X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Dzień dobry :)

Ja za chwilę oszaleję z tym wszystkim.
    W sobotę odstawiłam duphaston. W niedzielę rano plamienie brązowe z rana potem czysto. Dziś identycznie.
    Okres dostaje zawsze w 31 dc biorąc dupka więc jeszcze 3 dni. Wizytę mam w 3 dc. I jeśli okres przyjdzie dziś albo jutro to z wizyty nici. Wkurzona jestem.

Hipi test zrób! Brązowe plamienie zamiast okresu często jest oznaką ciąży! Nie czekaj tym bardziej że dupka odstawilas :-) trzymam kciuki &&&

Hello ;-)

Jeszcze miesiąc i wakacje :-D
    Już nie umiem się doczekać:-D , możliwe że w przyszłym tygodniu pojedziemy do energylandi :-D uwielbiam karuzele pod koniec przyszłego tygodnia wzięłam sobie też urlop taki króciutki , może i do Wisły pojedziemy :-)
    Weekend zleciał niewiadomo kiedy właściwie niedziela bo w sobotę w pracy byłam...
    Mój pojechał na badania krwi tsh prolaktyna itp

hipisiątko, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Dzień dobry :)

Ja za chwilę oszaleję z tym wszystkim.
    W sobotę odstawiłam duphaston. W niedzielę rano plamienie brązowe z rana potem czysto. Dziś identycznie.
    Okres dostaje zawsze w 31 dc biorąc dupka więc jeszcze 3 dni. Wizytę mam w 3 dc. I jeśli okres przyjdzie dziś albo jutro to z wizyty nici. Wkurzona jestem.

Może być ciąża a może być plamienie przed @ ja tak mam zawsze niestety.

hipisiątko lubi tę wiadomość

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zrób test... albo rozwieje wątpliwości i będziesz spokojnie czekać albo wielka radość :)

hipisiątko, Ona29 lubią tę wiadomość

03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi tak jak dziewczyny radzą,albo test albo beta .

hipisiątko, Ona29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Sprawdzałam w kwietniu. Miałam 18 z kawałkiem. Lekarz mówił, że ok.
    Więc zostaje test , też nigdy nie plamilam A jak zaczęłam czekałam tydzień i się nie rozkrecila zrobiłam test i był pozytyw
    I napisze nigdy nie miałam plemienia przed @

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień chociaż u mnie zimny, wieje i pada brrr...

Zmarzłam cholernie i teraz się kawką ogrzewam. Byłam upuścić trochę krwi na hormony udało się idealnie bo dziś mam 3dc. Jeszcze trochę i jadę z koksem :)

Hipi mi po dupku zdarzały się plamienia ale od razu potem przychodziła @ a jak u Ciebie się nie rozkręca no to może jednak coś tam się dobrego zadziało w końcu :) 3mam kciuki &&

hipisiątko, Janess, Evell, Ona29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jakoś dziwnie mam 8dc i powróciło od wczoraj @ , wczoraj trochę potem plamienie dziś plamienie teraz krew co to znów się dzieje :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    U mnie też jakoś dziwnie mam 8dc i powróciło od wczoraj @ , wczoraj trochę potem plamienie dziś plamienie teraz krew co to znów się dzieje :-/

Ja też mam plamienie powinnam dostać @ a tak to ciągle mam wkładkę poplamioną nie jest tego dużo po poronieniu powinnam dostać teraz normalną@ a tu takie cyrki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    U mnie 52dc..po histero chyba 39dni..brzuch pobolewa na @ jajniki tez czuje..i ch...
    W piatek mam wizyte u podrzędnego gina w przychodni...
    Cycki bolą jak nigdy ostatnio. Boje sie ze zmniejszona Dawka leku na mnie nie dziala i prl skoczyła. Generalnie PMS chyba jest bo w nocy opitolilam pol lodowki. Temp 37 dzis o tej stalej porze. Zmierzylam orientacyjnie. Wg tej niby owu dzis 10/11dpo.
    Przed operacja musze sie zaszczepic na zoltaczke lub wykonac anty- Hbs. Bylam szczepiona ponad 10lat temu..
    Dzis bylam u rodzinnej i stwierdzila ze mam dziwnie rozdete jelita..wiec moze to jelita mnie bola a nie na @ już zglupialam.
    Poza tym mialam okropna bezsenna noc i zasnelam dopiero kolo 3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ona ja miałam tak między 1 a 2 laparo. Okres 5 dni potem dwa dni czyste a następnie jeszcze 5 dni okresu. Potrafiłam mieć i do 14 dni okres a przeważnie to 10 do 12 dni okres. Ale ja mam endometrioze i po laparo ustąpiło.

Ja dziś pomarudzę. Proszę o wyrozumiałość.

Boli mnie głowa, ciągle chce mi się pić i siku. Nie mam ochoty na nic do jedzenia i okropnie mi zimno w domu aż odpaliłam ogrzewanie.

Kup ten test!☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie. Czeste bole glowy i taka zamulona jestem. Tyle ze wilczy apetyt mam. Zimno tak samo mam dreszcze az czasem. Dzis wyszlam w swetrze i kurtce. Rano 16stopni bylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Hipi ja chyba nie mam endometriozy :-/
    Mam nadzieję że nie mam ... w sumie nigdy nie miałam takich cyrkow, zazwyczaj mam bardzo skąpe miesiączki i krótkie 1-2 dni to maks ...
    Czym się objawiala u Ciebie endometrioza?

Popieram Konczynke kup test !! Na co to czekać:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ja byłam w szoku gdy dostałam diagnozę endometrioza.
    Miałam obfitę 7dniowe okresy. 3 dni pierwsze wyjęte z życia. Bolało i lało się jak ze świniobicia. Nienawidziłam podczas sexu pozycji od tyłu bo normalnie zwijałam się z bólu. Więcej nie pamiętam.

Więc u mnie nic z tych rzeczy...
    Muszę jednak iść do mojej ginki sama diagnostykę zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a mialas histero? Moze to by wyjaśniło...ja tez widzisz mialam skape okresy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi i jak tam sytuacja? ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj szkoda..moze przez neta zamow?ale to i tak 2dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyjecie laski? Co taka cisza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi a co to za impra była? Nie zamorduj się tam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po bezsennej nocy poszłam w kime po obiedzie...padlam dosłownie. Moj wychodzi do pracy a ja może ciut ogarne...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka ja tak miałam wczoraj, padliśmy z moim koło 21 i obudziliśmy się o 2 w nocy na tv a potem znowu kima.

Hipi czyli już po wszystkim? ;)

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ