X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa może bym się nie przejmowała gdyby mi nie wydzwaniał nikt do drzwi bo jak wiadomo obecnie mam dziecko pod opieką i jak ktoś ma do mnie przyjść to zawsze ustalam by pasowało dla mnie a jak mi ktoś przyłazi z poleconymi nie do mnie to mnie to wkurza i jeszcze babka bulwersuje się że to nie jej wina, przecież wiem że nie jej wina ale moja tym bardziej.

Ona może i do nas przydałoby się żeby policja odwiedziła czy tam komornik, by się wyjaśniło i byłby święty spokój

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona współczuje Ci kochana...i doskonale rozumiem Twój ból...
    Mój na temat dziecka nic nie mówi oprócz tego, że jak się nie da to trudno...no, ale...to nie jest " no trudno " tylko załamka. Dziś powstrzymałam się od płaczu bo widział że jadłam w nocy budyń i do mnie z tekstem " to cały zjadłaś?" " może Ty w ciąży jesteś? " i zrobiło mi się przykro...bo wiem,że on by bardzo chciał, ale tego nie pokazuje...tak samo jak z suplami...bierze jak chce..

Ona może spróbuj pogadać ze swoim tak na spokojnie...czego on chce...bo kasa to nie jest problem..musi cos głębiej go dręczyć..

A u mnie 52chyba dc..ząb przestał boleć i głowa zaczęła.źle się odzywiam jak widzicie i juz sie nie chwale co jadlam na sniadanie..ale moj jadl to i mi zapachnialo...

Poza tym w sobote ten slub i tak mi sie nie chce jechać , że masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ona ja doskonale rozumiem twojego męża bo ja jestem taka sama jak on. Wychodzę z założenia, że póki domu własnego nie mam to kasą nie szastam. Przydał by się remont kuchni i łazienki ale póki co dom należy do teściów.
    Ale kiedyś pisałaś, że kupił ci buty czy dres za 600 zł i mu nie było kasy szkoda ?

Moglabym wymieniać tysiąc innych rzeczy które kupuje mi za kupę kasy , nigdy nie żałuję na mnie pieniędzy ale podkreślam to są rzeczy które on chce kupić nie koniecznie ja - tyle że mi się podobają
    Jeśli on zechce bo mu się podoba to kupi jeśli ja bym chciała to niekoniecznie - wymuszać czasem muszę
    To takie dziwne , tym bardziej że sobie prawie wogole nic nie kupuje jak mu mówię potrzebujesz to czy to mówi ja nie potrzebuje zawsze się aż kloce z nim o to że mi wiecznie coś kupuje sobie nie bo mu szkoda mówi nieważne ważne że Ty dobrze wyglądasz i takie koło
    Hipi ale my mamy mieszkanie co prawda małe ale mamy własne ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona co do hormonów to tsh i prl trochę za wysoko tak myślę ale zostawiam to dla gina, zobaczymy co on powie.

Janess ja na poczcie i listonoszowi zgłaszałam więc już jakiś czas był spokój i listy zwykłe nie przychodzą a dziś ten polecony no szlak :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam takie pytanie,gdzie można kupić testy na necie,nie wiem allegro? Chodzi mi o testy hcg i owulacyjne e do tego jeszcze termometr by mi się przydał hmm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Dziewczyny a mam takie pytanie,gdzie można kupić testy na necie,nie wiem allegro? Chodzi mi o testy hcg i owulacyjne e do tego jeszcze termometr by mi się przydał hmm.
    Apteka internetowa gemini

Ona29, Evell lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:

Ja kiedyś kupowałam na allegro było ich sporo już nie pamiętam ile ale dużo, starczało na kilka cykli i za niską cenę ale można też właśnie przez aptekę internetową jak Koniczynka napisała :) termometr też zamawiałam w aptece internetowej

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziękuję za informację :) poszukam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze przejsc na jakas diete zdrowa i wartosciowa...zapycham sie glownie weglami....jakis jadlospis by sie przydal...może madra książka?
    Po owsiance rano ZAWSZE jestem głodna...a niby daje takie poczucie sytosci...to ja chyba mam cos z deklem...na pieczywo juz patrzec nie moge i kanapki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Czy stosowanie borowin przed operacja to dobry pomysł?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde...to lipa...bo leżą i sie kurza...czekam na @ i do zabiegu chyba nie zdaze użyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi A tak zapytam plamienie nadal jest ? ;-) cycki bolą? Brzuch na @ ? Cokolwiek czujesz ? ( nie ruchy dziecka :-P )

hipisiątko lubi tę wiadomość

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już przyszła @ także nic nowego

IV ivf ⏳
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :( Invicta Wro

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    U mnie już przyszła @ także nic nowego
    Ojj przykro mi..

• AnnaS Nowa

Wysłany: 3 lipca 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo, poszukuję pilnie Menopur?? ma ktoś może na zbyciu z refundacją??

Annas
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim

Wstawać laski do okrągłego 10000 dużo nam już nie brakuje, no dawajcie nadrabiamy ;)

U mnie już po @ i mam nadzieję że zaczynam ten lepszy czas w końcu :) Dziś już środa do piątku i urlopik :D Komu kawy, herbaty, soku cokolwiek?

Janess, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess kawunia :) i super że lecicie do przodu z budową, mam nadzieję że i z tym kredytem będzie ok i wszystko się ułoży. Wypijmy za to ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01066d119c09.jpg

hipisiątko, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Ewa jaka kawunia dla Ciebie? 3mam kciuki za wizytę :)

• Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi główka nie boli? ;) Proszę bardzo kawka na już

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1e4ea6b6f53.jpg

Janess, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

‹‹ 417 418 419 420 421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ