X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona 3 godziny zaparzania?! Toż to szok teraz widzę że tego nie doczytałam :/ masakra chyba jakieś przypomnienie trzeba by było sobie ustawić do tego bo jak bym miała zostawić na 3 godziny to bym całkiem zapomniała o tym.

Co do kremów z progesteronem to nie wiedziałam że są takie. Można je kupić tak w aptece np. przez neta? W sumie może i prawda bo mięśniaki tworzą się dzięki estrogenom więc proga jest wtedy mniej stąd mięśniak ale sama nie wiem bo jak badałam sobie proga to był super a ponoć dupek nie ma wpływu na wynik a wtedy go brałam. Esmeya by się przydała ale cholernie drogie to jest :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam czy zacząć pić zioła. ..ale np na nerwy...melisa to mało..cos znacie jeszcze?
    A może leki ziolowe...tylko ponoc to niezdrowe...
    Albo jakiś inny sposób na " głowę "?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówią że akupunktura jest dobra na wszystko ;) pomaga uwolnić się od stresu, zrelaksować itp. Ja nie wiem nic na ten temat ale słyszałam że niektórym pomaga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam...ale jakoś chyba bym sie bała...
    Jakiś czas temu pisałam ze drga mi powieka...nadal to mam, ale tylko jedna..takie dziwne uczucie..wkurzajace...cos jakby mi przeszkadzalo..nie jest to drganie..ale takie uczucie ciezkosci...w oku nic nie mam..tak jakby mi rzesy przeszkadzaly...nawet sie nie maluje od kilku dni..bylam u okulisty jak robilam badania do pracy i jyz to mialam...i bylo ok wszystko

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o akupunkture to moj maz regularnie na nia chodzi ...
    Generalnie jak go gdzies strzyknie to odrazu leci na igly ... mowi jakie to super jakie wyciszajace a przedewszystkim kojace w bolu ( czesto ma jakies urazy , mocne zwyrodnienia kregoslupa itp )
    Od zawsze mnie namawia i od zawsze ja sie boje , wazne jest aby isc do takiego gabinetu gdzie przyjmuje lekarz z doswiadczneiem a nie byle jakis tam ... niestety coraz czesciej spotykamy np pania z doswiadczeniem zupelnie innym a ze studia sobie zrobila to i specjalizacje ma ...
    Moj maz chodzi do chinczyka ,ciezko stwierdzic czy dobry napewno przynosi mu ulge i oprocz tego wycisza go - jak sam podkresla czesto lapie sie na tym ze jego wlasne chrapanie go budzi jest tym tak zachwycony . Probowal wszystko masaze elektro baseny zabiegi tylko akupunktura mu pomaga praktycznie na wszystko ... smiechu czasem ma bo lekarz nie mowi po polsku baaa raczej prawie wogole go nie rozumie za to ma żonę Polke ktora robi za dosc dobrego tlumacza - mam nadzieje :-D

Karola tak krem naturalny z jakies rosliny musisz poszukac na necie , smaruje sie go w szyje w piersi chyba w zgieciach itp gdzies jest to opisane dokladnie
    Oj tam nie ma wplywu oczywiscie ze ma wplyw oprocz Twojego wyprodukowanego proga przez organizm dajesz mu jeszcze sztuczny , w co jak w co ale w to nie uwierze ze w ten sposob nie dzwigamy sobie poziomu tego hormonu - wkoncu poto sie go bierze ;-)

No z tymi ziołami to porażka jak dla mnie
    Tym bardziej ze tam rano na czczo chyba wiec musialabym wstac o 2 w nocy zaparzac do 5 bo tak wstaje ale co dalej ide do pracy i zaparzania szanse maleja itd itd
    Kompletnie mi to nie odpowiadalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma też chodzi na aku i sobie chwali więc może coś w tym jest :)

A ten krem progesteronowy to jakoś dziwnie się używa. Smarować szyję i piersi? A co to ma wspólnego z mięśniakiem? Ja to bym posmarowała lewą stronę brzucha od razu żeby przeszło prosto do mięśniaka :D hehe ale to chyba chodzi o miejsca najbardziej wchłanialne ten krem/próg
    Niby jest napisane na opakowaniu dupka że to sztuczny progesteron ale tak jak piszesz też mi się nie chce wierzyć że ten mój wynik wtedy nie był dzięki niemu taki ładny.

Hmmm... teraz tak myślę a pro po mięśniaków jeszcze. Próbowałaś borowiny? Ponoć są takie plastry borowinowe które pomagają nawet w udrażnianiu jajowodów chociaż mało w to wierzę ale też ciekawe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Karola chodzi o jego wchlanianie ... ;-)
    A o plastrach nie słyszałam :-O
    Natomiast o wodzie cud borowninowej tak :-P
    Zaraz poczytam

Dziewczyny u Was chyba przesilenie wiosenne ... kazda chce uciekac ...
    Kryska kazda z nas przechodzi jakies rozsterki przeciez raz jest lepiej raz gorzeh ... niech Wroca do Ciebie dobre dni - poprostu nie odchodz

Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska no co Ty :( Wszystkie chcecie odejść? U mnie też nic się nie dzieje ale kurde lubie z Wami pogadać chociażby o pierdołach, tyle co mi pomaga przetrwać to wszystko i nie myśleć ciągle o tym. Ech... no zrobicie jak uważacie ale przykro że rezygnujecie :(

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona nawet na forum gdzieś był taki wątek o borowinach i tam właśnie dziewczyny pisały na temat tych plastrów i z niego się o nich dowiedziałam. Tylko nie pamiętam jak się nazywał dany wątek...

Poszukam tego kremu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo czytalam o borowinach...czytalam gdzieś wypowiedzi kobiet ze jezdzily na turnusy do sanatorium( nie pamietam gdzie...) i nawet ponoć sie stosuje okłady dowcipne! Ale nie wolno tego robić na własną rękę. Czytałam ze właśnie pomaga na droznosc...
    Swoja droga medycyna poszla do przodu...robia ivf itp...ale z nieplodnoscia wygrac nie mogą...
    Mi kieeedysss jeden lekarz wypatrzyl miesniaka...ale nikt inny tego nie potwierdzil.
    Ja chyba zaczelam nowy cykl tym krwawieniem po hsg..owulki nie ma...objawow tez...tzn nie mam bólu i nie czuje jajnikow- nic a nic...sluz raz kremowy...raz niby rozciagliwy i plodny a zarsz potem lepki...nic nie rozumiem z tego...
    Cycki tez zmalały i już w ogóle jestem płaska jak deska...
    Szukam sposoby by przytyc i by sie odstresowac...ale jak dalej beda takie przeboje to sie predzej w psychiatryku znajdę

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odchodzcie z forum..Moa..hipi...Krycha...jenyy noo...dajcie sobie czas...moze zmiencie nicka...ale zostancie...
    Mi tez pomaga pisanie o pierdołach..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze grupena fb załóżmy?
    Ja mam np fikcyjne konto bez znajomych itp...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam wgl fejsa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja nie mam wgl fejsa...
    No to lipa...
    Mam nadzieje ze kolezanki jednak zostaną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 14:05

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Co to sie tu dzieje? Gdzie wszystkie uciekaja??

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska Big Hug for you <3 3maj się i bądź tu zawsze nawet po cichu ale bądź :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sie dzieje z Motylkiem? A Lago? Jestem ciekawa jak tam post dabrowskiej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam do nich ale póki co cisza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi bierz ile chcesz ja się z chęcią zamienię bo od poniedziałku u mnie deszczowo i burzowo a dziś nawet i tęcza po burzy. Temperatura góra 15 stopni

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez oddam..u mnie od rana leje....też była burza...potem chwila słońce, tecza i znow deszcz...i zimno jak cholera...
    Moj poszedl juz do pracy, mi sie nic nie chcę. Cykl przez to hsg sie popierniczył i nie wiem o co kaman...

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ