Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz co ja sama nie wiem ale nam też się kiedyś trafiło takowe mięcho co by je trzy dni dusił i nadal by było twarde.
A to nie wiem co to takiego ale już i tak za późno bo mój przełączył na tvn Turbo a ja siedzę i szukam sobie kozaków na zimę a pro po pochwal się jak było z kumpelą i co ważniejsze co kupiłaś? -
nick nieaktualnyKochana nie doczytałas ale suma sumarow nie pojechałam, pisałam to w poście na poprzedniej stronie
Tak czy siak potrzebuje nowe rzeczy bo strasznie się obkupilam na to lato i niestety nie miałam okazji pochodzić w nowościach... lipiec praktycznie cały w pracy od rana do późnego popołudnia a sierpień w szpitalu , wrzesień no już nas tak ładnie nie przywitał
Kurde mnie muli w brzuchu normalnie na miesiączke masakra
-
nick nieaktualnyAaaa no to sorka rzeczywiście gdzieś mi uciekło to szkoda... Jesteś świeżo po @ chyba drugiej nie będzie może na owulkę już coś zaczyna pracować
Ja dziś w nowych butkach poszłam na miasto a teraz szukam kozaczków na zimę bo fajne mi się obiły o oko jak byliśmy w mieście i szukam podobnych
P.S książkę zamówiłam wczorajZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Aaaa no to sorka rzeczywiście gdzieś mi uciekło to szkoda... Jesteś świeżo po @ chyba drugiej nie będzie może na owulkę już coś zaczyna pracować
Ja dziś w nowych butkach poszłam na miasto a teraz szukam kozaczków na zimę bo fajne mi się obiły o oko jak byliśmy w mieście i szukam podobnych
P.S książkę zamówiłam wczoraj
Myślałam o tej książce ale w niej głównie chodzi o jedzenie widziałam filmik na youtube w którym sama autorka zachęcała do przeczytania - jednak mimo że wiem że jedzenie ma bardzo duże znaczenie i w hormonach i ogólnie w życiu ja niestety nie mam aż tak silnej woli by próbować jakiegoś rodzaju diet zawsze kończy się to u mnie tak samo czyli wracam do normalnego jedzenia
Co prawda staram się i tak zdrowo odżywiać nie używam soli czy nadmiaru tłuszczu w naszym domu często gości indyk filety z kury i warzywa jednak mimo wsyzstko dużo mi brakuje do zdrowego odżywiania a wiem że ono jest sukcesem do praktycznie wszystkiego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna jutro z zapisu OF wychodzi mi nawet 13dpo ale nie bd się wygłupiać i sikać na test bo po pierwsze takowego nie posiadam a po drugie nawet nie ma po co go robić. Po cyklach z clo i dupku wyregulowały mi się do 29 dniowych także czwartek jest @
-
nick nieaktualny
-
ejo ejo Karola a jaka ksiazke kupilas? pochwal sie Ja tez wrocilam wymeczona z miasta. Kupilam po 3 kilo kiszonych ogorow i kapuchy...zapas na tydzien. Chcialam tez kupic kosci dla psa, ale tylko przypalu sobie narobilam heheheh. Teraz tylko spacer z piesem i lezenie do gory d...
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Dziewczyny, nie nadążam za Wami.
Testu owulacyjnego pozytywnego jeszcze nie odnotowałam ale druga kreska jest już widoczna, ale to dalej nie jest pozytyw. Albo "przespałam" pozytyw albo dopiero będzie. W każdym razie 4 dni temu miałam te bóle owulacyjne. Teraz też mnie coś ciśnie w brzuchu ale owu to to nie jest. Masakra, co cykl to gorzej i mniej wiem o sobie
Właśnie popijam piwko i na zdrowie wszystkim!
Zdrówko!
Ja mam podobnie wczoraj ból owulacyjny ( tzn taki sam jak często w okresie owulacujnym) a mam dopiero 6dc test owu wyraźny a ż tak o nasilakalam myślę u mnie za jakieś 2-3 dni owu
Z tym że nie wierzę że moje endo jest gotowe na zagmiezdzenie
Jannes coś szalone te cykle mamyJaness lubi tę wiadomość
-
Hej Hej
witam się z wami dziewczęta po weekendzie:)
Kurcze ciężko was nadgonić jak się tak w weekend nie ma czasu zajrzeć
Ona29 randka w Macu ? No bardzo romantycznie
ZnowuTaKryska widzialam że pisałaś coś o plamieniach, mogła byś przybliżyć jak to u Ciebie wygląda ?
Ja byłam w piątek u gina i niestety słabo- jak to powiedział mam leniwe jajniki Owulacji w tym cyklu raczej nie będzie, zwykle mam wcześnie owu tak w granicach 10-12 dc.
Teraz miałam usg 10dc i pęcherzyk na PJ 12mm to słabo (czułam ten jajnik 9-10 dc wyjątkowo dotkliwie aż nospe musiałam wziąć w pracy )
na poprawe śluzu piłam wiesiołka i siemie lniane i niestety śluzu brak
Na przyszły cykl dostałam recepte na lek o nazwie SYMLETROL mam stosować tak jak wcześniej CLO
Pytam lekarza dlaczego nie Clo skoro ładne miałam pęcherzyki i ogólnie owulacje po nim, a on że niby tak ale ciąży nie było z tego więc nie zadziałał jak powinien...
U mnie plamienia w drugiej fazie cyklu są spowodowane właśnie brakiem owulacji, bądź słabą ich jakością (pewnie tutaj chodzi o to, że pęcherzyki są i pękają i ogólnie wygląda wszystko dobrze -ale są mimo to słabej jakości przez co niezdolne do zapłodnienia)
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnyOna ja już sobie nic nie wkręcam na darmo bo tak jak kiedyś gdzieś napisałam że wierzę w moją ciążę jak w latającą krowę
Lago szukałam ogólnie czegoś do poczytania ale chciałam coś by też z czytania mieć pożytek i trochę wiedzy liznąć książka pt."Kod kobiety" z opisu mnie zaciekawiła ale później Ona mnie oświeciła i już nie wiem czy dobrze zrobiłam zamawiając ją a co z tymi gnatami dla psa? No opowiadaj a nie
Sylwia zaciekawiłaś mnie tym lekiem. U mnie w naturalnym cyklu był pęcherzyk ale nie pękał dlatego dostałam clo ale też ciąży brak może zapytam gina o ten lek. -
Karolina2787 wrote:Lago szukałam ogólnie czegoś do poczytania ale chciałam coś by też z czytania mieć pożytek i trochę wiedzy liznąć książka pt."Kod kobiety" z opisu mnie zaciekawiła ale później Ona mnie oświeciła i już nie wiem czy dobrze zrobiłam zamawiając ją a co z tymi gnatami dla psa? No opowiadaj a nie
oj tam oj tam...kazda ksiazka w jakis sposob ubogaca. Przeczytalam na szybko o czym jest i chyba sama sie nia zainteresuje. To ostatio moje klimaty
A z gnatami to malo smieszne, ale dla mnie przypal, bo bylismy na zakupach i padal deszcz a na szybko chcialam piesowi kupic kosci, bo ostatnio okazalo sie ze byly wolowe i dla niego za twarde. Widze napis "Rzeznik" wiec wpadam do sklepu i pytam czy sa kosci, a moj stary poprawia po mnie "wolowe albo jagniece". Ja zmieszana ze nie, chce wieprzowe, a stary szepcze "to jest sklep halal (czyli muzulmanski i w nim nie sprzedaja wieprzowiny), a ja na cala pare "halal sralal ja chce koscie wieprzowe". Koles za lada wybaluszyl oczy, moj stary udawal ze mnie nie zna, a ja dopiero po chwili zaskoczylam ze przypal....przeprosilam i wyszlam heh
Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=Ona29 dużo mi brakuje do zdrowego odżywiania a wiem że ono jest sukcesem do praktycznie wszystkiego[/QUOTE]
to ja Ci sie pochwale, ze tez kiedys moja silna wola byla mega slaba, ale zawzielam sie i przeszlam post dr Dabrowskiej. Miesiac na samych warzywach, tylko i wylacznie. Po tym poscie zaczelam nowe zycie ale nie bede Cie nagabywac, bo do tego trzeba samemu dojrzec, niemniej jednak warto zaczac czerpac zdrowie z pozywieniaZnowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Lago no to niezły numer z gnatami haha i co piesek głodny będzie, kostek nie dostał.
Książka zamówiona więc tak czy siak ją przeczytam, może okaże się ciekawa i wyciagne coś niecoś z niej
Wstawać laski na kawę dla Ciebie Lago pewno ocet hihihipisiątko, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipisiątko akurat wczoraj kupiłam zieloną więc zapraszam jedynie mandarynki nie mam ale cytrynka może?
Co dziś porabiacie? Ja to mam jakieś napady ostatnio bo jak nie butów szukam to teraz książek. Aktualnie szukam dobrych przepisów na zdrowe smoothie bądź książki z takowymi. Ktoś coś?hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Widzę, że każda spędziła miło weekend. I bardzo dobrze.
Karolina2787, jeśli chodzi o pieczenie to ja korzytam zawsze ze stronki moje wypieki. Z tym, że tam są tylko ciasta, ciasteczka itd. + napoje. I masz tam bodajże też zakładę na zdrowe jedzonko.
Janess, może organizm wyczuł chęć zgubienia przez Ciebie jakiś kg i się chciał przed tym obronić? A tak serio to dziwna sprawa z przybraniem kilku kg skoro byłaś na samych warzywach + rybkach. Chyba, że te 4kg to woda. Może to śmiesznie zabrzmi, ale ja przed @ też przybieram trochę, a potem je gubię.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Dziewczyny jak wstawiacie wodę to ja się dopinam do kolejki po zielona herbatę
Anet86 najgorsze juz masz za sobą,na czym w końcu stanęło z Twoja laparoskopia?
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )