Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieńdoberek
Kryska w sumie racja. Najważniejsze że Ty jesteś zadowolona
Ona u mnie lepiej kaszel już tak nie męczy, kataru już nie mam także będzie ok tylko pogoda u mnie dziś zapłakana skończyły się piękne słoneczne dni ech...
Anet u mnie z wynikami z cytologii to różnie było. U pierwszej ginki dostałam pocztą wyniki za jakiś tydzień od wizyty a u tego gina to tylko sms-a że wszystko ok
Witam się dziś z ciepłą wodą z miodem i cytrynką w Wy co dziś pijecie?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bez kawy nie żyje więc standard kawa
Co do wynikow czekam zawsze z dwa tygodnie i muszę jechać na kontrolę ponowną czy wynik ok czy nie
A ja hm nie pochwalilam się wczoraj ale trochę się obkupilam, spodnie 3 pary leginsy i 3 sweterki zostawiłam 490zl
W sumie dziś muszę jeszcze zanieść 170 bo mi kasy brakło długo się zastanawialam jak powiedzieć o tym mężowi hahaha i w sumie nic mu nie powiedziałam:-P ale z ciuchów jestem zadowolona ogólnie rzecz biorąc zostało mi do kupienia 2 pary butów na zime i jakieś sneakresy:-D
Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness a co z Twoją mamą? Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. Co do cytologii to ja też nie jestem zadowolona z ostatniej no bo ''wszystko ok'' w sms-ie i tyle wcześniej też miałam wszystko opisane ładnie. Nie wiem od czego to zależy ale cytologię bd musiała chyba u innego gina robić albo poprosić swojego o dokładne wyniki.
Ona no to zaszalałaś zakupy udane najważniejsze a facet nie zawsze musi wszystko wiedzieć mój do tej pory nie wie jakie mam ciuchy w szafie, bo jak założę coś to od razu pyta a to skąd masz? Ja też poluję na kozaczki jakieś bo w sneakersach już pomykam
Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Jak poranek?
Ja czekam na herbatę i zastanawiam się co mam zjeść. Nie chce mi się niczego robić. Leń przyszedł )
Ona_29, widzę, że wczoraj miałaś udany dzień. Tyle rzeczy w ciągu 1 dnia? Brawo
Janess, mam nadzieję, że z Twoją mamą wszystko dobrze.
Odnośnie cytologii to ja też czekam zawsze ok. 2 tygodni na wyniki.
Miłego wtorku.Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyZamiast się przywitać, to ja z grubej rury o cyto
Jeszcze raz.
Cześć Dziewczyny,
Ja już po kawie, teraz kolej na wodę. A cyto pytałam, bo mnie zdziwiło, że Kryski gin od razu wszystko wiedział. Kryska, nawet jak problem jest w nasieniu to nie znaczy, że masz lekceważyć plamienia, kt Cb martwią.
Janess, mam nadzieję, że ok z mamą.
Dawno nie byłam na zakupach, jakoś nie mam nastroju. Ale ogólnie jak sobie coś kupię, to mój nie zauważy, nieraz założę starą sukienkę, a on pyta kiedy kupiłam - 2 lata temu nawet jak włosy z brązu na blond przemalowałam to nie zauważyłJaness, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Hej, ja też w pracy, na razie po śniadanku, a przed kawą
Dziś decydujący monitoring - 3 w tym cyklu, z którego się dowiem w końcu czy wszystko czym mnie nafaszerowali, przyniosło jakiś efekt.
Anet, ja zawsze wynik cytologii po 3-4 tygodniach miałam do odbioru.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlegzi haha no i 2 serducha w między czasie
Jestem zadowolona z wczorajszego dnia:-P
Jeszcze wieczorem jechaliśmy w miasto , milo w aucie czas spędziliśmy hahaah nie no ogólnie dluga rozmowa o codzienności
Plus wczoraj facet sam się znokautowal pod maską naszego auta chciał przelecieć przez ulicę potknął się walnal broda i zgon nokaut mąż zalaczyl awaryjne wyszedł mu pomógł kiedy inne auta omijaly szerokim łukiem- znieczulica ale ja byłam z chłopa bardzo dumna
Sylwia trzymam kciuki za monitoring:-)
Ja też dziś wizyta -
Sylwia, trzymamy kciuki
Ona29, nic kobiecie nie poprawi humoru jak dobre zakupy Ja miałam iść zobaczyć sukienki, ale nie jakieś balowe tylko takie, w których mogłabym w normalny dzień wyjść i co? I miałam lenia. Poza tym obiecałam sobie, że do wypłaty nic już nie kupię, bo ostatnio się rozszalałam. Także w sobotę jadę do galerii o ile będzie mi się chciało. W co mocno wierzę.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Hej dziewczyny
Ja juz w pracy z herbata ..
Co do cytologii ja ostatnia mialam robiona na początku tego roku,co jaki czas wy robicie to badanie?
U mojej poprzedniej gin wygladalo to tak,ze wynik jakos po tyg wysylala mi sms a pozniej przy kolejnej wizycie odbieralam go na papierze.
Janes zdrowka dla mamy!
SylwiaLu bylas stymulowana jakims lekiem w tym cyklu ?
Ja wam powiem,ze u mnie w tymcyklu nie dosc ze bez owulacji to jakas infekcja sie przyplatala zapodalam sobie gynalgin od wczoraj bo mialam jeszcze w zapasie nie zuzyty,do gin mi troche szkoda isc bo wizyta 100zl u obecnego gina u poprzedniej 70 w moim malym miescie to na NFZ z pol roku sie czeka zeby sie dostac do gina
Moze cos polecicie co stosowalyscie na na infekcje ?Janess lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnySylwia mnie często łapało zapalenie pęcherza i zawsze sięgam po furagine a teraz profilaktycznie łykam żurawinę na wszelki wypadek chyba że u Ciebie inna infekcja to może nasiadówkę warto zrobić np. z rumianku
P.s Jeszcze tantum rosa jest dobra ponoćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Będę musiała się zastanowić czy kupować sok no i czy wytrzymam z tą cierpkością
Dziewczyny, które zażywają olej z wiesiołka. Czy zauważyłyście jakąś różnice? Mam zamiar się przejść dziś i go kupić.1cs z CLO
-
nick nieaktualnysylwia1986 wrote:Hej dziewczyny
Ja juz w pracy z herbata ..
Co do cytologii ja ostatnia mialam robiona na początku tego roku,co jaki czas wy robicie to badanie?
U mojej poprzedniej gin wygladalo to tak,ze wynik jakos po tyg wysylala mi sms a pozniej przy kolejnej wizycie odbieralam go na papierze.
Janes zdrowka dla mamy!
SylwiaLu bylas stymulowana jakims lekiem w tym cyklu ?
Ja wam powiem,ze u mnie w tymcyklu nie dosc ze bez owulacji to jakas infekcja sie przyplatala zapodalam sobie gynalgin od wczoraj bo mialam jeszcze w zapasie nie zuzyty,do gin mi troche szkoda isc bo wizyta 100zl u obecnego gina u poprzedniej 70 w moim malym miescie to na NFZ z pol roku sie czeka zeby sie dostac do gina
Moze cos polecicie co stosowalyscie na na infekcje ?
Ja mam fajne tabletki hexatiab coś drogie ale efekt po 5 tabletkach
Lekarz mi polecił jak mnie złapało po zabiegusylwia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to mnie zasmuciłyście W necie tyle dobrych rzeczy przeczytałam o nim, że się podbudowałam, że moje włosy w końcu będą wyglądały jak u gwiazdy filmowej
No, ale chyba go wypróbuję. Zresztą zobaczę najpierw ile będzie kosztował. Pewnie koło 20e, więc nie wiem czy jest sens wydawać te pieniądze na niego.1cs z CLO