Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHipi, zapraszam do mnie!!! Szukam kogoś, kto zrobi mi gipsówki na całym piętrze... U mnie trwa rozbudowa. Janess, wiem, jak to z tymi kredytami. My załatwialiśmy go 3 m-ce...Te wszystkie formalności to jakaś masakra.
Rozbudowa to też masakra... Mieszkamy na parterze, jest ok, ale czwarty tydzień trwa remont, w zeszłym tygodniu był przestój ze względu na pogodę, dwa razy nas zalało... Ale od poniedziałku mam cieśli i dziś dach będzie zrobiony, w sensie więźba i płyty. Potem położą mi papę podkładową, resztę prac na dachu robimy we własnym zakresie. Niestety, czeka nas jeszcze trochę rozbiórki - kilka ścianek wewnątrz, strop nad klatką schodową... Mój pies ledwo wyrabia ze strachu... Choć nie powiem, ekipę mam ok, jak mnie nie ma, a pies bardzo piszczy, a oni mają prawie przerwę, to mi ją wypuszczą i się zajmą na chwilę. Tak czy siak u mnie armagedon... Byle doprowowadzić to do stanu surowości, żeby na jesień została wykończeniówka, bo wiecie, czekam na dzieci i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku będą...
No to tyle u mnie, zza krzaczorów. Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Miłego!hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski.
Skoro o remontach to poradzcie mi czy jak pomaluje farbę na farbę poprzednią to tak moze byc? Chcialam tylko odswiezyc mlodemu pokoj..na wynajmowanym nie chce sie cackac w niewiadomo co..ma biale sciany wiec kazdy kolor sie przyjmie...
Poza tym cycki mniej bolą. Brzuch juz w ogóle poki co wiec jakby @ nie chce zawitac. Jak jutro nie dostane luteiny to chyba bede tu kupowac -
nick nieaktualnyU nas mały remoncik był wcześniej tapetowanie i malowanie. Co do stawiania domu to zazdraszczam bo sami byśmy bardzo chcieli mały domek wybudować tym bardziej że mój budowlaniec to sami sobie byśmy stawiali ale wiadomo kasa, kasa, kasa a póki co z tego co się zapowiada to czeka nas klinika więc na razie to jest podstawa. Mieszkanko mamy całkiem spoko więc teraz je upiększamy. Wczoraj zamówiliśmy narożnik do salonu a teraz szukam jakiejś szafy co by pomieściła moje szpargały
Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaścicielka ma wywalone w to mieszkanie tak ze ja raz na oczy ja widzialam..kaucji i tak nie odda bo to tak zawsze jest...a jak sie mieszka to suma sumarum cos sie zawsze zniszczy...to mieszkanie w momencie wynajmu juz nadawalo sie do remontu..ale wiadomo - zapytam.. Czym bylo malowane to nie wiadomo.. Najchetniej bym zmienila po prostu mieszkanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
miałam w piątek dostać @, nie przyszła.
W poniedziałek zrobiłam test, druga blada kreska, wiec pobiegłam na betę.
Beta 10,47 .
Dziś powtórzyłam i czekam jak na szpilkach na wyniki.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mówią, że test ciążowy to dobry wywoływacz okresu więc nie chcę ryzykować
Ale napewno nic z tego bo cycki miękkie jak gąbka. Od rana to samo plamienie, które ustało ok 11.
Dziś się wybieram na zakupy do miasta. Od rana była sąsiadka i trochę mi pomogła przy robocie w polu.
Koniecznie kup test po drodze !!!
Zrób to dla nas i osikaj patyk:-)
Ja czuje czuje czuje !!!hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-