnie, ale rozgrzewkę jakąs można zapodać, co nie? ;-)

Karolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ja już po kawce i pomału zbieram się do miasta. Ładny dzionek, słonko świeci trza przewietrzyć tyłek. Dziś u mnie 4dc i @ praktycznie poszła sobie to w Nowy rok można majstrować dzieciaka :D hehe

Co do dupka to ja też nie miałam żadnych problemów z nim ale od dwóch miesięcy już go nie biorę. Teraz same witaminy. Ja swoją garstkę łykam na dobranoc :)

Ja też bym sobie poczytała książkę którą zamówiłam ale niestety jeszcze do mnie nie dotarła :/

MisiaABC, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fajnie z książkami, bo moja mam pracuje w bibliotece. Każdy nowy zakup trzeba przetestować, zanim poleci sie go innym czytelnikom. Ponieważ jestem w grupie testowej, mam stały dostęp do nowiutkich i pachnących książek. Jesli tylko czas mi pozwala, mogę czytać, czytać, czytać.
    Teraz "Dom orchidei"Lucindy Riley. Taki romans z przeniesiem w czasie do początków II wojny światowej i z pasjonującą historią rodzinną w tle. Lubię obyczajówki z zabarwieniem historycznym :-)

MisiaABC, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa, normalnie zazdroszczę :) Ja też biegam do biblioteki, niedawno się zapisałam, bo ileż można kupować książek :) Wczoraj skończyłam ostatnią czytać, a dzisiaj chyba biblioteka zamknięta, więc nie mam nic szczególnego do czytania.
    Ja też lubię obyczajowe, ostatnio czytam takie niezbyt ambitne książki, takie żeby mi było przyjemnie spędzać czas :)

Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1,5 roku lykam jakis tam zestaw witamin takze z "połykiem" nie mam problemu :) tylko dupek mi nie wchodzi :) zobaczymy dzisiaj jak wejdzie.

Co do majstrowania bobo z sylwka to moja corka jest poczęta w sylwestra. Teraz czekam na świateczne bobo :)

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie gotuje bigos :)

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam w internecie ogłoszenie dotyczące odpowiedniego dla mnie psa i obmyślam trasę przewozu :) Daleko i nieznane mi miejscowości, ale już mam plan :)

Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami..z kacem chyba...wczoraj o 22 wpadł kuzyn na noc z mocnym trunkiem...wypilam 3 drinki i jakoś mi źle...czekam na jajka gotowane bo muszę coś zjeść...
    Potem jedziemy po mlodego 70km i wracamy do domu...
    Dzis słońce niby żyć się chce..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa ale Ci zazdraszczam z tymi książkami :D też bym tak chciała! Ja nie wypożyczam książek z racji tego że gdy jakaś mi się spodoba to zaraz chciałabym ją mieć na półce u siebie i bym nie oddała ;) hehe i bardzo lubię zapach nowych książek. Jednak czasem zdarza mi się kupić używaną. Osobiście lubię bardzo fantastykę ale nie jakieś latające talerze czy kosmiczne statki :D u mnie z książkami to jak z filmami podobnie przygodowe, dramaty, horror i fantasy (wampiry i te sprawy) :)

My wróciliśmy do domu i w sumie malutkie zakupy zrobiliśmy ale piccolo kupione :D hehe

Moa, MisiaABC, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cos bigosu nie moge doprawic. Jakos mi nie leży smak :/
    Co do guli w gardle to jjednak nie po dupku bo zjadlam obiad i znow ja czuje :(
    Misia jaki piesek?

hrqoskjoayf3n559.png

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ