X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my na wieś jedziemy do moich rodziców. Dopóki mąż nie wróci z kościoła, to razem z Batonem delektujemy się słoneczkiem na balkonie. :)

Ona, coś się tak zawzięła na rodzinę? :P

Miłej niedzieli wszystkim!

KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    A my na wieś jedziemy do moich rodziców. Dopóki mąż nie wróci z kościoła, to razem z Batonem delektujemy się słoneczkiem na balkonie. :)

Ona, coś się tak zawzięła na rodzinę? :P

Miłej niedzieli wszystkim!

Bo przesadzili ...
    Dziecko sie urodzilo , nawet go jeszcze nie widzialam ( mam kose z ojcem dziecka ) , zreszta jak reszta mojej rodziny ... ale ok to wybor mojej siostry byle by byla szczesliwa ....
    Jak on wyjezdza za granice ( bo tam pracuje ) to ja jestem i pozostala rodzinka tylko po kryjomu zeby on nie wiedział ... jak zadzwoni to musze siedziec cicho ze niby siostra jest sama ...itd
    Maly ma 3 tygodnie, dzis wyjezdza tata dziecka .... i jak myslicie ? Oczywiście dostałam wiadomosc ze moge wpasc ! O dziekuje !!! Nie jestem na zawolanie ...
    Najbardziej boli mnie to ze ona nic z tym nie robi , nie rozmawia z nim na ten temat i nie walczy ...pozwala sie osaczac i to jalby jej pasuje tylko ze mnie nie ...
    Przez prawie caly miesiac sluchalam babci ze wnuka zobaczyc nie moze , ze Pan rządzi ze siostra pisze ze stawiamy ja w trudnej sytuacji i tylko zgrzyt i zgrzyt ...
    Ręce mi opadly kiedy to ktoregos dnia moja mama do mnie napisala ze mam przyjść wlasnie do siostry i wrazie czego gdyby on cos do mnie mial ona stanie w mojej obronie ... i wtedy powiedzialam dosc ... bo kim on jest? Dla mnie to nie pojete ze moja wlasna rodzina dala sie tak omotac ... i nie widza zadnego problemu !!
    A wiecie o co poszlo ?
    O to ze żyje z moim mezem .... ze po tym co zrobił ( zdradził i ma dziecko z inna ) jestem z nim a on na mnie nie zasługuje przeciez .... przez to pokazalam ze nie szanuje siebie i jestem nikim ... tylko pytanie co szFagier ma do tego ?
    I w tym problemu tez nikt nie widzi ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona rozumiem Cie doskonale....nawet lepiej niż doskonale...
    Ja moim powiedzialam wprost by sie nie wpier...w mohe zycie tylko zajeli sie swoim... ( tylko ja jestem czarna owca w rodzinie) i od tej pory nasze stosunki tez sa tylko chyba wymuszone jakąś okazją..
    Ale zebys nie mogla isc do siostry bo on jest w domu?!!! Bez jaj... Tez bym olała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Jestesmy na miescie i kupilam ten cholerny test dla swietego spokoju ztobie jutro przed pracą..poki co cisza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konczynka no ogolnie więcej sie nakłada ma to zachowanie ale juz nie chce az tak szczegolowo opisywac wszystkiego ...

No ja wczoraj na allegro patrzalam za testami ale zrezygnowalam nie kupuje
    A z drugiej strony biore luteine wypadalo by zrobić ten test ehhh

To co jutro sikasz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jutro..dzis juz bez sensu chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    No jutro..dzis juz bez sensu chyba

A ktory Ty masz dzien cyklu .?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33..owu wg mnie byla w 18dc max19
    Cykle zdarzaja mi sie do35dni.

f124176d15bc8e0c87c50b6c055b177d.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wedlug mnie nie musisz rano sikac 14-15 dpo test nie musi byc z porannego moczu , o ile masz pewność ze ta owu byla w tych dniach faktycznie
    Swoja droga ciekawy ten wykres
    A o której Ty mierzysz temperature ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 17:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie zawsze mierzyłam o 6.30..a tw ostatnie dni po przebudzeniu miedzy 7 a 8.30 wiec tez inaczej
    U mnie to i tak bywalo ze rano temp byla wysoko a po poludnuu np juz nisko i nastepnego dnia byla@.
    Jestem zła bo jutro zaczynam nowa prace i z @ bedzie mi ciezko caly dzien na nogach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 17:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja powinnam dostac w środę choc wedlug mojej gin powinnam dluzej min o tydzień przyjmowac luteine ...
    I jak przyjdzie @ to tez bede w pracy i to jeszcze na popoludnie kiedy najwięcej trzeba dzwigac itp

Myslalas jak to bedzie jak Ci sie uda co ze zwolnieniem ? Szczerze pracuje dopiero 5 miesiecy tam i przedluzono mi umowe na rok , bedzie mi pewnie glupio isc powiedziec jestem w ciazy i jeb l4 :-/ niby nie powinnam sie tym przejmowac ale nie raz już o tym myślałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    No ja powinnam dostac w środę choc wedlug mojej gin powinnam dluzej min o tydzień przyjmowac luteine ...
    I jak przyjdzie @ to tez bede w pracy i to jeszcze na popoludnie kiedy najwięcej trzeba dzwigac itp

Myslalas jak to bedzie jak Ci sie uda co ze zwolnieniem ? Szczerze pracuje dopiero 5 miesiecy tam i przedluzono mi umowe na rok , bedzie mi pewnie glupio isc powiedziec jestem w ciazy i jeb l4 :-/ niby nie powinnam sie tym przejmowac ale nie raz już o tym myślałam

Ja jutro dopiero podpisuje umowe...na 3miechy..wiec teoretycznie miesiac musze miec przepracowany by isc na L4...ale nie mysle o tym bo jeszcze mnie tam nie ma. Teoretycznie od 1 jestem bezrobotna

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Ci sie uda czego Ci życzę to od razu kładź L4 bo to nie praca za biurkiem..trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wiem zdaje sobie z tego sprawe tym bardziej ze naprawde zapier.... Tylko ten wzrok te gadki tego sie obawiam
    A pytaly czy niechce miec dzieci bo juz wiek bo juz powinnam
    Mowilam tylko ze u mnie to nie takie proste

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rozumiem....
    Ja wlasnie pije melise bo jestem tak nerwowa ze az współczuje wlasnemu mężowi dziś haha.
    Zmierzylam temp z ciekawosci jak lezalam i 37.1
    Rano musze wstać po 5..auto mi sie zepsulo i autobusem godzinę będę jechala...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was leżąc jeszcze.
    Temp drastycznie spadła wiec w sumie testu nie musze robic, ale pewnie sikne dla pewnosci.
    @ czuje juz tak czy siak.
    Milego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po weekendzie

Okazał się nie być dla mnie tak straszny jak myślałam tylko @ przyszła w sobotę i nieco mi humor popsuła ale dziś już 3dc no i szykuję się do gina. Pójdę a co mi tam.

A jak u Was dzionek się zaczął?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wam :-)
    Weekend minal wychodzic wszystkie na tablicę do podpisu

Konczynka tulam <3 ale wiesz ja rano jak mierze to mam maks jakies 36.60 to dla fazy drugiej aaa popoludniu tak dla siebie czy jak dluzej pospie to mam zawsze wyzsze ppnad 37 , fakt ze Ty wstawalas prawie o 9 stad te yemperatury i tak naprawde nie wiesz ile Ci spaaadlo :-/ bo dzien wczesniej o 5 nie mierzylas ... :-/

Hej Karolka masz takie @ jak ja to pewnie już Ci sie kończy- trzymam kciuki aby ten lekarz okazal sie strzalem w dziesiątkę :-D

Ja mam ciężki tydzień - caly na popoludnie :-/ a ta pogoda taka piekna ...

Jest tu ktos ze slaska ? Chce w sobote gdzies wyruszyć cos pozwiedzac ewentualnie sie na jakas karuzele skoczyc , moze cos polecicie ? Mozliwe ze będzie zemna 2jka dzieci 8 i 12 lat ;-)

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona okaże się... Oby tak właśnie było jak piszesz. Mam tylko nadzieję że mnie nie pogna jeśli mu powiem że nie chcę badania a tylko obczajkę starych wyników, zawsze przecież mogę się umówić na za tydzień na kolejną wizytę by mógł mnie zbadać. No chyba że to będzie kolejny gbur.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie@ pełną. Parą.
    Ide do pracy...jestem o 45min za wcześnie bo maz mnie zgarnął.

‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ