Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Czy tam ty sobie kup
Alegzi przyoomnialo mi się jak pisalas o Hiszpanii co Karola dwa razy pomyliła i jeszcze na cytat skad jestes napisala o Wlochach hahahaa
Karolaaaa jesteś ?
Lago pamietasz ?
Może myślałam tam byłaSchmetterling lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka.
Nova kciukam mocno z całych sil. Daj znać! !!
Ja dzis 10dpo i zrobilam test bo mialam i zgadnijcie? Taaak 1kreska haha. Tak wiec objawy ciąży juz dokladam do PMS bo cyce mi tak napuchly ze szokkkkk.
Ps. Bylam dzis zapisana do gina na NFZ...budze sie i kysle sobie a co mi tam przejdę sie..wpadlam i powiedzialam tylko ze chce badania na wszystkie mozliwe hormony...a on oczy...ze co? Ale jak tak na ładne oczy? To mo mowie jak krowie na rowie ze staralam sie o ciaze 8 lat i dupa, ze ide do kliniki i chce miec aktualne badania. Wypisał. Nie zbadal. O jic już nie pytał. 2 minuty bylam. To najkrótsza wizyta w moim zyciu hahhaha!!!
Tak wiec mam Estradiol FSH Progesteron i LH. Przejdę sie jak dostane @ w 3dc i tyle...dokupie prolaktyne .
Ten zly dla mnie czas chce przeznaczyc na dokladne diagnozowane siebie i już..i tak nie mam nic do roboty..Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Ona jakbym sie postarała to bym więcej objawów znalazła ale bóle @ karzą dać na wstrzymanie i spokojnie po pracy siknąć.
Ojjj mnie tez bolalo jak na @ czasem nawet mialam wrazenie że ja dostalam
Powinnaś to wiedzieć już ale jak niewiesz to Ci napisze na ciążę boli tak samo jak na @Schmetterling lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/a2bf10939216.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 15:01
Janess, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Moa, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
To był test 10 s po sikaniu a po 2 min juz tak:
https://naforum.zapodaj.net/78b9a9f90d72.jpg.htmlJaness, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za gratulacje. W poniedziałek skocze na betę. Mezulkowi tak ciśnienie skoczylo że aż ręce mu się trzesly
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Angela Be, Moa, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny,
Novaaaa...super informacje na rozpoczęcie weekendu. Tak jak Załamana mówi, dajesz nadzieję
Hipsiątko, Salzburg został odwołany. Niestety chyba Wam tego nie napisałam tutaj. Żałuję, ale..we wtorek lecę do tego Egiptu z dziewczynami. Miałam trochę przejść z uzyskaniem urlopu, ale w końcu się udało. Oczywiście wyrzuty sumienia, że męża na tydzień samego zostawię mnie nie opuszczają
Dziś odebrałam paszport z wizą do USA na 10lat. Ale niestety nie wszystko jest takie piękne. Moje zdjęcie po jednej stronie jest jakieś takie rozmazane Dzwoniłam na infolinię i kazali mi odesłać paszport i opisać co dokładnie jest nie tak..ehh
Co do zdrowego odżywiania, to daleko mi do tego. W sumie nie wiem co jest zdrowe, a co nie. No może bez przesady, ale nie wiedziałabym jak się za to zabrać
Idę do Mopka, mężulek śpi, bo biedny po wczorajszym meczu piłki nożnej przespał 4h, taki był pobudzony.
Miłego weekendu!
Moa, Nova87, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling, a co Ty do Stanów wybywasz? Pewnie już o tym pisałaś x stron temu, ale weź proszę pod uwagę to, że niedawno wróciłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 22:03
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna