Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też dziś rano w drodze do pracy gadałam z babeczką w autobusie o wit D i mówiła że robiła sobie badanie. Wyszedł jej niedobór i lekarka przepisała jakiś suplement nie powiedziała nazwy bo zapomniała ale brała 1 tabse dziennie po miesiącu już widać było poprawę czyli jednak suple działają też mam zamiar kupić bo ostatnie dni mam takie właśnie jak Hipi nic mi się nie chce, chandra total!
Hipi ja też miałam przygodę z umową tyle że w Orange i przez telefon gościu gadał tak a jak przyszło do zapłaty to się okazało całkiem co innegohipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ci wszyscy operatorzy sa siebie warci. Wszystko jest ladnie pieknie do czasu podpisania umowy,a pozniej kopa w dupe i plac....
Dziewczyny jak bierzecie jakies suplementy to na prawde kiedujcie sie ich skladem, zeby przy okazji nie pochlaniac zbednej chemii,ktorej i tak jemy w nadmiarze. Na prawde warto zaplacic troche wiecej ale wiedziec co sie jeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 17:42
hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł
U mnie masakra przez duze M
Od rana wymiotowalam zolcia..myslalam ze zejde...rano mi dali morfine i generalnie czesto dostaje przeciwbolowe ale slabo dzialaja...
Wczoraj lezalam jak kłoda...dzis wstalam ale ledwo...opieka tu fatalna...rano mi dali basen i leżałam w tym prawie godzine.
Dopiero zaczynam pic i jesc..3flipsy za mna...mialam dzis isc do domu ale niestety...
Sory ze tak nieskladnie pisze.
Buzka dla Was -
nick nieaktualnyHipi Mój dzwonił do nich 3razy żeby to wyjaśnić ale oczywiście każdy co innego gada bo za każdym razem wiadomo że się trafi na kogoś innego jednak nie zapłaciliśmy do tej pory tej ''zaległej kwoty'' bo skoro nie prosiliśmy się o dany pakiet, to dlaczego mamy płacić. Dalej przychodzą przypomnienia na telefon że jest zaległa wpłata
Lago ja zamówiłam Solevitum D 2000 j.m i żurawinę Protego właśnie przed chwilą nie wiem czy są dobre co myślisz? Warto chociaż?
Załamana tulam Obyś jak najszybciej wydobrzała po tym wszystkim :*Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wyglądało to tak że gościu się zamotał nie wiem świeżak jakiś na pewno ale najpierw sam zaproponował nam pakiet powiększony o jakieś tam programy i że będziemy płacić tyle samo bo mają taką promocję a po miesiącu okazuje się że żadnej promo nie było ale za to kwota do zapłaty o 50zł podskoczyła więc się wycofaliśmy z tego a jedna rata wisi nad nami jak fatum, jednak mój się uparł i powiedział że nie zapłaci za ich błąd ale ogólnie potrafią namącić w każdej sieci
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Odnosnie orange to spadli na psy. Konczyly nam sie abonamenty i poszlismy zobaczyc jaka maja oferte. Zaproponowali wiekszy abonament i to bez telefonu. Podziekowalismy i przeszlismy na karte. Jestesmy w orange ponad 15 lat a oferty lepsze sa dla nowych klientow. O starych nie dbaja.
hipisiątko, Karolina2787, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:
Lago ja zamówiłam Solevitum D 2000 j.m i żurawinę Protego właśnie przed chwilą nie wiem czy są dobre co myślisz? Warto chociaż?
Tak szczerze Karola to nie znam tej firmy. Ja kiedys pisalam ze lykam w plynie firmy Proved albo Dr Jacobs. Wedlug mnie to sa najlepsze dostepne na rybku i bardzo szybko podnosza poziom vit DKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Tak szczerze Karola to nie znam tej firmy. Ja kiedys pisalam ze lykam w plynie firmy Proved albo Dr Jacobs. Wedlug mnie to sa najlepsze dostepne na rybku i bardzo szybko podnosza poziom vit D
Tak na pewno pisałaś tylko nie zapisałam sobie nigdzie no ale może te nie będą takie najgorsze skoro tak je reklamują no trudno już zamówione, trza brać. -
Karolina2787 wrote:Tak na pewno pisałaś tylko nie zapisałam sobie nigdzie no ale może te nie będą takie najgorsze skoro tak je reklamują no trudno już zamówione, trza brać.
lyknij i za 3 miesiace zbadaj sobie poziom. A wogole to na fejsie dzis takie cos mi sie przewinelo...moze Ci sie przyda:
ZIOŁA NA TORBIELE i mięsniaki np MACICY
LISC BRZOZY 15G
KWIATOSTANY NAGIETKA 10G
KWIATOSTANY KOCANEK 5G
KORA KALINY KORALOWEJ 10G
NASIENIE LNU 10G
ZIELE BYLICY 10G
ZIELE KRWAWNIKA 50G
ZIELE SKRZYPU POLNEGO 50G
ZIELE PRZYWROTNIKA 50G
KŁĄCZA PERZU 5Og
2x DZIENNIE 1 ŁYŻKĘ ZIÓŁ NA SZKLANKEKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:Ja mam za płotem farmaceutę sąsiada i on mówi, że najważniejsze aby kapsułka była w oleju chyba lnianym.
I bardzodobrze mowi. Proved np jest na oliwie z oliwek I trzeba koniecznie przyjmowac ja z tlustym posilkiem, czyli jogurt grecki, jajecznica i takie tamhipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja mam za płotem farmaceutę sąsiada i on mówi, że najważniejsze aby kapsułka była w oleju chyba lnianym.
D-Vitum Forte 4000 brałam ostatnio. To miękkie kapsułki z olejem lnianym. Niedawno skończyłam opakowanie, krótka przerwa i za chwilę wracam. Może tylko kupię z mniejszą dawką, bo na codzień biorę jeszcze tran, a w nim taż są śladowe ilości D.
Jakiś czas tem oglądałam angielski film o niedoborach witaminy D. Przeprowadzano badania na grupie ludzi z jednego biurowaca. Zmierzyli im poziom D, wszystkim wyszedł niedobór. Podzielili ich na trzy grupy. Jedna dostała D w kapsułce, jedna miała korzystac ze słońca w godzinach południowych bez stosowania filtrów ochronnych, trzecia grupa miała połaczenie słońca z suplementacją. Po jakimś czasie zbadano im znowu poziom D i okazało się, że w pierwszej i drugiej grupie odnotowano nieznaczny wzrost tej witaminy, natomiast w trzeciej grupie wzrost D był najwyższy. Czyli trzeba kupic tabsy i jechać np.na Wyspy Zielonego Przylądka. Albo do Australii. Adiau!Karolina2787, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Pije właśnie kawę i powoli szykuję się do pracy. Dziś ciut cieplej bo wczoraj to ostro pizgało.
Moa chyba oglądałam ten sam program tylko nie pamiętam kiedy. To łykamy wit D i do solarium bo raczej wyjechać na wyspy nie mam za co
Janess I jak zgwałciłaś chłopa?
Załamana jak się dziś czujesz?
Nova87, Moa, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj ponad 1,5 godz wracałam do domu...A mam z pracy do domu 15 km...masakra A nie napadalo jakoś tyle śniegu ze drzwi odtworzyć nie można. Był wczoraj paraliż Trójmiasta...Zima zaskoczyła drogowców ...
Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość