Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, zdrówka, zdrówka i pieniędzy
Hipi moja teściowa jest na bakier ze mnąKarolina2787, Krystyna123, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Janess zbierasz te choroby jak naklejki z biedry
Janess, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Karolina wszystkiego naj!
Janess ovitrelle sie podaje zeby komorki ostatecznie dojrzaly
Wspolczuje kurcze niby zawsze wszystko wporzadku, a jak czlowiek zaczyna dociekac to znajduje sie co chwile nowa chorobe
Hipi kciuki za punkcje! I racja nie ilosc wazna, a jakosc! Ja mialam tylko dwa jedne, jedyne zarodki, oba zabralam odrazu (a strasznie balam sie, ze nie bedzie co zabierac jak zadzwonili z informacja, ze tylko dwa jajeczka sie do czegos nadaja i sa wartosciowe) i zobacz uslyszalam dwa serduszka potoczylo sie to co prawda jak potoczylo, ale jedno z tych serduszek konczy jutro miesiac i wlasnie sie powoli budzi cycusiac...Janess, Karolina2787, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Karola, nalepszego!
Ja 14go świętowałam 30stkę. Przeżyłam to lepiej niż myślałam szczerze Wam powiem. Było 15stu znajomych na imprezie, mężulek przygotował świetne zakąski (wszyscy oszaleli na punkcie śliwek w boczku, a ja nazwałam to kozimi bobkami), naprawdę była świetna impreza! Niestety czar prysł przed 2, kiedy domofonem zadzwoniła policja. A uprzedzałam k*** wszystkich sąsiadów, przepraszałam z góry. Jedna babcia nawet powiedziała "wreszcie coś się będzie tu dziać na klatce". Jeszcze na schodach przywitał panów policjantów mój pies. Reakcja była niesamowita: proszę natychmiast zamknąć tego psa, ja mam syna i mam dla kogo żyć, nie chcę żeby pies mnnie ugryzł. Ja podpita, więc ten tekst podział na mnie jak płachta na byka i mówię: a ja nie mam syna, to jest nasze dziecko, nasz członek rodziny, jest na liście psów nieagresywnych i coś tam jeszcze Długa historia, nie będę Wam wszystkiego opowiadać, w każdym razie skończyło się na tym, że jak ten policjant wydarł się na mnie (za dużo dyskutowałam), mój mąż powiedział: chodź (staliśmy na klatce), nie będziemy z bucem rozmawiać, zamknęliśmy drzwi, a tamci poszli.
Wcozraj przyszło wezwanie na komendę..
Dziś z trzema teczkami pod ręką idę do nowego lekarza, 4go mąż do nowego androloga.Zaczynamy walkę od nowa.
Ciekawe kiedy dostanę obuchem w łeb..
Hipi, jak u Ciebie?
Krysia, super widoki.
Janess, musisz za miasto.
Miłego!Janess, Krystyna123, hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:Mam przymusowa przerwe do 12:00. No super po prostu, bo... o 12:00 zaczyna sie planowa przerwa, takze tego, siedze dzis i nic nie robie, w dodatku mi za to placa
Czekaj, czekaj. A co Ty robisz, że masz taką przymusową przerwę? Też chcę
No widzicie, ja nawet nie wiedziałam, że to się może podzielić.Krystyna123, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hipi nawet 9 dzieci moze z tego byc mam dwie pary znajomych ktorzy maja trojaczki jednojajowe
hipisiątko, Schmetterling, Janess, Karolina2787, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Dzień dobry
Hipcia, dobrze piszą dziewczęta - na razie 3:0 dla Ciebie! Bądź dobrej myśli - swoje zrobiłaś
Karolina - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia wszyyyystkich marzeń!!!
Tyle podczytałam, więcej na razie nie dam rady...
A ja już po operacji, z jedną tylko nereczką chlip, chlip, chlip... Operacja przebiegła zgodnie z planem, pacjentka dobrze reaguje na zastosowane leczenie, w stanie dobrym została wypisana ze szpitala. Po powrocie z trudem, ale wraca do normy, mając na uwadze powyższe stara się nie szrżować, ale też nic nikt za nią nie zrobi, więc sprzątam małą szmatką, odkurzam po woli i gotuję po troszku...
I oficjalnie deklaruję, że zniesę to z godnością, zniesę nawet więcej, jak trzeba będzie jajo zniesę (tzn tu akurat może być problem), byle by... same wiecie. No i za to Was Dziewuchy lubię, że mnie bez słów rozumiecie!!!
Pozdrawiam Wszystkie razem i każdą z osobna :*
P.S. Czy jest już na świecie małe Nowiątko?
hipisiątko, Schmetterling, Janess, Karolina2787, Krystyna123, Nova87, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski
Janess nie zaspałam, wręcz przeciwnie 5:30 wstaje, robię herbatę dla mojego do pracy i przygotowuje mu wyżerkę do pracy a potem szybka kawa i lecę do pracy. Na ranki mam we wtorki i piątki dlatego czasem zaspana jestem by napisać Dziś cały dzień poza domem bo piękna pogoda i szukałam prezentu dla szefowej bo ma w niedzielę urodziny. Dla mnie coś kupiła więc ja też chcę się odwdzięczyć
Hipi zobaczysz że ta 3ka będzie szczęśliwa
Krysia widok jak z pocztówki
Motylku niezła akcja aż przypomniałaś mi moją kiedy to jeszcze na stancji mieszkałam hehe ogólnie podobnie się działo. Dostała kilkanaście godzin do odrobku ale w końcu nic nie musiałam robić i jakoś załatwione u nas był moherek pod spodem i czepiała się nawet tego że za głośno spuszczasz wodę w klopie Daj znać jak po wizycie.
Fanta Oszczędzaj się
A skoro mowa o mnogich dzieciach to mój jest z bliźniąt, ma brata bliźniaka ale raczej ciąża mnoga nam nie grozi
hipisiątko, Janess, Schmetterling, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:Uchowaj Boże- przynajmniej w moim przypadku.
hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyU lekarza w sumie nic nowego się nie dowiedziałam czego sama nie wiem. Wiecie co, nawet nie chce mi się pisać, bo tak mi wytrzepał ten zrośnięty z macicą lewy jajnik, że mnie boli..
Chyba będziemy podchodzić do inseminacji..Krystyna123, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:U lekarza w sumie nic nowego się nie dowiedziałam czego sama nie wiem. Wiecie co, nawet nie chce mi się pisać, bo tak mi wytrzepał ten zrośnięty z macicą lewy jajnik, że mnie boli..
Chyba będziemy podchodzić do inseminacji..
Motyl... jak Lezalam w szpitalu właśnie była dziewczyna z przyrosnietym jajnikiem , laparoskopowo jej podzielili ( wyszła 1 przedemna ) i dziś ma syna...czyli jakiś rok późnej wychodzi na to że zaszła nie długo po tej operacji ...
Hipi, naprawdę 3 to dobry wynik nie raz nie dwa się czytało co dziewczyny miały po 1 i to jeszcze kiepskim , czy miały kilkanascie ( ? A może nie ? ) i wszystkie słabe ...
Ja wierzę że Wam się uda właśnie tym razem
Fanta! No jak miło! Zdrówka!
Nova no właśnie? Co tam u Ciebie? ?Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już miałam laparoskopię podczas której mi usunęli wszystkie zrosty, ale niestety po kilku dniach jajnik wrócił na stare miejsce i zrosty się odnowiły (moja Pani doktor fizjoterapii to rozpoznała) po twardym brzuchu. Szyjka też jest przekrzywiona o 20stopni w kierunku tego jajnika. Wszystko jest też związane z moim krzywym kręgosłupem.
Żaden lekarz nie powiedział, że to przeszkadza w zajściu w ciążę. Jedynie seks jest nie taki jak za małolata.. -
nick nieaktualny
-
Fantasmagoria wrote:Dzień dobry
Hipcia, dobrze piszą dziewczęta - na razie 3:0 dla Ciebie! Bądź dobrej myśli - swoje zrobiłaś
Karolina - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia wszyyyystkich marzeń!!!
Tyle podczytałam, więcej na razie nie dam rady...
A ja już po operacji, z jedną tylko nereczką chlip, chlip, chlip... Operacja przebiegła zgodnie z planem, pacjentka dobrze reaguje na zastosowane leczenie, w stanie dobrym została wypisana ze szpitala. Po powrocie z trudem, ale wraca do normy, mając na uwadze powyższe stara się nie szrżować, ale też nic nikt za nią nie zrobi, więc sprzątam małą szmatką, odkurzam po woli i gotuję po troszku...
I oficjalnie deklaruję, że zniesę to z godnością, zniesę nawet więcej, jak trzeba będzie jajo zniesę (tzn tu akurat może być problem), byle by... same wiecie. No i za to Was Dziewuchy lubię, że mnie bez słów rozumiecie!!!
Pozdrawiam Wszystkie razem i każdą z osobna :*
P.S. Czy jest już na świecie małe Nowiątko?
Caly czas Was podczytuje ale jestem tak zabiegana ze nie mam kiedy odpoczac. Starsza poszla do 1 klasy. Mloda w brzuchu pchala sie na swiat juz w 26tc takze trzeba bylo ja przystopowac. A co za tym idzie szybciej zaczelismy szykowac jej miejsce na świecie w razie czarnego scenariusza. Ale poki co wszystko okJaness, Schmetterling, Krystyna123 lubią tę wiadomość