Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc Wam...
Ja etap zdrowego zywienia mam za soba chyba...pracowalam kiedyś w takim miejscu gdzie sie tym żyło i nie mogłam dobie przyniesc coli czy batonika...
Nie jestem za tym by kupowac tylko eko produkty - mnie i tak na to nie stac...czasem jak jakas fajna promocja w Lidlu to kupię np.cytryny bo czuje ich zapach i wg mnie sa fajne...ale na co dzień jem biale pueczywo bo po innym mnie wzdyma...kiedyś pieklam sana chleby..zakwas mialam swoj z eko mąki...ale zapał minął bo nikt tego jie chcial jesc...
Jem czasem chipsy...slodyczy na potęgę...teraz po operacji jem wiecej gotowanych warzyw i jakos jyz nie mam tak ze musze na obiad miec mięso...
Nie dajmy sie zwariowac...
Z supli polecam magne b6 bo jest lekiem i przestaly mi po nim drzec powieki i bcomplex z Polfy bo cera mi sie poprawiła i juz poki co nie mam nawrotów aft i zajadow...
alegzi, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoa wrote:Dwa razy w czasie tych wieeeeluuu lat starań miałam tak, że po normalnym okresie dwa dni były tylko z plamieniem, a potem hlust! Zalew normalnie. Mój doktorek stwierdzał, że było to samoistne usunięcie się jakiejś torbieli, która być może utworzyła się po ostatnim cylku. Tak więc na razie nie martw się na zapas, za to zrób zapas podpasek, bo mogą ci się przydać...
No i właśnie: gdzie jest Kryśka??
Jak już okres się skończył to od nowa hlust??alegzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Niestety jestem z Krakowa. A jak dużą miałaś tą torbiel? Tak to już jest z naszymi staraniami. Raz odpuszczasz, potem masz zryw, ale najważniejsze, żeby iść do celu. Z mężem mam podobnie- jemu to już wszystko wsio rawno.
PLekarz porównał do mandarynki....ale ja mam wrażenie, ze ten pierwszy to była jakas porażka...byłabym bez jajnika teraz..
dzieki Bogu intuicja mnie wstrzymała...teraz zawsze konsultuje się kilka razy...Schmetterling, alegzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgura wrote:PLekarz porównał do mandarynki....ale ja mam wrażenie, ze ten pierwszy to była jakas porażka...byłabym bez jajnika teraz..
dzieki Bogu intuicja mnie wstrzymała...teraz zawsze konsultuje się kilka razy...
Wielkości mandarynki to chyba jeszcze nie taka duża? Nie wiem. Ja mam teraz 6 cm. I bardzo dobrze robisz! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek.
Melduje się nie wywoływana Dzisiaj 28dc. Wczoraj powinna być @ z ciekawości dzisiaj rano zmierzyłam temp żeby sprawdzić czy spadła. Jakie było moje zdziwienie gdy wyskoczyło 37.03 ........ i teraz prosze o zimny prysznicalegzi, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
Ja mojemu napisalam zeby mi test kupił i szybko sprowadził mnie na ziemie
Stwierdził ze co miesiąc mam objawy ciązy i żeby poczekac ze 2 dniSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobity!
Oj jak pięknie, że dziś piąteczek!
Nova, o kurczaczki, dawaj znać jak zrobisz test. Trzymam kciukiiiii!
Hipisiątko, mnie takie "starania" czekają za niedługo. Jesteśmy zmuszeni 4 miesiące odpuścić. Może to i dobrze? Może w końcu faktycznie pozbędę się tej blokady w głowie.hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Nova, nie dziwię Ci się. Jak sobie przypomnę mój stres we wrześniu przed testowaniem to myślałam, że padnę z tych emocji. Niemniej trzymam kciuki!!!
Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Podziwiam Cie ja bym już sikala
Jak ma wyjsc to wyjdzie i dzis
Ps. Z popoludniowego moczu tez
Jakbym miała test to bym juz rano sikała ale ten cykl odpuscilismy więc nie byłam przygotowana. Kupie po pracy i zrobieSchmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam
Wlasnie wrocilam od dentystu bylam tylko na usuwaniu kamienia dostalam zjebe za moja 8- mke dwa lata temu miala isc do usuniecie nie poszlam nie boli nic się nie dzieje to ostatni dzwonek zeby ja usunąć ponaglila mnie ze potem beda tylko problemy mowi ze golym okiem tego nie widac ale napewno stan zapalny już tam jest i kwestia czasu kiedy obudze sie z opuchnieta geba ...., mowila mi to juz 2 lata temu do dzis nic sie nie dzieje zewnetrznie wyglada zdrowo ..., od srodka ponoc prochnica , problem polega na tym ze ja się panicznie boje usuwania
Znieczulenie mnie nie przekonuje , nie mam na siebie pomysluSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Wiedzialam że na Ciebie można liczyc i zamiast wylać kubeł zimnej wody to dorzucisz do ognia
Jakbym miała test to bym juz rano sikała ale ten cykl odpuscilismy więc nie byłam przygotowana. Kupie po pracy i zrobie
O matko jeszcze odpuszczony cykl ! Takie zazwyczaj sa zielone
O zesz w morde a ja czekam zeby do pracy isc , i nie odczytam wiadomości ! Tyyyyy niech maz Ci kupi odrazu dwa testy
Dosikasz jutro rano wrazie niedowierzania w dwie krechy lub bladziocha
Trzymam kciuki !
O tak a kysz malpo !Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość