Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaness to nie jesteś sama bo mi ostatnio też przybyło w pasie a tłumaczę się tym że organizm przygotowuje się do zimy
Alegzi bardziej chodzi mi o same koktajle typu smoothie bo stronkę z przepisami na żarcie to mam nawet kilka ale może lepiej zainwestuję w książkę
Anet teraz już z górki -
Karolina2787, a może stronka "zajadam"? Z tym, że w wyszukiwarce wpisz od razu smoothies.
Ps. tam chyba miało być "zajadam smutki"
Nie mogę dojść do siebie w ten poniedziałkowy późny poranek. Już 2 herbatkę sobie parzę. Kiedyś piłam bez umiaru zieloną, ale się "przepiłam", więc została mi teraz czarna.
Jestem zła ;/ wyobrażacie sobie, że dopadło mnie przeziębienie akurat na dni płodne? No chyba zwiaruję. Tyle dni czekania, przygotowywania się do nich a tu jakiś wirus się przypałętał i lipa z tego, że coś może być... Ach my kobiety, zawsze pod górę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 09:21
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia po prawie 12 latach małżeństwa to nawet Randki w Macu wydają się być czymś dobrym - jeśli wogole są
Witam się, ja już odrana na pełnych obrotach pięknie wysprzatalam łazienkę, normalnie jestem z siebie dumna wszystko błyszczy:-P
Dalej planów nie mam , może już dziś zacznę treningi:-)
Mąż dziś zrobił mi pyszny koktajl z truskawek bananow i borówki:-P
Mniam mniam
Bije punkty za weekend i mu się to udaje jak narazie:-P
Kryśka daj znać jak po wizycie
Ja jutro ciekawe czy czegoś nowego się dowiemZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
o looooosie a ja dopiero godzine temu wstalam. Masakra! Jeszcze pare dni wolnego mi zostalowiec trzeba jakos to wykorzystac. Karola http://zielonekoktajle.blogspot.co.uk/
nie wiem czy o takie Ci chodzilo, ale na pewno cos znajdziesz. Skladniki czasem wydaja sie z kosmosu, ale w sumie teraz to wszystko kupisz, nawet w dyskontach. Ja swojego czasu pilam takie podstawowe typu jablko, szpinak, ogorek i powiem szczerze ze sa obrzydliwe...fuuuj, dlatego teraz kombinowane i zawsze z jakims slodkim owocemKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago korzystaj póki możesz Dzięki za stronke, tak chodzi mi głównie o te oczyszczające organizm ogólnie nie korzystam z przepisów ale w tym przypadku chciałam podpowiedź co z czym itp. w razie potrzeby można zmienić jakiś składnik dziś wypiłam jabłko+gruszka+winogrono i powiem Ci szczerze że od razu mnie przeczyściło chyba dlatego że nie jadam jabłek bo nie przepadam za nimi ale się zmuszę dla własnego zdrowia.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
A zapomnialam Wam napisac jaki wczoraj przezylam szok na zakupach. Boze Narodzenie!!!!!! Wszedzie juz sa dekoracje, a na lokalnej farmie zawisl szyld, ze sprzedaja choinki......az musialam sie zastanowic czy czasem przypadkiem nie mieszkamy gdzies na biegunie polnocnym....heh
Karolina2787, Anet_86, daga_00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago dzięki za sok z ogórków w zupełności wystarczą mi jabłka
Z tymi świętami to przesada przez te przedwczesne strojenie itp. nie czuć wgl tej magii świąt, tej atmosfery po co to przyspieszać? Teraz już nie takie święta jak kiedyś za dzieciaka... -
Cześć dziewczyny
Mogę wbić na Wasz wątek? Byłam na ovufriend przez jakiś czas.. Jestem 83 rocznik Mam już synka, urodzonego w 2010 r. Nie było problemu go "zrobić" a teraz nie jest łatwo.. Nie zabezpieczamy się już długo a ciązy nie ma.. Byłam w czwartek u gina, owulacja potwierdzona, piekne endometrium, wyniki hormonów dobre.. więc idę na HSG, jestem po cięciu cesarskim, miałam też usuwany woreczek zółciowy a pozniej torbiel z jajnika... więc niestety jest ryzyko zrostów.. Zrobiłam już te wszytskie wymazy i badania mikrobiologiczne do hsg, czekam na wyniki i lekarz ma mi załatwić termin na nfz.. boje się okropnie, bo to boli a prywatnie mnie nie stać.. bede miała robione z kontrastem i rtg.. zobaczymy jaki wynik wyjdzie.. jeszcze męza muszę wysłać na badanie nasienia, w końcu jest 9 lat starszy odkąd zrobil syna U nas teraz najbardziej to cisnie mnie synek bo domaga się rodzeństwa.. zeby to takie proste było...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dziś czary mary, test owu totalnie blady ledwo widoczny
Czyli albo bezowulacyjny albo już po ??! Nie możliwe ...
Coś dziwnego , może tak nagle się zatrzymać?
Lago problem jest w tym że ja jestem miesozerna i to strasznie mocno , jak przychodzi piątek ( mój posci) jest jakaś rybka na obiad zazwyczaj to ja praktycznie wogole nie jem , przez cały dzień jak mam nie zjeść szynki czy mięsa i zastapic to nabrałem czy serem lub ryba to wolę wogole nie jeść
-
nick nieaktualnyDaga Witamy na pokładzie
Mnie też czeka hsg jeszcze nie wiem kiedy ale tak samo się boję jak Ty. Chociaż dziewczyny piszą że boleć może ale nie musi i nie wszystkie przypadki są bolesnym przeżyciem. Mam nadzieję że my dobrze to zniesiemy i będzie wszystko cacydaga_00 lubi tę wiadomość
-
Hej Karola
Ja słyszałam, że w Krakowie jest jakaś klinika Ludwin&Ludiwn.. tam robią hsg na znieczulenie ogólne.. nie dzowniłam o cenę, ale pewnie ze 2000 plus minus 500... także poza zasięgiem.. w Katowicach robią w ogólnym Sono HSG ale mój lekarz odradza, jest zwolennikiem HSG z kontrastem i rtg.. już nie wspomnę o tym, ze oczywiście przed HSG trzeba te badania zrobić, m.in. cytologię, wymaz i inne.. ponoć HSG nie boli, jak są drożne jajowody.. kontrast podawany pod cisnieniem może rozkleic i udroznic małe zrosty.. tak jak mówisz, jakoś to trzeba przezyć -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Tak czy siak dla mnie za daleko bo ja z Olsztyna jestem przeżyjemy to kochana w końcu czego się nie robi by osiągnąć upragnione szczęście
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak coś ja też jestem 87
Magiczne 30-stki:-P
Daga Karola gwarantuje że Hsg może akurat u mnie bezbolesne ( bez żadnych przeciwbólowych, głupich jasiow itd ) trwa naprawdę krótko i jeśli poczujecie ból trwa on dosłownie kilka sekund pierwszy to zakładanie cewnika - szczypanie nic więcej drugi to podawanie kontrastu tylko pierwsza chwila do odczucia jeśli będzie bolało to pocieszające jest to że samo hsg nie licząc zakładania cewnika trwa maks 5 minut myślę że szkoda kasy na prywatny tego typu zabieg
Jannes masakra co to się dzieje , ogólnie zaczynam się zastanawiać czy ja wogole owuuluje? Bol owulacujny jest pika mnie prawy jajnik coś się dzieje cały czas a testy niczego nie pokazują i to 7dc !
Mój mocz jest dość rozrzedzony bo pije dużo wody bo mi się poprostu pić chce wiec może dlatego?
Mam dwa wczorajszy gdzie kreska wyraźna i dzisiejszy gdzie jej praktycznie nie widać to co ja miałam owulacje w miesiączke?
Japierdziele ale jaja
A u Ciebie jak teraz sytuacja wygląda?
daga_00 lubi tę wiadomość