Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Czy tylko mi się wydaje że strony nam znikają? Była już 501 a teraz znów 499? Dziwne jakieś...
Hipi miałam nadzieję że jednak ten cud się wydarzy. Jeszcze nie teraz ale na pewno nadejdzie ta chwila
Janess współczuję gdzieś prywatnie leć tak najszybciej.
Co do prl też miałam te wycieki, lekkie ale były ale u mnie prl jest za wysoka chociaż tak jak Hipi pisała zależne to było od fazy cyklu bo raz był wyciek a raz nie.
Kawę już machnęłam ale jakoś jeszcze się nie obudziłam...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Hipi no kurde:-/ tego to ja się nie spodziewałam
No nic widocznie jeszcze nie teraz jeszcze chwilkę musisz zaczekać
No ja załatwiłam sobie skierowanie na mutacje mthr i tym podobne , na NFZ co prawda czekać muszę bo dopiero 15 października ale to było gdzieś w kwietniu A czas leci jak wiadomo jak szalony więc jeszcze chwilkę i będzie:-)
Ogólnie czuje się dziś do duuupy, oczy mnie bolą pieką szczypia razi mnie światło, wzięłam sobie dziś allegre- nie mam pojęcia albo to uczulenie albo od światła w pracy ...
Wczoraj miałam zmianę nocną i pod koniec wyglądałam już jak zombi masakra jak się zobaczyłam w lustrze całe przekrwione oczy aż się wystraszyłam tylko czerwień widać było, dziś mam hmm mam wrażenie piasku pod powiekami - krople mam starazolin gó*** dają zobaczymy czy allegra pomoże jak nie to już muszę iść do tego okulisty wyjścia mieć nie będę niestety ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ostatnio non stop wyciągam drzazgi z paluchów mojego bo jak nie podrapany przyjdzie to w drzazgach cały ot praca na budowie a ja w lekarza się bawię chociaż ostatnio i mnie się to przytrafiło, udało się wyciągnąć ale ślad jest do tej pory. Dziadostwo takie małe a tyle problemu z tym, niech tam szybko Ci wyciągają to gówienko
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysiu polecam zwykly rywanol.
Ja po wizycie siedze zalamana...
Generalnie doktora troche to wszystko zaciekawiło nawet...ale po kolei.
Usg - endo 6mm(!!!!!!!) to bardzo malutko jak na 55dc 13/14dpo i 6tyg po histero...poza tym OK- cokolwiek to znaczy...
Dostałam luteine mimo ze sama o nia poprosiłam. Lekarz twierdzi, ze gdyby nie zabieg to przy takim endo po lyzeczkowaniu lepiej czekać..ale dał. 3x1 pod jezyk przez 5dni.
Dwa podyskutowalam o tej laparo.
On pracowal kieeeedys w szpitalu w ktorym bede to robic i wg niego droznosci przy laparo mi tam nie zrobią..ale mowil bym sie dowiedziala bp bez sensu robic samą laparo bo nic mi to nie da...wg niego najpierw lepiej zrobic hsg ponownie...
Jak najbardziej poleca Lublin..ale mówił też że w niektórych szpitalach robią udraznianie...jakos to nazwał...perturbacja czy jaki grzyb...mniejsza o to...tlumaczyl ze sa specjalne koncowki takie malutkie i sie to wklada do jajowodow..ale musi byc to poprzedzone sprawdzeniem droznosci podczas laparo bo to sie robi 3w1 taki zabieg..i wg niego na taki powinnam isc jesli sa niedrozne...czesto samo wpuszczenie plynu pod cisnieniem udraznia - podczas laparo mozna to zrobic pod większym cisnieniem z uwagi na to ze sie nic nie czuję...
Poza tym spytalam jak odbudowac to endo...
Tlumaczyl ze sa na to leki: estrogeny z czymś tam na 1faze i na 2 progesteron...
Ku*wa zarlam migdaly i to wszystko i dupa...
Boje sie teraz ze mi uszkodzili endo i juz nie odnośnie...
I już nie wiem co robić..
Ten z kliniki nawet nigdy nie zaproponowal mi czegos na odbudowe endo a tez widzial cienkie...
Podłamałam się bo naprawde nie wiem co robić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo mnie ciągle to nie dociera dlaczego podczas laparo nie udrozniaja jajowod jeśli zajdzie taka potrzeba , u mnie w trakcie laparo od lat to robią i nie jest to nic dziwnego ... wielokrotnie byłam namawiana na laparo ponieważ parę rzeczy na raz się załatwia, jednak do tego nie doszło bo poszłam na samo hsg - co bardzo zirytowalo lekarza który nadzorował badanie pierwsze jedo pytanie brzmiało- dlaczego nie laparoskopia ? Przecież w trakcie jej trwania zrobili by wszystko i jeszcze doglebniej obejrzeli od środka... rozlozylam ręce poprostu A potem już czas zleciał
Karola spróbuje z tym ogórkiem i herbata ale jutro dopiero bo nawet szczerze nie mam kiedy, za 10 min wychodzę do pracy wracam stary śpi więc się nie krzatam żeby go nie budzić, wstałam dziś po 10 i obiad pranie i zaraz wychodzę więc oczy musiały być otwarte
Krysia mój malz ma takie szczęście że też wiecznie coś ma A to w stopie A to u rak jak do tej pory - sama wyciagalam tfu tfu
No a że tak powiem Twoje siedzenie mnie nie dziwi... tak właśnie to działa w naszym państwie...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak są takie możliwości, że mogą zrobić Ci kompleksowo podczas jednego badania to obdzwaniał szpitale i szukaj gdzie się tak Tobą zajmą bo inaczej będziesz się bujać miesiącami z każdym etapem.
Cienkie endometrium to chyba nie koniec świata bo można popracować nad jego poprawą. Najpierw postaraj się zrobić porządną laparo a endo zostaw na później.
Głowa do góryZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016