Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee to u mnie luzik z chlopem tak sie nastukal ze spadl z lozka a ja jako dobra zona probowalam 100kg wrzucic spowrotem do wyra. Przy tym wszystkim prawie posikałam sie ze śmiechu tez za duzo nie wypilam a rano łeb pękal
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKryska ja prócz piwa nic innego nie piję a szampan no to wiadomo wypadało chociaż lampkę na przywitanie Nowego roku ale już jest ok Ja mam rosołek jeszcze w razie czego barszczyk dla mojego został bo z nim trochę gorzej
MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dajcie mi trochę tego rosolu albo barszczu ja od rana tez leze w lozku i zdycham ... nawet sie z piżamy nie przebralam a jutro do pracy
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Czesc dziewczynki!
Ja to jestem przewidujaca i jutro nie ide do pracy
Glowa mnie nie boli ale chce mi sie strasznie spac. Nawet nie mialam sily zrobic obiadu. Ale to nic. Moze schudne
I upieklo mi sie i nie pojechalismy do tesciowej
Dobrego Nowego Roku!
Proponuje konkurs - ktora pierwsza zaciazy
Do wygrania tytul Pierwszej Wróżki Wątku.
Obstawiam Kryśkę bo za duzo pije i musi zwolnicMisiaABC, werni, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Ja na pewno nie zaciaze bo póki co myślę nad wyprowadzka a mój zachowuje się jakby jego to nie dotyczyło wiec raczej wszystko jasne niech ten rok juz się skończy ;(
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Z moim byłym były trudności by poszedł się zbadać itd. A z moim obecnym bez problemu. Narazie rok się rozpoczyna super.
Tule dziewczyny które są smutne :*
Karolina nie mam niestety żadnej ale mam zamiar kiedyś kupić. A czytałam z biblioteki
Karolina2787, Moa, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Hipisiontko a teściowa to co ma do gadania? Tylko Ty przeżyjesz swoje życie wiec tylko Ty decuduj o tym co masz robić!
Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Anetolek, MisiaABC, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualnyHipi nie daj sie!!
Ja też sie nasluchalam w swieta ze jestem na L4...bo moja tesciowa NIGDY nie byla..nawet po operacji zacmy...olewam to...
Właśnie skonczylam sprzatac..odkurzac i myc podlogi..naczyn byl caly zlew...musiałam..i w koncu cos zjadłam innego niz chipsy...
Moj zaczal cos mamrotac pod nosem w stylu " co ja Ci zrobilem znowu"...olewam...
Łącze sie z Wami...
Nawet zaczelam sie zastanawiac czy ja naprawfe chce tego dziecka...i ze moze tak musi byc...Znowu.ta.kryska, Schmetterling, MisiaABC, hipisiątko, werni lubią tę wiadomość
-
Hipisistko nie wiem jakie zależności finansowe/mieszkaniowe są między Tobą a teściową, ale jakie by nie były, to nie powinna się wtrącać to waszego życia. Twoje życie zawodowe to nie jej interes. Jak ja się cieszę, że widuję swoją teściową raz na pół roku albo i rzadziej. No i raczej nie mam z nią złych stosunków, zresztą ona nawet za bardzo się nie interesuje co u nas, przeważnie pyta czy zdrowi i tyle:) ale za to szwagierka mnie dzisiaj zdenerwowała. Okazało się że zaszła w ciążę po dłuższych staraniach i na pożegnanie stwierdziła, że na nas już w koncu czas, że w tym wieku to już dawno powinniśmy się postarać itp. Ja tego nie słyszałam, bo to do męża mówiła, bo coś bym jej odpyszczyla. Ludzie to mają tupet..
MisiaABC, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, hipisiątko, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyLudzie sa tylko ludźmi i czasem to az naprawdę przykre, ze niektórzy sa tacy, a nie inni...
Wlaczylo mi sie nocne wpitalanie wszystkiego po kolei...ale..tak to jest jak sie nic nie jje..
Moja jeszcze ostatnio dowaliła, że ona by była chora jakby miała cos na raty kupić i ze by było jej wstyd! !( byla rozmowa o zmywarce i o tym ze nas nie stać by kupic cos za gotówkę od tak) albo ze nie wyobraża sobie jak mozna nie jechac na wczasy..
Juz chcialam powiedziec ze jak bylo nam naprawdę ciężko to o głupie 100zl pożyczyć to trzeba sie bylo prosić...i dopiero jak mówiłam ze nie mam co żreć to z LASKA pozyczyla ale nie 100, a50zl ktore po 3 dniach musialam juz oddać...bo codzienne telefony " kiedy oddasz" doprowadzily mnie do szalu. Od tamtej pory a minelo jakies 7lat juz nigdy nie poprosilam o zadna pozyczke...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Zamkną stronę, powiadasz Kryska? Hmm, to szkoda.
Hipi, dobrze, że już nerwy odeszły.
A mnie strach ogarnął: czy ja sobie z tym szczeniakiem poradzę? Może będę się stresować opieką i to jakoś źle na mnie wpłynie i jakoś przeszkodzi zajść w ciążę?... Takie mam głupie myśli. -
nick nieaktualnyWitajcie ja od paru dni sie zmagam z mega mdlosciami , wczoraj mialam 9dc i siknelam widzialam kreske dzis ta sama kreska jest bardziej widoczna ale zdecydowanie to miejscie sie odznaczylo w ktorym ona powinna sie pojawiać więc wiem ze to fake
Robilam wczoraj kure i tak mi smierdzialo ze co chwile wylaczalam albo otwieralam okna , myslalam a raczej pewna bylam ze to napewno ciaza mimo ze za szybko na objawy innego wytlumaczenia nie mialam
Dzis znow testowalam i jest czysta biel
Wiec to nie to
Ale jest cos co mnie trapi
Naokolo sutkow rosna jak glupie mi włoski , na brodzie pojedyncze sztuki i jeszcze jakby rego bylo malo z lewej strony mam bardziej widoczny " wasik "
Cykli nie bola mnie od poronienia totalne flaki wiszace , mozna gniesc i nic oczywiscie nigdy tak nie bylo zawsze zwoastowaly nadchodzaca @ zreszta na 2 kreski bolaly jeszcze bardziej ...
Co sie dzieje ? Hormony ? Moze ja wogole juz nje owuluje ?
Ja sylwka spędziłam mega daremnie , mdlosci wiec nie pojadlam zbytnio nie popilam tymbardziej , do domu wrocilam po 1 trzezwa i glodna maz w pracy do 6
Z tych lepszych rzeczy już wybraliśmy hotel na wakacje teraz tylko czekamy na jakieś promo
Widze ze część z Was na problemy z facetami z nimi to tak jest raz ja jakis czas trzeba zrzucić bombe by ich naprostowac
Ja dziś na druga zmiane nawet się ciesze firma chwilowo zamknieta , siedziała bym w domu jak ciul tak to zyje ta praca :- p
A tak pozatym to leci , w nocy wybilo nam lorki pol ranka siedzieliśmy bo myslelismy ze pradu nie ma okazalo sie ze z parapetu prosto do przedluzacza nakapalo wody ( niewiem skąd) mam nadzieje ze nic sie nie polalilo , zamek w głównych drzwiach się zacial zapatki sie zapadly wiec pewnie dzis moj będzie kopal wymienial lub nowe drzwi wstawial bo pewnie takiego zamka nie dostanie
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Byłam dzisiaj oddać troche krwi na ca125 i z rozpędu na progesteron chociaż nie wiem po co bo to 22dc. Wczoraj poszłam spac o północy (chyba mi sie przez sylwka zegar biologiczny przestawiła ) a rano zombi byłam ;/
Dzisiaj jadę sobie kupić nowy odkurzacz i jaram sie jak dziecko nową zabawkąZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejoo jestem w pracy i czytam wasze posty. Co do teściowej na szczęście mam spoko. Zobaczymy jak uda mi się zaciazyc to jaka ona będzie wtedy.
Szkoda ze chcą zamknąć ta stronę. Ona jest juz kilka lat. Z innymi dziewczynami się zzylam i z Wami
Ona29 a badalas testosteron?
Nova87 to mały wydatek Ci się szykuje
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny