Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Nova spierdzielila - wirusow nie posyla to tsk potem jest ...
KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Karolina2787, Janess, werni lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Ja juz wstalam bo dzis dzien drugi i ostatni mojej weekendowej szkoly rodzenia...
Jest nas 10 babeczek w tym jedna ciaza blizniacza i zadna nie spodziewa sie chlopca haha....Janess, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Ona29 wrote:Nova spierdzielila - wirusow nie posyla to tsk potem jest ...
U mnie na spokojnie. Czekam niecierpliwie na kolejne usg a bedzie ono 7 maja i to prenatalne. Kupilam sobie detektor tetna i s)lucham bicia serca groszka. Mam nawet nagrane ale nie wiem jak to wrzucic tu
Wszyscy mowia ze bedzie chlopak bo podobno wyladnialam. Z corka w ciazy bylam taki pasztet ze dzieci po nocach mozna bylo straszyc
Wiosna a u Was laski jakies deprechy.... Wiosna to czas prokreacji... Cieplo... Slonko... Tyle pieknych miejsc na szybki numerek hihihi... Caly czas trzymam kciuki za Was i codziennie podczytuje :*Karolina2787, Janess, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nova ja wygladam w ciazy bardzo korzystnie a ma byc corka a kuzynka meza wygladala tak jak ty siebie opisujesz z pierwszej wiec pryszcz na pryszczu itp ogolnie kazdy jej mowil ze zle wyglada a ma synka akurat dzis do niego na urodziny idziemy haha...
Karolina no sama polozna w szoku mowi ze nie miala jeszcze grupy zeby chociaz jedno dziecko nie bylo innej plciKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyCześć.
Ja jakoś nie mam dobrego nastroju...
Mój mnie wyciągnął po 2 znów do pracy ze sobą i tylko same spięcia były...od 7 w domu...i nie wiem czy mam isc spać czy przetrzymać do wieczora...
Wypilam kawe na stacji i teraz brzuch mnie okrutnie boli.. -
Hej ja po nocce wogole spać nie mogę bo to wierca za ścianą a to przyszli właściciele mieszkania po rzeczy. Teraz może wkoncu sie uda.
Cześć wredna Zośka
Koniczynka dokładnie jak Karolina mówi ale wiadomo nikt nie lubi czekać. Mi gina tez 3 miechy zalecila na luzie a tu nie wiadomo kiedy zbliża się 3 miesiąc. Przez ta prace tak mi leci czas ze nie wiem.
Nova Cierpliwa oj przydzadza się wiruski w maju niedługo moje urodziny to z moim wzięliśmy sobie wolne szykuje mi jakąś niespodziankę 10 maja bym chciała pójść do ginki zrobić monitoring.Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie moge spac...moj wybył sobie z domu na ryby...ja ogarnelam psa i troche ten syf co ciagle sam sie robi...
Pies mi gubi wlosy- masakra nigdy tak nie bylo bo to yorek i nie gubila...a teraz ma taki puch...
Plus jest taki ze moj zaczął łykać MACE..
Macie racje musze poczekać no bo nie przeskocze tego...
Od wczoraj biore Pregna plus zamiast tego wszystkiego, jest tam kwas foliowy i folian..i olej z ryby- matko ochyda!! i Maglek na to moje oko..mam wrazenie ze po 2 dniach jest lepiej...albo moze zbieg okoliczności....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzlak by to...znow zaczyna mi sie chyba jakies plemienie, poki co tylko przy pdcieraniu zywa krew, ale tyci..brzuch ćmi jakbym@ miala..chyba ze to to...
Bezowulacyjne sa krotsze czy dluzsze?
Wszystko to jakies posrane. Chcialam sprawdzic proga w tyg ale juz nie wiem czy to jest sens, a dzis temp skoczyla do37 -
Ja właśnie o tym wpływie umysłu na ciało ostatnio myślałam. Ja zawsze w to wierzyłam ale to bardzo trudny do określenia na ile to może pomóc i komu a jeśli nie działa to rośnie frustracja bardziej niż gdyby się tak nie nastawiać. Ciężko to wypośrodkować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Jak po weekendzie dziewczyny? U mnie pracowicie minął ale też przyjemnie bo i na ryneczku byłam wczoraj i w centrum na zakupkach więc ok A dziś praca w domu więc póki co budzę się.
Janess jak tam główka nie boli?Janess, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć. Ja dzis do pracy na 14...Obudzilam sie z mega mdłościani i bolem brzucha. Wczoraj mi cebula zaszkodzila ktora zeżarlam na sniadanie.
Poza tym z pitani sie meczylam do późna, na szczescie jakoś wysłałam- oby dobrze.Janess lubi tę wiadomość