X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi, zapraszam do mnie!!! Szukam kogoś, kto zrobi mi gipsówki na całym piętrze... U mnie trwa rozbudowa. Janess, wiem, jak to z tymi kredytami. My załatwialiśmy go 3 m-ce...Te wszystkie formalności to jakaś masakra.
    Rozbudowa to też masakra... Mieszkamy na parterze, jest ok, ale czwarty tydzień trwa remont, w zeszłym tygodniu był przestój ze względu na pogodę, dwa razy nas zalało... Ale od poniedziałku mam cieśli i dziś dach będzie zrobiony, w sensie więźba i płyty. Potem położą mi papę podkładową, resztę prac na dachu robimy we własnym zakresie. Niestety, czeka nas jeszcze trochę rozbiórki - kilka ścianek wewnątrz, strop nad klatką schodową... Mój pies ledwo wyrabia ze strachu... Choć nie powiem, ekipę mam ok, jak mnie nie ma, a pies bardzo piszczy, a oni mają prawie przerwę, to mi ją wypuszczą i się zajmą na chwilę. Tak czy siak u mnie armagedon... Byle doprowowadzić to do stanu surowości, żeby na jesień została wykończeniówka, bo wiecie, czekam na dzieci i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku będą...
    No to tyle u mnie, zza krzaczorów. Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Miłego! :-)

hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski.
    Skoro o remontach to poradzcie mi czy jak pomaluje farbę na farbę poprzednią to tak moze byc? Chcialam tylko odswiezyc mlodemu pokoj..na wynajmowanym nie chce sie cackac w niewiadomo co..ma biale sciany wiec kazdy kolor sie przyjmie...

Poza tym cycki mniej bolą. Brzuch juz w ogóle poki co wiec jakby @ nie chce zawitac. Jak jutro nie dostane luteiny to chyba bede tu kupowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mały remoncik był wcześniej tapetowanie i malowanie. Co do stawiania domu to zazdraszczam bo sami byśmy bardzo chcieli mały domek wybudować tym bardziej że mój budowlaniec to sami sobie byśmy stawiali ale wiadomo kasa, kasa, kasa a póki co z tego co się zapowiada to czeka nas klinika więc na razie to jest podstawa. Mieszkanko mamy całkiem spoko więc teraz je upiększamy. Wczoraj zamówiliśmy narożnik do salonu a teraz szukam jakiejś szafy co by pomieściła moje szpargały ;)

Janess lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co to pouciekały wszystkie? Boicie się przekroczyć magicznej cyfry? :D haha

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właścicielka ma wywalone w to mieszkanie tak ze ja raz na oczy ja widzialam..kaucji i tak nie odda bo to tak zawsze jest...a jak sie mieszka to suma sumarum cos sie zawsze zniszczy...to mieszkanie w momencie wynajmu juz nadawalo sie do remontu..ale wiadomo - zapytam.. Czym bylo malowane to nie wiadomo.. Najchetniej bym zmienila po prostu mieszkanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi to razem oczekujemy. U mnie powinna byc jutro/ piatek. Rano temp 36.9.

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi nie przyjdzie;-) <3

Janess, Karolina2787, hipisiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa to możemy sobie rękę podać, ot małe pocieszenie że nie jesteś sama ;)

Hipi jutro na dzień dobry prosimy tu sikańca pozytywnego oczywiście, mam nadzieję że test masz w domu :)

Janess, Ewa89_89, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Olciak Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    miałam w piątek dostać @, nie przyszła.
    W poniedziałek zrobiłam test, druga blada kreska, wiec pobiegłam na betę.

Beta 10,47 .
    Dziś powtórzyłam i czekam jak na szpilkach na wyniki.

🎈Ciąża donoszona🤰🏻

Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
    03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
  • Olciak Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba Twój komentarz jeszcze bardziej mnie stresuje :P .
    Mam cichą nadzieję, że w końcu się uda..

🎈Ciąża donoszona🤰🏻

Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
    03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Mówią, że test ciążowy to dobry wywoływacz okresu więc nie chcę ryzykować :)
    Ale napewno nic z tego bo cycki miękkie jak gąbka. Od rana to samo plamienie, które ustało ok 11.

Dziś się wybieram na zakupy do miasta. Od rana była sąsiadka i trochę mi pomogła przy robocie w polu.

Koniecznie kup test po drodze !!!
    Zrób to dla nas i osikaj patyk:-)
    Ja czuje czuje czuje !!! <3

hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciak wrote:
    Hej,
    miałam w piątek dostać @, nie przyszła.
    W poniedziałek zrobiłam test, druga blada kreska, wiec pobiegłam na betę.

Beta 10,47 .
    Dziś powtórzyłam i czekam jak na szpilkach na wyniki.
    Trzymam kciuki &&&&&

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Wyglądam tej @ jak nigdy. W piątek wizyta kwalifikacyjna do ivf a @ se żarty robi ze mnie. Dziś miał być !!!
    Weź że kobieto zrób,że już ten test :)

hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Ona29, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Hipi żeby nie było kup dwa pierwszy zrobisz po powrocie A drugi jutro rano:-P
    Hi hi

hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie!!

hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Dzięki mojej krwawej merry zaoszczędziłam jakieś 25 zł i zakupię zapas podpasek na kolejne mce.
    Buuu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ktora nastepna w kolejce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia. To teraz Ty sikasz za pare dni, a juz teraz Cię mdli i masz zachcianki ☺

Znowu.ta.kryska, hipisiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem pewna ze skoczyla mi prl. Leci mi plyn z cyckow. Przy podwyższonej lecialo mi z lewego zawsze jakby mleko. Teraz przezroczysty i to z obu...
    Jeszcze tego mi brakowalo teraz. Ahhh

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ustawiać się bo ja wracam za 4 tyg w kolejkę. Miejsce poproszę zaklepać for me :)

Jak to,a już myślałam,że będe ciotką :) buuu

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ