X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie i śnieg i słoneczko od rana :-)
    A ja mam pytnie do Was, co myślicie o medycynie alternatywnej w leczeniu niepłodności? Dość popularne są zioła ojca Sroki, wiesiołek. Znacie kogoś, komu to pomogło?
    Kiedyś mój mąż namówił mnie na wizytę u irydologa. Ja generalnie sceptycznie podchodzę do tego typu rzeczy i uważam, że to może i nie zaszkodzi, ale czy pomoże? Mój mąż korzystał z rad pani irydolog, kiedy urolog przesadził z hormonami i mąż miał ogromne prloblemy z ciśnieniem, sercem, wagą. Odpowiednio dobrane zioła i krople wyprowadziły mojego męża na prostą tak, że po pół roku mógł odstawić leki na ciśnienie. Tak więc mąż namówił mnie na tą wizytę. Ale niestety, pani doktor nie wyczytała z moich oczu żadnych problemów związanych z problemami w zajściu w ciążę (czyli ich nie ma?) Natomiast powiedziała mi o kilku innych problemach mojego organizmu. Nie powiem, że nie byłam zaskoczona, bo przed badaniem nie było żadnego wywiadu. Poprostu usiadlam na krześle, a pani ogladała moje oczy. Tak czy siak wyszłam z tą wizytą z torbą ziół, ale na...dobrą pracę dwunastnicy... ;-) Wg niej w dalszym ciągu mam zająć się moją nerwicą utajoną oraz nadwątlonymi drogami oddechowymi.
    Macie w zanadrzu jakieś historie z medycyną alternatywną? Jakieś pomysły? Nowinki? Jaie jest wasze podejscie?

Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski!

Kraków zgłasza resztki śniegu. Chyba dziś cały stopnieje :(
    Po południu mój kurs fotograficzny, dziś idziemy w plener.

Co do ziół. Piłam jakieś zioła na zrosty, ale gówno dały (dalej bolało), więc odstawiłam.

Moa, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tak szybko !
    Chcialam tylko napisać ze wizyte 1 kwalifikacyjna na termoablacje przeszlam pozytywnie dostalalam skierowanie na rezonans ktory tez przetrwalam bez większych problemów dostalalam karteczkę jak przygotowac sie do termoablacji i teraz tylko czekac na telefon - do dwoch tygodni maja dzwonić :-)
    Jestem mega zmeczona sama jechalam z mama , zrobilam ponad 600 km ale za to szczęśliwa ;-)

Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Janess, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona super że wszystko poszło po Twojej myśli :)

Hipi ja nie widziałam ale za to artykuł taki przeczytałam:
    https://www.spidersweb.pl/2018/01/natural-cycles-problemy.html/amp

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Pozniej Was nadrobie.
    Jestem w domu.
    Ból okropny...ani siedzieć ani leżeć. ..o chodzeniu nie wspomnę...wczoraj wymiotowalam pól dnia...dopieto dzis na dobrą sprawę zaczelam jeść i pić.
    Z przeciwbolowych mam brac pyralgine tylko...moim zdaniem to troche mało...wczoraj rano dostałam morfine...i chyba po tym tez zaczelam wymiotować potem...a zastrzyk tak bolący ze nigdy wiecej!!!
    Mam 4 dziury w brzuchu..pepek, w okolicy mostka i 2 pod zebrem..zdjecie szwow 23 i L4 do konca miesiąca..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi Ty wariatko :D haha w sumie wygląda jak prawdziwy

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak całkiem ohujeje to kupię :D był też taki program na bodajże na tlc

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupiłam kiedyś kilka, zostały u rodziców żeby nie zapeszać ale co z tego :/ więc prędzej tam zgniją niż mi się uda. Także hipi chyba już dużo wcześniej mnie pokręciło ;)

hipisiątko, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ja dostałam dwa ogromne pudła ubrań od rodziny kilka ładnych lat temu. I tak sobie leżą i czekają. Uczę ich cierpliwości :)

Ech... wiem jak to jest, czekamy i czekamy a to wszystko zamiast się przybliżać to jeszcze bardziej się oddala od nas. Jednak nie tracimy wiary i nadziei i czekamy dalej bo kur...de ;) przecież i nam musi się kiedyś udać nooo!

hipisiątko, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Komuś kawkę a może herbatkę? :) Ja dziś mam na popołudnie więc jeszcze z łóżka piszę ale głodna się obudziłam, trza wstawać.

hipisiątko, Nova87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi nie gadaj że chciałaś jechać po Józia :D hihi :P

Nova87, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wkońcu biało na dworze :) Mloda wczoraj zaliczyla 1 raz w tym sezonie sanki i radość nie z tej ziemi była. Jak bedzie tak dalej padac to może wybierzemy sie na weekend w góry :D

Karolina2787, hipisiątko, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pokaż tego Nicka :D

O zakupy ciuszkowe chyba najbardziej lubię ze wszystkich :D

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi ale przy okazji te ''ciuszki'' można pooglądać ;) a nóż znowu się na coś skusisz. Aż mnie naszła chęć przywiezienia tych moich od rodziców ale myślę czy to nie zła wróżba

hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę że się przydadzą w tym roku tylko Tobie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że jest ciężko :( rozumiem Cię choć ja mam swojego na co dzień ale to nie zmienia faktu że też nie wychodzi. Mi wiara też się już kończy tym bardziej jak przypominam sobie pobyt na moim wątku a tam praktycznie wszystkim dziewczynom się udało, ja zostałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi co do Ivf to może część z własnej kasy a resztę na kredyt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciuszkach przebieram na okrągło z racji swojej pracy więc mam je nawet u siebie. Pampersy, chusteczki, kocyk, mleko itp. też także dla mnie to nie nowość :D czasem sama kupię coś dla małej bo nie mogę się powstrzymać ;) W lutym kończy roczek jest przesłodka.

hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zaraz w Pytaniu na śniadanie będą gadać o endometriozie a tak wgl coś cisza tu dzisiaj. Wszystkie w pracy?

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ