Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Mialam laparoskopowo usuwany woreczek z kamieniami...(nic wspolnego ze staraniami)
Czemu 4? Nie wiem...
Caly czas leżę...szalu dostaje..dzis poki co bez przeciwbolowych..ale najgorzej jak wstaje to czuje jak mi sie tam wszystko przelewa...okropne uczucie.
Z moim znów kosa...nie wiem jak to dalej bedzie...bo teraz chociaż mógłby odpuścić na pare dni...
Ja juz po kleiku...na deser mam gerberki po 4tym miesiacu hehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz w domu to wiadomo ze inaczej..
Poki co sie wykapalam i zjadlam moja papkę...miksowana piers z marchewka i ryzem...mmm mowie Wam rarytasy..po 5 dniach powinnam juz jesc " normalnie " w granicach diety..najgorzej ze mi caly cZas słabo ..to mnie dobija... -
nick nieaktualny
-
Cześć Wam! W końcu znalazłam trochę czasu, żeby coś naskrobać. Załamana trzymaj się i głowa do góry, bo wtedy się 2x szybciej dochodzi do siebie
Moa pytałaś o ziółka, ja już różne wypróbowałam: najpierw niepokalanek, ale tylko 1 mies, bo potem przeszłam na clo, wydłużył cykl, od pół roku piję zioła Sroki, czy coś dają, to nie wiem, ale owu mam w punkt od jakiegoś czasu i hormony też ok. Wiesiołek nic mi nie dał, a od tego miesiąca biorę jeszcze dong quai. Jak widać trochę się trgo nazbierało Poza tym piję taką mieszankę algowo-witaminowo-probiotykową, i jeszcze jakieś cuda niewidy zawiera, myślę, ze jest super, ma dużo wit D, chociaż w smaku fuuuj.
Co do endometriozy to jak na razie spotkałam się tylko z jednym lekarzem, profesorkiem z Lublina, który miałby o tym jakiekolwiek pojęcie, inni nawet nie zauważyli jej u mnie.Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Poczytalam i znow za duzo tego choc jak na was i tak malo...
Zalamana trzymaj sie i obys szybko do siebie doszla!
Co do wiesiolkow itp ja wyprobowalam z tycb cudow i wiesiolka i len mielony i olej lniany i len w kapsulkach i wieaiol.nic nie dal a len poprawil śluz jeden raz ten w kapsulkach a w kolejnym czar znow prysl... takze nic mi nie daly...
Ziolka tez jakies w dojczlandach kupilam ale w sumie kilka kubkow wypilam bo nigdy nie pamietalam... ja ogolnie mam problem z pamiecia o wszystkim co do picia nawet inofem opakowanie mi na pol roku starczylo z moja czestotliwoscia...Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Witam.
Dzisiaj ovu wyznaczyło mi domniemaną owulke zaraz po @
W dniu negatywnego testu owu
Nie wiem czy to wina ovarinu ale pierwszy raz moge powiedziec ze mam typowo kremowy śluzZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Koleżanka opłaciła wykres?
Mi też się tak zdarzało, ale po wprowadzeniu pozytywnego testu i podwyższonej temperatury przez 3 dni, ovu zmienia datę.
taki dżolkMoa, Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Ja zawsze mówię: kto biednemu zabroni bogato żyć ?
Nie no wykupiłam 2 msc zeby przy dupku chociaz orientacyjnie wiedziec kiedy owu
Ale luty powinnam miec juz gratis za wykresyZnowu.ta.kryska, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Janess zebys wiedziala ze o pesymizmie i strachu na poczatku ciazy najwiecej maja do powiedzenia te ktore jej nigdy nie stracily a na temat zachodzenia te ktore uwazaja ze tez sie dlugo staraly bo 6 miesiecy az
Karolina2787, Janess, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Witam się ostatnio mnie nie bylo bo spędziłam dwa dni wolnego z moim. Nawet tel miałam wyłączony
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka.
Dzis juz bylam sie sama umyc i zjadlam nawet kanapke z szynka(bez masla)
Na obiadek tradycyjnie blendowana piers...
Nadal mi slabo, nie moge nic robic ale juz o niebo lepiej...
Wy widze ostro dzialacie. Ja z tego wszystkiego zapomnialam o monitoringu, ale i tak bym nie poszla.
Pewnie ten cykl bedzie "inny" z uwagi chicby na mwga stres i kupe lekow..przeciwbolowych juz nie biore bo juz ile mozna...a nie chce sie faszerowac pyralgina...
3majcie sie laskiZnowu.ta.kryska, Moa, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam że tak wcinam się w wątek, ale chciałam zapytać Karolinę co się u niej dzieje opowiadaj moja droga jak na spowiedzi co tam u Ciebie!
Dawno się nigdzie nie pokazywałaśKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Krycha amen!
Tez do powiedzenia nic nie mam bo co to za starania co ja sie staralam no a prawda taka ze sama wiem ze milczenie jest bardziej pomocne jak dawanie rad kiedy ktos o nie nie prosi...
Moja mama nie kuma bo sama sachodzila w ciaze jak o pomyslala wiec co bede duzo pisac...
Kozamonia moge na priv? Mam pytanieZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700