Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHipi zazdroszczę. Musisz pięknie tam mieć! !! I trn spokój! Ahhh❤
Mozesz wrzucic fotki swego widoku☺
Janes-prawidłowo.
U mnie znów jakiś gorszy czas..
Jeszcze pies sąsiadów ujada od 7...a chcialam sie dospac jeszcze przed praca bo do 22mam...
Poza tym u mnie poki co niby słońce...ale ponoć mają być burzr później.
Okropnie mi sie nic nie chce. Brzuch mnie boli a opycham sie od ranaSchmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Laski!
Sorki, że się nie oddzywałam tak długo, ale jakoś tak zleciało.
Ostatnio miałam dużo pracy, a poza tym odkąd jest długo jasno łazimy z Batonem. Wieczorem padam.
Niestety chyba Was nie nadrobię, ale dziękuję, że niektóre z Was o mnie pytały i pisały prywatne wiadomości!
Kochane jesteście :*
No i oczywiście witam nowe koleżankiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 21:34
hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Ja już na nogach, mój mnie obudził a sam teraz chrapie w najlepsze no nic kawę idę zrobić, ktoś coś? Dobrze że dziś wolne, co dziś robicie?
Motylku jesteś, miło Cię widzieć Jak u Ciebie się sprawy mają bo jeśli o mnie chodzi to na razie bez zmian, czekam na @ i umawiam wizytę do nowego gina.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka.
Co do chust- u mnie juz ich pelno na osiedlu...
Poza tym dzień jakiś dziwny..jutro do roboty..potem znow wolne...
Na dokladke moja mama sie na jutro zapowiedziala, ze przyjezdza na noc...moj oczywiscie już zły bo zostanie z nia sam...ja tez nie jestem szczesliwa...to kochana kobieta,ale toksyczna i niestety nie da sie z nia normalnie porozmawiać. ...posiedziec...ahhhh
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Ja też dziś w pracy
Niestety zaspałam i nie umyłam głowy. Czuję się strasznie!
Wczoraj byliśmy na wsi u rodziców. Wieś mnie odpręża, ale też wykańcza.
Baton dziś także ledwo wstał.
@Karolina, u mnie temat ciąży to temat, który pojawia się tylko tutaj.
Poza tym nie istnieje. Nie badam się, nie biorę specjalnych leków.
A Wy? Wywiesiłyście flagę?
Miłego dnia!
Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Motylku. Ciesze sie ze zagladasz mimo wszystko.
Ja dzis na popo mam..jeszcze mamusia przyjezdza...moj zły...nawrt do niej dzwonil by przyhechala jutro...ale sie uparła..temat rzeka..
Ja dopiero po mega niezdrowym sniadaniu( kawa i 2 pączki)
W przychodni mi zeszlo do 9.15..masakra ile dzis ludzi bylo...a myslalam ze bedzie spokoj...
Mam jeszcze inne labo pod nosem ale za hormony biora po 40zl a w przychodni 20 wiec różnica jest...a i tak zawoza do tego samego badać...
Mam pytanie fo Was...jak mam brac Euthyrox jak bede miec nocki...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Hejka ja z moim odpoczywamy w moim mieście rodzinnym. Dziś z rana bylismy na rynku. Pokazałam mu jak u nas jest
Super Motylku ze wrocilasSchmetterling lubi tę wiadomość