Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zasnęłam po tym jak napisałam. ..i o 9.30 sie obudziłam.
Stary żyje i o dziwo ma sie dobrze....ten to ma zdrowie....
Dziś zero planów. ..obiad mam z wczoraj...poki co przy kawie siedze- ostatniej chyba na pól roku i tak zaczęłam się bać że aż mnie dusi..
To będzie ciężki dzień...Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry ja wczoraj caly dzien poza domem bylam wiec nie mialam czasu do Was zajrzec.
Moi rodzice wczoraj mieli 45 rocznice slubu
Robilam wczoraj i przedwczoraj testy owu narazie negatywne a sluzu sporo. wieczorem powtarzam test
Milej niedzieliZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłosy pofarbowane i od razu samopoczucie się poprawiło obiad się robi (czyt. mój gotuje) dziś u nas zapiekanki z mięsem mielonym i żurek mniam mniam.
Załamana jak tam sytuacja? Rozmawiacie ze sobą? Coś gadał? Może przeprosił?Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Włosy pofarbowane i od razu samopoczucie się poprawiło obiad się robi (czyt. mój gotuje) dziś u nas zapiekanki z mięsem mielonym i żurek mniam mniam.
Załamana jak tam sytuacja? Rozmawiacie ze sobą? Coś gadał? Może przeprosił?
Przeprosić to on nie przeprosi - typowy skorpion...
Gadać gadamy tyle o ile... Ale bardziej chyba ja sobie i on sobie..
Wczoraj po pijaku duzo powiedzial...mialam troche ubaw...ponoć pijany prawde Ci powie haha.
Zjadlam ledwo obiad..żołądek mi sie zacisnal..kolacji pewnie nie tkne...
Zastanawiam sie co kupic do jedzenia do szpitala...czy w ogóle bede mogła jeść. .Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Przeprosić to on nie przeprosi - typowy skorpion.. .
Hehe, choćby nie wiem co, to ZAWSZE jest twoja wina, nigdy nie jego, co? Ech, skąd ja to znam?
Nie zamartwiaj się aż tak bardzo tym szpitalem. Będzie ok. Pewnie w ten pierwszy dzień nie dostaniesz jedzenia, albo dopiero cos na kolację, ale uważaj, bo po narkozie to różnie bywa. Chyba lepiej przegłodować do następnego dnia. Kup sobie jakieś lekko strawne przegryzki i wodę. Zanim się obejrzysz, będziesz w domu Powodzenia!Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoa wrote:Hehe, choćby nie wiem co, to ZAWSZE jest twoja wina, nigdy nie jego, co? Ech, skąd ja to znam?
Nie zamartwiaj się aż tak bardzo tym szpitalem. Będzie ok. Pewnie w ten pierwszy dzień nie dostaniesz jedzenia, albo dopiero cos na kolację, ale uważaj, bo po narkozie to różnie bywa. Chyba lepiej przegłodować do następnego dnia. Kup sobie jakieś lekko strawne przegryzki i wodę. Zanim się obejrzysz, będziesz w domu Powodzenia!
Ide na czczo już...i dzis niby moge normalnie jesc do północy...ale jakos sie boje...właśnie szczególnie tych wymiotow po....tymbardziej ze po usunieciu tego gowienka to dieta scisla na dluuugoo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Juz na oddziale...czekam na przyjecie...
Zabieg mam miec za okolo 4godziny...Schmetterling lubi tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Załamana będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
Janess masakra tzn, tak ciężko schodziła ta hybryda czy tak bardzo paznokcie zniszczone po niej?
U mnie zimno, wieje brrr... nigdzie się dziś nie ruszam z domu. Byłam zrobić małe zakupy i teraz bd czekać aż mi przywiozą małą ale na spacer dziś za zimno więc w domu będziemy siedzieć.Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość