Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
proszę niech piszą tu osoby, którym się udało; napiszcie kto Wam pomógł, jak leczył, czy in vitro czy naturalnie...no i czym się zmagaliście...
Krystyna123 lubi tę wiadomość
2014 -rozpoczęcie starań
2016 PRL 25, mąż-HBA 64%,
2017 - laparo =endometrioza I/II, jeden (lewy) niedrożny
2018 - MTHFR - heterozygota mieszana - prof. Giedel z Katowic stwierdził, że tego się nie leczy i nie zapisał leków
2019 - mąż operacja żylaków, u mnie kolejna laparo (ZAbrze) wszystko drożne, 6% moziacyzm w kier. zespołu Turnera,
2020 - trafna diagnoza dr Paśnika z APC analizy Łódź - mój organizm odrzuca zarodek na wczesnym etapie, w pierwszych dniach spóźniającego się okresu test pozytywny - włączone leczenie encortonem - dziś zaawansowana ciąża, dziecko zdrowe..... nie traćcie nadziei - powodzenia - omijajcie Angelius Katowice (tam nam powiedziano, że z takimi wynikami naturalnej ciąży nie będzie na pewno), Ligota -leczenie dla par z NFZ -strata czasu - prowadzi to nieprzyjemny gość mający na wszystko wy......e -
Hejka dziewczyny jakoś ostatnio nie mam weny. Smutno mi. Ze przez te bakterie mogłam sobie zaszkodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 14:26
-
Wierni dobrze ze zrobiłaś to badanie przed hsg, wyleczyć się i wtedy będziesz spokojniejsza. Mi nikt badań nie zrobił i na dobre mi to nie wyszło. Także główka do góry. Wiesz ile ma trwać leczenie? Masz na to antybiotyk? I jakie badanie robiłaś? Tez chętnie zrobię coś takiego
werni lubi tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Posiew zrobiłam. Ginka przepisała mi maść tabletki i globulki. Potem zrobić znów posiew. Kupię tez to mydlo z białego jelenia.
-
A za ile masz powtórzyć badanie?IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness też tak myślałam na początku by kasę dać ale z racji że to ślub dosłownie na kilka osób i nie będzie żadnego wesela, potańcówki itp tylko obiad po więc myślałam by coś im kupić bo (jestem u nich w domu codziennie, wiem co mają itp. poza tym mają nowy dom więc i dobry pomysł by coś kupić)
-
Karola, przykro mi z powodu babci
A kto to jest Puma i czemu ma 3 dniowe opoznienie???? Ja tez tak chce.......
Karola a ogrod maja? Moze jakies wypasione drzewko, albo jakis szlachetny krzew. W centrach ogrodniczyc maja tego pelno a szczegolnie iglaki egzotyczne takie wieksze. Maja dom, dziecko, to teraz jeszcze facet musi drzewo posadzic i ma z glowy daj jakies szczegolyo nich, czym sie interesuja, w jakim stylu maja chate urzadzona to sie cos wymysli. Bo w czajniki, zelazka i widelce bym nie szlaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 18:51
Karolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Karola, przykro mi z powodu babci
Karola a ogrod maja? Moze jakies wypasione drzewko, albo jakis szlachetny krzew. W centrach ogrodniczyc maja tego pelno a szczegolnie iglaki egzotyczne takie wieksze. Maja dom, dziecko, to teraz jeszcze facet musi drzewo posadzic i ma z glowy daj jakies szczegolyo nich, czym sie interesuja, w jakim stylu maja chate urzadzona to sie cos wymysli. Bo w czajniki, zelazka i widelce bym nie szla
Dziękuję Lago :*
Co do nich to tak mają ogród a nawet mały lasek więc drzew to im chyba wystarczy bo póki co wycinają pewnie że czajniki i widelce odpadają heh On jest prlowcem lubi wszystko co z tym związane stare rzeczy itp a przy tym bardzo dzieciakowaty typ bo lubi kreskówki i komiksy typu tytus romek i atomek oraz film gwiezdne wojny szalony aczkolwiek bardzo pozytywny człowiek oraz lekarz nawet wstawię Ci fotkę co żeśmy z moim mu kupili na urodziny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f9f44d063a8.jpg
To plus jeszcze blaszany kubek z maluchem 126p
Lago, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
To mu kup zapas Paprykarza na rok
Karola tu popatrz https://www.pakamera.pl/dom-etno-0-se3452.htm w zakladce "wnetrze" masz inne kategorie. Wiem, ze niektoe ceny zwalaja z nog, ale moze sie zainspirujesz,a moze znajdziesz cos w granicach swojego budzetuKarolina2787, Krystyna123, Janess lubią tę wiadomość
-
a i jeszcze kilka sklepow, ktore ja uwielbiam, ale moze oni maja zupelnie inny styl. W kazdym badz razie moze chociaz inspiracja beda
https://makutra.com/
http://nocnedobra.shoplo.com/#/
https://fromnord.pl/
https://www.shabbymaison.pl/
https://amazingdecor.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 18:38
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Krystyna123 wrote:Nie obrazilabym sie za takie "zboczenie"
pogadamy w padzierniku ale ile kilosow takie zboczenie? tak na oko, bo moj stary lubi Germanie, co prawda Holandia blizsza jemu sercu z wiadomych wzgledow, ale jak pancia powie "jadziem do Krychy" to nie ma bata, impra po drodze musi bycKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Lago długo Cię to winko trzyma
Ja dziś zgrzeszyłam bo pierwszy raz w życiu pranie w niedzielę zrobiłam.
Jakoś mi nie swojo z tym. Ale co zrobię jak wychodzę na pole o 6 rano a wracam o 21 30. ? W między czasie 2 h przerwy w południe ale przecież nie będę pędzić 100 km do domu by pranie zrobić.
Hola Hola Prosze Pania ja juz od 7 w pracy bylam
Hipi to truskawski jeszcze sie nie skonczyly?
Ja dzis kulinarnie poplynelam....od 4 stoje przy garach i jeszcze nie gotowe......sie zachcialo eksperymentowac
Jak jecie bob to obrany czy ze skora?hipisiątko, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:Maliny teraz trwają. W międzyczasie jabłka ale u mnie mizerno w tym roku.
Zgodnie z celebrycka teoria "nie wazne jak, wazne zeby mowili" Ja tak dla rozrywki jak w pracy nie mam co robic to podczytuje inne watki, podobnie jak profil Krystyny Pawlowicz na fejsie, ale jak czytam takie brednie jak "witamina D przywraca plodnosc", albo ze jak "Pis odejdzie od wladzy, to Polske zaleje fala emigrantow" to trace wiare w ludzkoscWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 19:51
Karolina2787, Krystyna123, hipisiątko lubią tę wiadomość