Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Ja nawet nie wiedziałam co to peperoni czy to papryka czy kiełbasa Zwykle robię bolognese albo szpinakowe spaghetti. Te co Ty robisz jest na ostro?
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Ja to uwielbiam wszystkie spaghetti, mogę jeść codziennie, ale żeby nie poszło za dużo w brzuch to robie średnio raz w tyg;)
Moa, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Troszkę ostre, zależy ile pepperoni się da:)
Ooo to już nie dla mnie jedynie mój by wsunął bo lubi na ostro. Pizze Jalapeno sobie kupował a ja spróbowałam kawałeczek i mnie wykręcało. Raczej wolę łagodne potrawy Dziś mamy rybkę a jutro będą zapiekanki z mięsem mielonym to chociaż myśleć nie bd musiała co zrobić.
Moa jakby co to śmiało ćwicz wstawianie fotki ja kiedyś ćwiczyłam na forum także spoczkoZnowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoa wrote:Dzięki za pomoc. Dzięki Tobie jestem mądrzejsza
haha spoczko, cieszę się że mogłam pomóc a przy okazji zyskać zdjęcie ciastek hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 18:59
Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCos mi forum sie spsulo...nie bylo okienka do pisania...
Moj stary przebił wszystko.
Wrócił ( od kuzyna który zawital do naszego miasta) tak nachlany ze nigdy go nie widzialam w takim stanie. Normalnie ledwo stał. Mamrotał ze wypili 7 flaszek( nie wierze) i marudzil ze myślałam ze go pier*olne..
Dalam mu tabletkę na sen by pozbyć sie dziada i jego zwierzeń i przemyslen zyciowych...chyba go nie zabilam co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 22:47
Znowu.ta.kryska, Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze :* tez zaraz się klade spac. Jutro tez pracuje do 22 a po pracy idziemy ze znajomymi do knajpy która jest połączona z salą clubową
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale pospalam.....dawno tak dobrej nocy nie mialam. A czemu ? z powodu dlugiej przerwy z zaliczylam nocny orgazm sam z siebie gdyby nie fakt ze konczy mi sie @ obstawialabym ciaze bo takie niespodzianki mialam podczas ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 09:08
hipisiątko, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Psuje sie psuje i to ostro
U mnie też okienko znika. Na moje oko, to chcą zrobić, że wejscie na forum będzie uzależnione od opłaconego abonamentu. Mimo, że w tym informujacym o zmianach mailu napisali inaczej.
Teraz też nie miałam okienka, ale wyskoczyło, jak zrobiłam cytowanie.
Tymczasem słyszę, jak na podwórku mój pies poszczekuje na męża . Ale u nas to nie jest objaw agresji. Natomiast wydaje mi się, że rotweilery mają ten instynkt obronny mimo woli. W późnym dzieciństwie mieliśmy w domu rotweilerkę i wystarczyło, że się z rodzeństwem szarpnęliśmy z wygłupów, zaraz była między nami. Niechętnie też akceptowała wszelkie przejawy sympatii (w sensie np. przybicia piatki, klepniecia po plecach czy jakiś tam przytulasów) przez ludzi spoza domu. Więc, Kryśka, uważaj, coby Twój piesio zanadto jednak męża Ci nie uszkodził, bo Ci się już potem na nic nie nadaZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek wszystkim
Witam się po kawce i małym śniadanku zaraz idę kudły farbować bo w lustro już nie mogę patrzeć a potem nie wiem, mój chce iść na WOŚP bo dziś pokaz starych samochodów. Ja osobiście nie mam dziś na nic ochoty, typowo niedzielnie i leniwo się czuję.Schmetterling lubi tę wiadomość