Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Dzień dobry
Ja za chwilę oszaleję z tym wszystkim.
W sobotę odstawiłam duphaston. W niedzielę rano plamienie brązowe z rana potem czysto. Dziś identycznie.
Okres dostaje zawsze w 31 dc biorąc dupka więc jeszcze 3 dni. Wizytę mam w 3 dc. I jeśli okres przyjdzie dziś albo jutro to z wizyty nici. Wkurzona jestem.
Hipi test zrób! Brązowe plamienie zamiast okresu często jest oznaką ciąży! Nie czekaj tym bardziej że dupka odstawilas trzymam kciuki &&&
Hello
Jeszcze miesiąc i wakacje
Już nie umiem się doczekać , możliwe że w przyszłym tygodniu pojedziemy do energylandi uwielbiam karuzele pod koniec przyszłego tygodnia wzięłam sobie też urlop taki króciutki , może i do Wisły pojedziemy
Weekend zleciał niewiadomo kiedy właściwie niedziela bo w sobotę w pracy byłam...
Mój pojechał na badania krwi tsh prolaktyna itphipisiątko, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Dzień dobry
Ja za chwilę oszaleję z tym wszystkim.
W sobotę odstawiłam duphaston. W niedzielę rano plamienie brązowe z rana potem czysto. Dziś identycznie.
Okres dostaje zawsze w 31 dc biorąc dupka więc jeszcze 3 dni. Wizytę mam w 3 dc. I jeśli okres przyjdzie dziś albo jutro to z wizyty nici. Wkurzona jestem.
Może być ciąża a może być plamienie przed @ ja tak mam zawsze niestety.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Może zrób test... albo rozwieje wątpliwości i będziesz spokojnie czekać albo wielka radość
hipisiątko, Ona29 lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Sprawdzałam w kwietniu. Miałam 18 z kawałkiem. Lekarz mówił, że ok.
I napisze nigdy nie miałam plemienia przed @ -
nick nieaktualnyDobry dzień chociaż u mnie zimny, wieje i pada brrr...
Zmarzłam cholernie i teraz się kawką ogrzewam. Byłam upuścić trochę krwi na hormony udało się idealnie bo dziś mam 3dc. Jeszcze trochę i jadę z koksem
Hipi mi po dupku zdarzały się plamienia ale od razu potem przychodziła @ a jak u Ciebie się nie rozkręca no to może jednak coś tam się dobrego zadziało w końcu 3mam kciuki &&hipisiątko, Janess, Evell, Ona29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:U mnie też jakoś dziwnie mam 8dc i powróciło od wczoraj @ , wczoraj trochę potem plamienie dziś plamienie teraz krew co to znów się dzieje
Ja też mam plamienie powinnam dostać @ a tak to ciągle mam wkładkę poplamioną nie jest tego dużo po poronieniu powinnam dostać teraz normalną@ a tu takie cyrki -
nick nieaktualnyCześć.
U mnie 52dc..po histero chyba 39dni..brzuch pobolewa na @ jajniki tez czuje..i ch...
W piatek mam wizyte u podrzędnego gina w przychodni...
Cycki bolą jak nigdy ostatnio. Boje sie ze zmniejszona Dawka leku na mnie nie dziala i prl skoczyła. Generalnie PMS chyba jest bo w nocy opitolilam pol lodowki. Temp 37 dzis o tej stalej porze. Zmierzylam orientacyjnie. Wg tej niby owu dzis 10/11dpo.
Przed operacja musze sie zaszczepic na zoltaczke lub wykonac anty- Hbs. Bylam szczepiona ponad 10lat temu..
Dzis bylam u rodzinnej i stwierdzila ze mam dziwnie rozdete jelita..wiec moze to jelita mnie bola a nie na @ już zglupialam.
Poza tym mialam okropna bezsenna noc i zasnelam dopiero kolo 3 -
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ona ja miałam tak między 1 a 2 laparo. Okres 5 dni potem dwa dni czyste a następnie jeszcze 5 dni okresu. Potrafiłam mieć i do 14 dni okres a przeważnie to 10 do 12 dni okres. Ale ja mam endometrioze i po laparo ustąpiło.
Ja dziś pomarudzę. Proszę o wyrozumiałość.
Boli mnie głowa, ciągle chce mi się pić i siku. Nie mam ochoty na nic do jedzenia i okropnie mi zimno w domu aż odpaliłam ogrzewanie.
Kup ten test!☺hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm Hipi ja chyba nie mam endometriozy
Mam nadzieję że nie mam ... w sumie nigdy nie miałam takich cyrkow, zazwyczaj mam bardzo skąpe miesiączki i krótkie 1-2 dni to maks ...
Czym się objawiala u Ciebie endometrioza?
Popieram Konczynke kup test !! Na co to czekać -
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja byłam w szoku gdy dostałam diagnozę endometrioza.
Miałam obfitę 7dniowe okresy. 3 dni pierwsze wyjęte z życia. Bolało i lało się jak ze świniobicia. Nienawidziłam podczas sexu pozycji od tyłu bo normalnie zwijałam się z bólu. Więcej nie pamiętam.
Więc u mnie nic z tych rzeczy...
Muszę jednak iść do mojej ginki sama diagnostykę zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny