Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedem Przytylam w cycach!!! Pojechalam dzis na wyprzedazowy shopping i najpierw wpieprzylam sie w magiczne rondo (jedno duze po srodku a wokol 5 malutkich ) ale jakos wybrnelam, a pozniej przymierzalam plaszcz i w cycach za chu chu nie chcial sie dopiac. Koniec z tym! Spijam ostatnia butelke wina i wracam na wlasciwe tory. Przy okazji wkurzylam sie i zmienilam prace i mieszkanie hehehehehe U mnie to chyba nigdy nie skoncza sie te rewolucje.....
Zalamana zdrowiej i wylaz z tego szpitalaZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam pytanie.
Czy któraś z was styknęła się z teorią, że lepiej się kochać co 2 dni nie codziennie, bo plemniki nie są wtedy jeszcze wystarczająco dojrzałe? Bo to, że nasienia jest mniej to wiadomix, ale że plemniki są niedojrzałe?
Na jakimś anglojęzycznym filmiku to znalazłam, ale nigdzie indziej nie... to, że nasienie może być za stare, to gdzieś na to wpadłam, ale że za młode?Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDostałam przed chwilą taką wiadomośc od koleżanki:
"NIEDO BÓRSE KSUPOW ODUJETR UDNOŚCIZCZY TANIEM.
(Nie rozumiesz? Czytaj sylabami.)"
Niby pierdoła, ale się uśmiałam
Załamana, super, że wszystko poszło dobrze, i że mąż przy Tobie . Wracaj teraz szybko do formy, dogadujcie się i róbcie te dziecko
Ja też nie ma timobajla.
W pracy kicha.
Okres będzie chyba szybciej.
Piję drugiego drina, wóda z bananem, a co mi tam, podobno dziś najgorszy dzień w roku. Czyli teraz tylko lepiej!
3-mta się, upojnej nocy! :-*Znowu.ta.kryska, Lago, Karolina2787, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Poczytalam troche kiedy jeszcze nie spoe bo mialam takiego gloda ze trzeba bylo cos zjesc dziwna sprawa w dzien mnie mdli w nocy chce sie jesc...
No i swiat sie konczy zamiast zjesc dzis kluski z sosem z rolad z wczoraj to ja wolalam z maslem i cukrem ja ktora nawet makaron z twarogiem je z cebula nie cukrem...
Co do klotni to u nas ja jestem ta wybuchowa i jak zaczyna sie awantura przez telefon to moj maz sie rozlacza i po 15 minut dzwoni i pyta czy juz mi przeszlo co mnie dopiero do szalu doprowadza... ale ogolnie raczej dlugo nasze obrazenie nie trwa i spac chodzimy raczej pogodzeni...
Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja wracam z pracy. Ale spać mi się chce. Została jeszcze jedna nocka i dwa dni wolnego
Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁomatko, co za ciężki poranek... Chyba nade mną dziś ufo wisiało, bo do 3.oo przewalałam się z boku na bok... Mąż też miał jakieś trudności ze spaniem, ale jak już zasnął, to mu się chrapanie włączało, co z kolei mnie wytrącało ze spania... W sumie tego snu nazbierało się jakieś trzy godziny, więc dziś będę jak zombi. Biorąc pod uwagę moją agresywnośc związaną ze zbiżającym się okresem, ciężko będzie, oj ciężko...
No nic, idę pobiegać z psem. Może mrozik na dworze trochę mnie obudzi... Miłego!Karolina2787, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja w ten jakże mroźny dzień brrr... też słyszałam że wczoraj był ten najgorszy dzień depresyjny i jeszcze na dodatek poniedziałek. U mnie się sprawdził bo łaziłam podenerwowana i wszystko mi z rąk leciało na szczęście już po ale pms się zbliża wielkimi krokami chociaż czekam na tą @ bo po niej idę do gina i man nadzieję że dowiem się co dalej ze mną ma zamiar zrobić. Miłego laski
Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
U mnie już nastrój lepszy, ale z M. nadal nie tak jak być powinno.
Do tego wczoraj zauważyliśmy u psa, że jedno jajko ma ciemne, a drugie jasne- to ściągane z pachwiny w klinice we Wrocławiu. Wrażenie jest takie, jakby mu obumarło, boj ę się o naszego Mopka
Dziś byłam u endokrynolog z moim TSH, które wyniosło 1,77. Powiedziała, że jest w porządku jak na starania o ciążę i nadal mam brać 1/2 z 25 Euthyroxu. Niestety cukier jest za wysoki-5,88 i w najbliższych dniach robię krzywą cukrową.
Nie wiem, jakoś jest tak dziwnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Właśnie na ten temat rozmawiałam dziś z Panią endokrynolog i kazała mi brać w dawce 2000.
Ja mam brać 6 000 + k2 A mąż 4 000 + k2
Ale w dawce po 2 000 odpowiednio trzy i dwa razy dziennieSchmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Madzia w zimę to przeważnie jest za mało Wit d i trzeba sobie pomagać
Może i każdy ma nie dobór Ale nie mogę mieć takiej wartości przy staraniach o dziecko witamina ma wpływ na płodność. Jak bym dalej myślała tylko 1 000 to gowno by to dało niestety ;(