X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej jestem i ja nastrój mam w miarę ok więc do dziewczyn niet aczkolwiek dalej się czuje jak dinozaur ha ha :-P

Jeszcze 21 i szpital A ja chyba już się stresuje :-D

Fanta jak no hmm pomidorowke na koncentracie i na rosole ( swieze czy puszkowe nie wchodzą w grę słabo mi to smakuje) , czy mam jakiś myk? Koperek i dużo śmietany, makaron koniecznie nitki i jakiś taki mega jajeczny aldente miecho obrane A warzywa wyciagniete odpowiednio wcześniej i wygniecione widelcem - dzięki temu zjedzone w całości A tak to w moim przypadku zapewne pietruszka i seler byłaby nie zjedzona .
    Mąż zje wszystko co zdrowe , my jak niebo i ziemia no ale żyjemy.

Krysia wyobrażam sobie ta reanimacje baa nawet dobrze ja widzę, tak jak filmiki na youtube haha :-P A tak serio to ja psiara jestem i zazdroszczę Wam pupilow
    Wierzycie czy nie , ale jak Lezalam w szpitalu w Chorwacji poznałam tam Chorwatke ( była też po zabiegu- poronila ) , do dziś mam z nią kontakt zarabista babeczka wczoraj się odezwała, znów to samo znów stracila ciążę... ręce opadają jak się patrzy np w tv o tej blogerce oliwi jak traktowała swoją córkę i wokół jak patrzy się na ludzi co dzieci mieć nie powinny A jednak się rodzą :-/ niesprawiedliwe

Krystyna123, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi A A A A to u Ciebie czysto , tzn biało?
    Myślisz że to próg to trzyma?
    Masz jeszcze test ? Czy już tylko beta?

hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Biało jak po opadach śniegu w lutym :) w piątek beta i koniec zapewne lutinusa. Chociaż chciałbym aby @przylazła ok środy dopiero.

@ to Ci przylezie w jakąś środę za jakieś 9 miesięcy :P

hipisiątko, Ona29, Fantasmagoria, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Biało jak po opadach śniegu w lutym :) w piątek beta i koniec zapewne lutinusa. Chociaż chciałbym aby @przylazła ok środy dopiero.
    Ahahaha marzycielka :-P

Podpinam się @ koło środy za 9 miesięcy:-P

Karolina2787, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zglodnialam :-D

http://youtu.be/fWe8NKpcutw

Karolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona szarpałabym jak Reksio szynkę :D haha

Ona29, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam piękna biała plyte gazowa .... robiłam wątróbkę także ten biała miałam...

Janess, hipisiątko, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi o czym mowa ?
    Ja w domu mam butelkę na butelce jeśli chodzi o chemię do tłuszczu do kamienia do rdzy do prysznica do baterii co tylko chcesz... zawsze wszystko lsni tylko wiadomo moim kosztem , choć ostatnio zamiast kreta używam mieszanki sody z octem też daje radę
    O jakiej parownicy mowa ?

hipisiątko, Schmetterling, Krystyna123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Zobacz parownice karcher sc2. Model ubogi ale mi wystarcza. Czyści prawie wszystko. I najważniejsze bez chemi. Jedynie z butelek posiadam płyn do mycia naczyń.

Sprawdzone
    Ja to chce :-D :-D :-D
    Chce chce chce

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dobry dzień

Janess kawa wstawaj! ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29bbbd3d09e6.jpg

Żanetka z tym przedszkolakiem i bez kultury to chodziło o to że wchodzisz do nas na wątek a nawet się nie przywitałaś? Bo koleżanka Tysia przynajmniej była na tyle odważna ;) My też Ciebie nie znamy więc nie wiemy jak reagować. Wypadałoby się najpierw przywitać i coś o sobie skrobnąć ;) I nikt Cię stąd nie wygania absolutnie my po prostu już zasiedziałe kwoki więc nie spodziewaj się po nas achów i ochów bo jak coś mamy do powiedzenia to prosto z mostu ale uwierz mi że to lepiej pomaga postawić do pionu niż jakieś ajaj także jeśli masz ''jaja'' być tu z nami to zapraszamy :)

Jak tam dziewczynki poraneczek? :D

Mowicie oo dziecinnym zachowaniu a sam ten tekst brzmi tak jakby to byla wina calego swiata ze jest taka sytuacja.
    A to was zaskocze. Nie jest ani swiata ani zadnej nowej osoby ktora wpadla o cos zapytac a zamiast to zostala potraktowama jak ktos na kim mozna wyladowac swoja frustracje;)
    Moze owszem jestem zbyt doswiadczona bo przeciez 1.5 roku to nic to takie tam tylko glupie proby :P
    Ale nie wyladowuje swoich nerwow na kims.kto np tych staran ma mniej tylko staram sie z wlasnych prob cos podpowiedziec;)
    Oczywiscie jest mi przykro ze sie nie udaje nie zalednie od tego czy ktos sie stara 6 lat czy rok bo nigdy nie wiadomo co czlowieka czeka.czy tez te starania za jakis czas nie zamienia sie w lata ;)
    Ale po co te nerwy i wyzywanie swoich nerwow na kims kto tych staran ma.mniej?
    Oj dziewczyny chyba macie swoje lata juz ( tak podejrzewam) wiec wystarczy troche zrozumienia a nie wyrzucania komus braku kultury ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Pamietaj zamówić sobie dodatkowo ścierki do mopa bo jedna to stanowczo za mało. Ja nie zamówiłam tylko mi znajoma szyje takue nakładki.
    Spokojnie to na listopad dopiero , teraz w październiku mam dużo wydatków jeszcze wypłaty nie dostałam A już jej nie mam :-P
    Ale dziękuję tak dodatkowe nakładki to obowiazkowo :-)

Janess, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka93 wrote:
    Mowicie oo dziecinnym zachowaniu a sam ten tekst brzmi tak jakby to byla wina calego swiata ze jest taka sytuacja.
    A to was zaskocze. Nie jest ani swiata ani zadnej nowej osoby ktora wpadla o cos zapytac a zamiast to zostala potraktowama jak ktos na kim mozna wyladowac swoja frustracje;)
    Moze owszem jestem zbyt doswiadczona bo przeciez 1.5 roku to nic to takie tam tylko glupie proby :P
    Ale nie wyladowuje swoich nerwow na kims.kto np tych staran ma mniej tylko staram sie z wlasnych prob cos podpowiedziec;)
    Oczywiscie jest mi przykro ze sie nie udaje nie zalednie od tego czy ktos sie stara 6 lat czy rok bo nigdy nie wiadomo co czlowieka czeka.czy tez te starania za jakis czas nie zamienia sie w lata ;)
    Oj dziewczyny chyba macie swoje lata juz ( tak podejrzewam) wiec wystarczy troche zrozumienia a nie wyrzucania komus braku kultury ;)
    Poprostu odpuść i nie pouczaj dinozaurow

hipisiątko, Krystyna123, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka93 wrote:

Słońce a czy ja gdzieś napisałam coś nie miłego i obraźliwego do Ciebie? Nerwy i wyżywanie? No gdzie Ty to niby widzisz w moim wpisie? Moim zdaniem Ty nas w tej chwili obrażasz wytykając nam nasze ''lata'' a to nie o wiek tutaj chodzi i o same doświadczenie tylko o głupie ''cześć'' bo weszłaś a my nawet nie wiemy kto, co, skąd i w jakim celu bo nie napisałaś tylko zaczęłaś prowadzić dialog z koleżanką której nigdy wcześniej u nas na wątku też nie było więc o co chodzi? Bo ja nikogo tu nie obrażam i przykro mi że zacytowałaś moją wypowiedź właśnie jako obrazę dla kogokolwiek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:32

Janess, hipisiątko, Krystyna123, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że mamy złą opinię na wątku obok ojojoj chyba wpadam w depresję :( :P

Janess, hipisiątko, Krystyna123, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny dajcie juz spokoj ;) to nie miejsce do tego zeby sie klocic ani robic wzajemnie wyrzuty osobom ktorym sie nie zna ;)
    A wiec jesli kazdy juz znalazl swoje miejsce w tym miejscu to niech sie go trzyma i tyle;)
    Naprawde z calego serducha zycze Wam wszystkim powodzenia , wszystkim ogolnie wszystkim bo kazdy kto tu jest to raczej nie dla nudy tylko zeby cos sie dowiedziec moze odciac moze rozerwac a moze poprostu pogadac z kims z zewnatrz ;)
    Trzymajcie sie zdrowka dla was wszystkich ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kto się kłóci? :D My się tu wszystkie nawzajem wspieramy a to że niektóre dziewczyny wpadają jak bomba i wypadają równie szybko jak wpadły bo uznały że jesteśmy potworami a raczej dinozaurami bo to i potwór i na dodatek stary więc pasuje do nas :D więc spoko loko i Tobie również powodzenia życzę a tak na przyszłość trochę dystansu do świata i innych, nie spinaj się tak bardzo bo odrobina luzu Ci się przyda przy starankach ;)

Kurde może rzeczywiście jesteśmy straszne ale laski komu kop w dupę kiedyś zaszkodził? Mi jedynie pomogło bo jak by nie dziewczyny tutaj z wątku to bym dawno w depresję popadła i siedziała zabeczana pod kocem

Krystyna123, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tekst o dinozaurach akurat nie padl z moich ust :X

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ze powiedzialam ~ swoje lata~ nie chodzilo mi o to ze jestescie stare tylko ze nikt tu napewno nie jest nastolatka ktora nic o zyciu nie wie;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka93 wrote:
    Oj tekst o dinozaurach akurat nie padl z moich ust :X
    Czyt ze zrozumieniem .

Ja myślę że Cię to bawi , już dawno mogloby być po temacie ale Ty go drazysz

Jannes ja uważam że dziewczyny które krótko się starają nie mają zielonego pojęcia co można badać jakie są wogole badania oprócz hormonów typu prolaktyny czy proga więc ten tego

Zanetka my Tobie również życzymy 2 kresek jak najszybciej i spełnienia marzeń.

A dziś na obiad wątróbka:-P

Krystyna123, Karolina2787, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka luzik przecież żartuję sobie :D ale szczerze to podoba mi się haha

Ona trafnie walnęłaś z tym ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d80cf824d770.jpg

Krystyna123, hipisiątko, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ