Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlegzi dobry pomysł bo uwielbiam brokułową na dziś wymyślił że zrobi chińszczyzne a jakby było za mało to i zupę dyniową na słodko mniam. Brokułową zrobię zatem jutro
Misia bd musiała spróbować zrobić tą cukinię bo zawsze robiliśmy tylko paprykę faszerowaną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej:-)
Ja przeżywam katorgi:-/
Potężne bóle brzucha które budzą mnie w nocy mega mocne skurcze jadę cały czas ma tabletkach plecy brzuch wszystko mnie tak boli
Krwawienie raz mocne raz nie, raz jest raz nie... co to się porobiło:-(
Anet trzymam kciuki za wizytę -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny, gdyby któraś potrzebowała to mam CLO. Dwa opakowania po 7 tabletek, jedno z datą ważności do 2019 roku, drugie do 2021. Sprzedam jedno opakowanie za 12zł+kw. Dla zainteresowanych prześlę zdjęcia.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Ona29 wrote:Hej hej:-)
Ja przeżywam katorgi:-/
Potężne bóle brzucha które budzą mnie w nocy mega mocne skurcze jadę cały czas ma tabletkach plecy brzuch wszystko mnie tak boli
Krwawienie raz mocne raz nie, raz jest raz nie... co to się porobiło:-(
Anet trzymam kciuki za wizytę
Poszłabym do gin. z tym. Może coś Ci przepisze. Po co masz się tak męczyć
Znowu.ta.kryska, gratuluję prawie szpagatuZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem zapisana dopiero na 3.09 mój nie ma wolnych terminów:-/
Przez chwilę ż tego bólu od kręgosłupa na nogę nie mogłam stanąć
Więc od razu dzwoniłam- mój wiadomo luz blues wziąść tabletkę i do łóżka, jak nie mam przy tym silnych krwawien
A dzwoniłam do tej babki od mojej siostry to ona na 3.09 -
nick nieaktualnyKryska no gratuluje
A tak przy okazji zapytam: joge ćwiczysz?
A co do mięśnia to pewnie naciagniety lub naderwany przy zerwanym byś się poskladala nie ma bata , sprawdź czy Ci się siniak nie zrobił wielkośći mięśnia tzn wzdłuż to by świadczyło o zerwanym
Ps przerabialam to ż mężem już nie raz bo on kulturysta tylko nie potrafi się z wiekiem pogodzić ha ha i ciągle myśli że ma naście latZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak dokładnie siemię wolę jednak w ziarenkach bo ten kisiel bleee mi się po prostu cofa a ziarenka do jogurtu, mleka, sałatki no praktycznie do wszystkiego można dodać. Ja w lato często smoothie sobie robiłam z siemieniem
A co do szpagatu to kiedyś mi wychodziło byłam mega rozciągnięta ale teraz yhm... troszku braknieZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Ona29 siniaka nie ma, czyli nic nie pozrywalam. Poboli i przestanie jak to rozchodze. Joge? Nazwijmy to i tak. Znudzily mi sie zwykle cwiczenia typu brzuszki czy przysiady, to sobie wyzwanie wymyslilam. Zrobie szpagat. Bo moge! Moge, bo chce!
Hahaha tyś jest dupna
No możesz jasne moje ostatnie wyzwanie skończyło się kontuzja kolana ( w lutym ) i do dziś jestem " kaleka "
Także uważaj:-D
Taaak właśnie październikZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Moje " odpuszczanie" przyszło
Wygląda to mniej więcej tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d09955e3291e.jpg
Oszalalam:-O
Jakby to mój mąż widział to niechcial by już się pewnie przytulać hahaha
Ale masz zapasu ps. mam taki sam termometr.
co do siemienia to słyszałam, że dziewczyny dodają do różnych posiłków. Także do tego łososia też będzie pasowałoZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Karolina2787 wrote:Hej hej czy ktoś tu jeszcze stara się z dłuższym stażem bez powodzenia? Może znajdzie się ktoś kto tak jak ja stara się o pierwsze dziecko bądź o kolejne już jakiś czas. Odświeżam wątek i zapraszam chętne babeczki do wspólnego klikania
Hashimoto-Letrox75, -
nick nieaktualnyTosia80 wrote:Hej.Niesmialo zaglądam;-) W grudniu stuknie 3 lata intensywnych starań.Ostatbi cykl dał mi sporo nadziei,ale niestety skończył się jak zwykle.:'(pozdrawiam.
Hej kochana miło że zaglądasz i mam nadzieję że zostaniesz z nami, w kupie raźniej jak to się mówi Przykro mi że znów się nie udało Wspieram i śle wirtualne uściskiTosia80 lubi tę wiadomość