Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziś to i ja śpiąca chodzę. Gorąco jak nie wiem ale chyba zbliża się burza. Niby zapowiadali.
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki. Jutro już do pracy a tak fajnie było na wolnym. Czas zlecił nie wiadomo kiedy.
Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka,
ja też pracowałam w kratkę. Niestety na nasz urlop w Chicago pójdzie 14dni.
Dzić chyba wcześniej pójdę spać. Wczoraj tak mnie wciągnęła książka, że czytałam do 1 w nocy. Wstałam ledwo o 8.
@Janess, ja też mam owulację. Ale libido równe -100. Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce.Dlaczego zawsze tak mam podczas owulacji?
Wczoraj zobaczyłam pierwszy raz w życiu płodny śluz! Wielki glut białka kurzego- sorki za określenie.
Miłego weekendu!KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Karolina2787, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Cześć.
Potrzebuję pomocy na szybko.
Coś skutecznego i w miarę domowego na poparzenia słoneczne. Pianka nie działa. ( nos sobie spaliłam i uszy, swędzi masakrycznie)
Maslanka olej kokosowy...hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo spróbuj mlekiem oklady chlodne..kefir..jogurt naturalny...cokolwiek...ponoc pomagaja mleczne rzeczy..
Ja bylam na grilu i zaczelo mnie dziwnie bolec w środku jakby w pochwie...jakby jajniki, pecherz...nie wiem...i przy sikaniu tzn tuz przed dziwny ten ból i dość mocny.. Nie miewam zapalenia pecherza...infekcji raczej tez nie i sluzu nawet mniej ale moze to to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej...u Nas dzis dzień lenia bo jeszcze w łóżku hehe.
Mnie na szczęście już mniej boli..w sumie tw bóle sa podobne jak na owulacje wiec moze na @ juz. O dziwo wieksze doznania w ❤ bo mam wrazenie ze tam w srodku jestem opuchnieta albo po prostu bardziej wrażliwa.
Dzis w domu bo moj nocki zaczyna w niedzielę zawsze wiec musi pospać...a ja korzystam i tez sie lenie póki młody u dziadkow....i nic mi się nawet nie chce...chyba pizze zamowie na obiad - totalny leń dziś ze mnie.
Miłego wypoczynku wszystkim życzę.
Ps. Mialam dzis bardzo dziwne sny..niby jeden sen, ale bylam w wielu miejscach na raz...i cieknaca krew z palca , oraz że miałam córkę- siedziała na łóżku na oko kilkumiesieczna i z mezem siedzielismy na czyms obok łóżka, on sie w nią dosłownie wpatrywal i mial łzy w oczach i mówił " Boże jaka mamy piękna córkę, zawsze marzylem o córce " i sie chyba obudzilam.
I się poryczalam.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 13:50
Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż się nie chce wierzyć, że już koniec laby
My byliśmy na wsi u rodziców, Misiu się wybiegał. Nawet pojechaliśmy z tatą i jego wyżłem nad Wisłę na plażę, żeby troszkę się wykąpały. Pod wieczór zrobiliśmy sobie ognisko z kiełbaskami.
Teraz poczytam troszkę i do spanka.
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej weekend drugich zmian kończymy. Wczoraj po pracy jeszcze z kumpela i moim przyjacielem pojechaliśmy do explosion do clubu i kolo 6 w domu. O 11 pobudka i do pracy. jutro urodziny wolne wzielam wtorek tez i z grafiku środa i czwartek wolny to znów laba
Teraz jadę do domu padam na ryj.
Tez dziś mam dziwny śluz. Jutro mojego zbalamuce hehe
DobranocKarolina2787 lubi tę wiadomość