X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do snów to mnie sie dzisiaj snilo że pilnowałam córki koledze z pracy. Ale ta jego córka to była moja córka :D

MisiaABC lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova no no ciekawy sen ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    A ja jakaś zdezorientowana jestem, nie wiem, czy owulacja już była, czy nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się właśnie dowiedziałam, że mój kolega z pracy ma prawdopodobnie raka jądra i zmiany na wątrobie. To jądro mu usną. Leży już na onkologii. Jakoś nie mogę się pozbierać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku bardzo współczuję z powodu kolegi :( zaraz człowiek stawia się w jego sytuacji i myśli krążą po głowie jak by się sam czuł na jego miejscu. Bardzo mi przykro i jedyne co mogę to 3mam kciuki za powodzenie operacji i oby po niej doszedł do siebie i więcej go coś takiego nie spotkało <3

Misia była czy nie poseksić się nie zaszkodzi ;)

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam człowieka, który miał po 30-stce problem z nowotworem narządów rozrodczych, tylko nie wiem dokładnie, co to było. A po chemioterapii miał 1% szans, że może dojść do zapłodnienia. I wyobraźcie sobie, że nie dość że zwalczył chorobę, to jego żona tuż przed 40-stką zaszła w ciążę. To bardzo ładna zadbana kobieta, pięknie się ubiera, ma swój styl i wcale nie wygląda na starszą mamusię.
    Także, może być wszystko dobrze. Ale wiadomo, że to jednak poważna choroba,mnie takie wiadomości też przytłaczają.

No pewnie, że poseksić się nie zaszkodzi, a nawet chętnie. My w tym miesiącu systematycznie :) co drugi dzień, no... wczoraj wyszło dzień po dniu. To chyba tak ze smutku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:30

Moa, Schmetterling, Janess, Karolina2787, Szyszka1 lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawac nie spac :) czy ktoras z Was miala jakies skutki uboczne po dupku? Bo ja po polknieciu mam taka gule w gardle :/ nie jest mi nie dobrze tylko czuje jakbym pilke w gardle miala. Mowie odrazu ze dobrze popijam.

Jako ze jestem ham niewychowany i sie nie przywitalam to teraz sie poprawiam :)
    Dziendobry

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    No,Nova,budzisz,to ja wstaję :-D
    Moim zdaniem to,co tam piszesz w gardle,to nie wina dupka.Ja wcinam go od 10 lat,na przemian z innymi typu progesteron,i nic takiego nie było,i nie słyszałam ani nie czytałam o czymś takim po tym leku.Po antybiotyku,owszem.No może i po dupku się pewnie zdarzyć,jak na czczo połkniesz i dalej nic nie zjesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 09:17

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziwna sprawa ale nie jest to cos co utrudnia zycie. Bylam ciekawa czy wlasnie moze tak byc po dupku.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nie jesteś przyzwyczajona do leków.Ja to tego wszystkiego mnóstwo biorę,aż czasem mnie to przeraża,a do apteki to wstydzę się chodzić po wizycie,bo wychodzę z torbą medykamentów :-D Raz dostałam w nagrodę nawet firmowy breloczek :-D

Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj weszłam do apteki, bo...przez okno zobaczylam, że nie ma ludzi ;-) Wykorzystałam brak kolejki i kupiłam zapas tranu i rutyny - mój sztancowy zestaw sezonowy zapobiegający chorobom oraz ...kwas foliowy, bo...był w promo ;-)
    No to od dzis jedna pastylka więcej do śniadania. Myślę, że prawie każda z nas ma do śniadanka swoją garstkę "cukiereczków".
    U mnie wreszcie spokój, nadrabiam czytanie z dobrą kawą i kocykiem. 6dc bez anomalii. Co wy na to, żeby zmajstrowac sobie sylwestrowego dzieciaka? ;-) Sylwester zapowiada mi się na białej sali ;-) No wiem, 7-8 dc to trochę za wcześnie, ale rozgrzewkę jakąs można zapodać, co nie? ;-)

Karolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ja już po kawce i pomału zbieram się do miasta. Ładny dzionek, słonko świeci trza przewietrzyć tyłek. Dziś u mnie 4dc i @ praktycznie poszła sobie to w Nowy rok można majstrować dzieciaka :D hehe

Co do dupka to ja też nie miałam żadnych problemów z nim ale od dwóch miesięcy już go nie biorę. Teraz same witaminy. Ja swoją garstkę łykam na dobranoc :)

Ja też bym sobie poczytała książkę którą zamówiłam ale niestety jeszcze do mnie nie dotarła :/

MisiaABC, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fajnie z książkami, bo moja mam pracuje w bibliotece. Każdy nowy zakup trzeba przetestować, zanim poleci sie go innym czytelnikom. Ponieważ jestem w grupie testowej, mam stały dostęp do nowiutkich i pachnących książek. Jesli tylko czas mi pozwala, mogę czytać, czytać, czytać.
    Teraz "Dom orchidei"Lucindy Riley. Taki romans z przeniesiem w czasie do początków II wojny światowej i z pasjonującą historią rodzinną w tle. Lubię obyczajówki z zabarwieniem historycznym :-)

MisiaABC, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa, normalnie zazdroszczę :) Ja też biegam do biblioteki, niedawno się zapisałam, bo ileż można kupować książek :) Wczoraj skończyłam ostatnią czytać, a dzisiaj chyba biblioteka zamknięta, więc nie mam nic szczególnego do czytania.
    Ja też lubię obyczajowe, ostatnio czytam takie niezbyt ambitne książki, takie żeby mi było przyjemnie spędzać czas :)

Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1,5 roku lykam jakis tam zestaw witamin takze z "połykiem" nie mam problemu :) tylko dupek mi nie wchodzi :) zobaczymy dzisiaj jak wejdzie.

Co do majstrowania bobo z sylwka to moja corka jest poczęta w sylwestra. Teraz czekam na świateczne bobo :)

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie gotuje bigos :)

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam w internecie ogłoszenie dotyczące odpowiedniego dla mnie psa i obmyślam trasę przewozu :) Daleko i nieznane mi miejscowości, ale już mam plan :)

Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami..z kacem chyba...wczoraj o 22 wpadł kuzyn na noc z mocnym trunkiem...wypilam 3 drinki i jakoś mi źle...czekam na jajka gotowane bo muszę coś zjeść...
    Potem jedziemy po mlodego 70km i wracamy do domu...
    Dzis słońce niby żyć się chce..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa ale Ci zazdraszczam z tymi książkami :D też bym tak chciała! Ja nie wypożyczam książek z racji tego że gdy jakaś mi się spodoba to zaraz chciałabym ją mieć na półce u siebie i bym nie oddała ;) hehe i bardzo lubię zapach nowych książek. Jednak czasem zdarza mi się kupić używaną. Osobiście lubię bardzo fantastykę ale nie jakieś latające talerze czy kosmiczne statki :D u mnie z książkami to jak z filmami podobnie przygodowe, dramaty, horror i fantasy (wampiry i te sprawy) :)

My wróciliśmy do domu i w sumie malutkie zakupy zrobiliśmy ale piccolo kupione :D hehe

Moa, MisiaABC, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cos bigosu nie moge doprawic. Jakos mi nie leży smak :/
    Co do guli w gardle to jjednak nie po dupku bo zjadlam obiad i znow ja czuje :(
    Misia jaki piesek?

hrqoskjoayf3n559.png

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ