Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Tak, mam wesele przyjaciółki (naszej świadkowej) w lipcu
Szczerze to ja tez gdzieś to ominelam
Do Egiptu powiadasz ... moge moge ? Pewnie powiesz ze zrzedze jak stara baba , ale mimo wsyzstko podziwiam za odwageSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Motylku jak cos to bsdz na łączach z Nami...- przylecimy hahaha..
( to by była dobra impreza)
Haha już sobie wyobraziłam margarity, chipsy i oliwki. To tak odnośnie zdrowego odżywianiaKoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mam już posypane
#$&@% zostawiam Wam ciążowe wirusami oby teraz przeszło na Was coraz jest zachwycona. Całe popołudnie tylko przylatywać i po brzuchu całowala. Stwierdziła że już kocha groszka nie ważne czy będzie niegrzeczneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 05:51
Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Byłam dokładnie 10lat temu w Stanach, właśnie u tej przyjaciółki. Znam się od dziecka. To były wakacje mojego życia. Chyba teraz płacę tą karę za cuda, które tam wyprawiałam
Ulala to sie tam musialo dziac fajnie ze sa takie wspomnienia- akurat tego nikt nam nie zabierze
Nova ja to sie ciesze chyba jak Twoje dziecko
Mam ochote nawet mezowi powiedzieć haha
Dzis nie dalam mu pospac po nocce i o 10 już go atakowalam ha ha to chyba z wrazenia
Laski milego weekendu zycze !KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Załamana, hej wszystkim!
Właśnie wróciłam z psem ze spaceru.
Dziś do moich rodziców zasuwamy na obiad.
To piękne słońce jakoś od razu poprawia humor.
U mnie dziś 27dc, ale jeszcze przez 5dni biorę progesteron. Niestety wczoraj plamiłam, więc to będzie takie wstrzymywanie na siłę..
No i brzuch trochę pobolewa.
Miłej niedzieli!KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny