Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Hahaha, Nova, ale piękna buźka
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ona lepiej leciec na bete bo jak jutro bedzie taka sama to znow bedziesz przeciagac na dzien nastepny. A skoro mowisz ze mialam krwawienie moze jakas lutka bedzie potrzebna.
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyłącze się, ponad rok starań i doopa blada, zbliżam się do długoterminowych staraczek.
Ona29 ja widzę piękną krechę na laptopie, poważnie nie cień cienia tylko ładną kreskę ale mam dość wyraziste kolory ustawione na ekranie.
Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualnyKryśka to witaj w klubie haha ja 4 dni do @ więc czepiam się wszystkiego, wszystko mnie wkur...a i żre wszystko co wpadnie w ręce
No i kolejny wkur ujeb...ło mi kawał wiadomości!!! ŁaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 16:16
Krystyna123, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisze z telefonu i szlak mnie trafia normalnie grrr... Napisałam że tak sobie myślę że dobrze mi jak jest i chociaż chęci są to nic z tego nie wychodzi więc może powinnam się z tym pogodzić i żyć.
I Witam nową koleżankęKrystyna123, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Pisze z telefonu i szlak mnie trafia normalnie grrr... Napisałam że tak sobie myślę że dobrze mi jak jest i chociaż chęci są to nic z tego nie wychodzi więc może powinnam się z tym pogodzić i żyć.
I Witam nową koleżankę
Jak sie robi gotowe emotki to ucina tekst, rób je sama, nie uzywaj gotowych emotekSchmetterling lubi tę wiadomość
Krystyna123 wrote:Ja to wlasnie dziwnie przed @ puchne, a po cudownie chudne...
Mam identycznie
Ja mam mieć @ w sobote ale mam prawdopodobnie cykl bezowulacyjny więc nie wiem czy może mnie zaskoczyć wcześniej albo później.Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAndii wrote:Jak sie robi gotowe emotki to ucina tekst, rób je sama, nie uzywaj gotowych emotek
Wiem tylko się zapomniałam bo dawno z telefonu nie pisałam na wątku a tylko smsy no i dowaliłam sobie do pmsa :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 16:35
Andii, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Wiem tylko się zapomniałam bo dawno z telefonu nie pisałam na wątku a tylko smsy no i dowaliłam sobie do pmsa :p
Nie wiem czemu się za to nie wezmą, wszystko już prawie płatne tutaj zrobili a błędów na stronie masaKarolina2787, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
nick nieaktualny