Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29, bardzo dobre podejście. Trzeba nie pozwolić sobie, aby mysleć tylko o jednym. Jeśli ma przyjść @ to przyjdzie, jeśli nie to tylko się cieszyć. Mimo wszystko trzymam kciuki
Anet_86, nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby pracować od 61cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ona, ale ja nie chciałam Cię dobijać
Bardzo liczyłam na ta Twoją dzisiejszą betę.
Temperatura wysoka świadczy nie tylko o 2 fazie cyklu. Do tego huśtawka nastrojów. Ja bym nie potrafiła tyle wytrzymać bez bety.
Tylko to wszystko mi tak przypomina tamten czas , spozniajaca się @ bóle brzucha dziewczyny piszące o becie
Ja wtedy nie nie idę nie to nie możliwe nie nie jestem wiatropylna nie nie nie
I suma sumarow byłam w ciąży i poszłam na betę
Pewnie poprostu się tego boję...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Alegzi ja tez z tych popijających herbatę,kawa u mnie to tak od okazji w niedziele do ciasta czy cus
Ona 29 skoro nie chcesz zrobic bety pozostaje Ci czekać cierpliwie na rozwój sytuacji, wiem ze łatwo mówić (zwlaszcza kiedy sie jest na początku cyklu) ale postaraj sie na tym przesadnie nie skupiać.. Wiem jak takie wyczekiwanie potrafi byc męczące
Dziewczyny stosowalyscie może cos na poprawe śluzu?
Ja zanim zaczelam sie leczyć nie mialam z nim problemów, teraz juz gorzej zwłaszcza odkąd stosuje Dostinex na obniżenie prolaktyny01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Karolina,właśnie tez łykam teraz ten wiesiołek w tabletkach + siemię lniane ale to nie codziennie bo tez nie lubie:/
No i wlasnie ciekawa jestem czy to przyniesie jakiś efekt..Karolina2787 lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
sylwia1986, ja pije codziennie zioła ojca Sroki. Wpisz sobie w google "zioła ojca Sroki na poprawę śluzu" i powinno Ci wyskoczyć. Oprócz tego, że mi smakują to jeszcze widzę różnice Ale wiadomo każdy organizm jest innym. Mi może pomóc, komuś innemu już nie.
Co do siemienia to kupiłam sobie 2 opakowania, ale nie moge tego kisielu przełknąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:43
1cs z CLO
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie wydaje ze siemie lniane w kazdej postaci ma takie same właściwości, wiec niech każdy używa w jakiej formie lubi, nie zaszkodzi a jesli moze pomoc to czemu nie spróbować.. Przy okazji jest dobre na poprawę pracy jelit
Alegzi z ziolami musze sie zapoznac01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
youstyna wrote:Można kupić mielone, smakowe w sklepach. Takie jest do wypicia
W to nie wątpię Ja jedynie mówię to o czym czytałam, że ponoć zmielone tuż przed posiłkiem i dodanie go jest najlepszym rozwiązaniem. Ale wiadomo co człowiek to inaczej będzie mowił
Myślę, że nie ważne jak, ale żeby jeść jednak to siemię. Nie dość, że na włosy i paznkocie jest dobre to jeszcze na jelita.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:16
1cs z CLO
-
Anet_86 wrote:Zioła Ojca Sroki nr 3. Chyba od lipcowego cyklu. Nie widzę różnicy, ale jak już kupiłam to piję.
Dokładnie piję te same co Ty. Ja u siebie widzę różnicę. Ale jak już wcześniej wspomniałam co organizm to inaczej będzie reagował. Grunt, że są one dobre w smaku. Przynajmniej dla mnie1cs z CLO
-
nick nieaktualnyNo okna pomyte;-)
Lista jest można się zbierać na zakupki
Dzień zleci
Co to siemia ja piłam gluty na miesniaki śluz był nie miałam zgagi i miałam lepsze wyróżnienia - tyle że piłam gluty 3 miesiące 3 razy dziennie;-) i działało jak powinno
Napewno mi pomógł inofem jak przestalam pić gluty piłam inofem przy tym duzzzooo wody i śluz też był a dodam że " kiedyś " miałam z nim problemy
W tym miesiącu akurat lało się zemnie bez żadnych wspomagaczy