Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie juz 2 miechy jak sexu nie bylo... niedlugo zapomne jak to sie robi...
Ale sila wyzszaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 20:20
Znowu.ta.kryska, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Moj dzisiaj cos fuka na mnie a ja odrazu system obronny. Jakos tak wszystko mnie dzisiaj smuci i zadnego pozytywu znalesc nie moge. Oprocz pozytywnego testu owu. I znow mnie doluje fakt ze nie wykorzystam tego plusa bo o ile fizycznie mam ochote to psychicznie dupa
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:A mi seeeeeeeexxxxxxuuuuuu....
Muszę teraz, natychmiast bo oszaleję.
Dobra dałam radę już 2 tygodnie to muszę wytrzymać jeszcze tydzień.hipisiątko, Moa, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ja nabweekend mloda do dziadkow sprzedaje wiec moze odpoczne psychicznie i mi sie lepiej zrobi. Ale znam powod takiego nastroju.
Wczoraj moj sam z siebie przyznal sie ze jest zalamany ze jeszcze dzidziora nie splodzilismy. I o ile do tej pory sadzilam ze jakos to "po nim splywa" tak teraz wkrecilo mi sie ze jestem do niczego bo nie potrafie mu dac drugiego dziecka. I teraz nawet nie chce mi sie uswiadamiac go ze ten weekend jest nasz bo oboje jacys zdlolowani jestesmy i nie chce wymuszac niczego.Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Hipi ja tak mam zima jak jest mroz i nie zaloze rekawiczek. Jak juz wylezie to smaruje advantanem ale to na recepte. Musisz bardzo natłuszczac. A moze wczoraj sprzatalas i to od srodkow czystosci bo tak tez sie zdarza.hipisiątko, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejka mam akurat przerwe e pracy to czytam co tam u was.
Dziewczyny mają rację może od mrozu lub od czystości.Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janess wspolczuje. Moze ciśnienie sobie zmierz. Mnie osobiscie nigdy w zyciu krew z nosa nie leciala.
A gdzie resztta dziewczyn dzisiaj sie podziala?? Halllloooo..... wywołujeeee...Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ech chcialam Wam troche pojeczec ale chyba nie ma co smutow na frum wprowadzac. Janess ja tez mam nerwa na tesciowa, mimo ze nawet jej statnio nie widzialam ani z nia nie gadalam, ale troche sobie przypomnialam jej niefajnych zachowan no i mi gula skoczyla. Na pocieszenie kupilam sobie mega czerwona szminke (jakbym ich miala malo) i bede sie we wsi lansowac
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Nie wiem o co chodzi ale dzisiaj chodzilam w gumofilcach
hahahahahahah sama nie wiem o co chodzi ale gadalam ze starym i padlo to slowo, i tak mnie rozsmieszylo ze ryram z tego co chwileKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago Ty to potrafisz rozśmieszyć na maksa!!! hahaha
Mam nadzieję że wszystko z Tobą ok i nie posiadasz zespołu Tourette'aWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 20:47
Lago, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Lago Ty to potrafisz rozśmieszyć na maksa!!! hahaha
Mam nadzieję że wszystko z Tobą ok i nie posiadasz zespołu Tourette'a
hhahaha no wez powiedz ze to nie sa smieszne slowa a ze mna to juz dawno nie jest w porzadku, pewnie mam jakas chorobe odmozgowa...cale zycie z wariatami
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, hipisiątko, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha w Twoim wykonaniu, przyznaję że są prześmieszne ni z gruchy ni z pitruchy wyskakuje GUMOFILCE! haha ja na początku to myślałam że Ty wywołujesz wszystkich jakimś nowym slangiem haha
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Lago, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hej dzisiaj to ja pewnie będę gasić światło
Szwagierka o 11 przywiozła dzieci i jeszcze po nich nie prxyjechala, maz cwaniak poszedł spać a ja się mecze.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Kawe pije nie spaceruje. Czekam az stary wstanie co by go zmalretowac z rana:)
Od wczoraj tak mnie sutki bolą ze kazdy oddech sprawia ból ;/hipisiątko, Janess, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny