Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze tak piszecie o tych paznokciach może i ja zrobię u któreś z koleżanek. Bo teraz prawie każda robi heheh
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co tu taką cisza? Tarzacie się jeszcze w śniegu czy jak?
My wracamy z Lublina, droga ciężka. Dzień (w ogóle weekend) bardzo sympatyczny. Oprócz tego, że Fińska sędzina dała Miśkowi ocenę doskonałą, a tytułu CWC nie dostał..potrzeba 3xCWC (2×wystawa krajowa, 1x miedzynanorodowa) aby uzyskać championat w każdej klasie. My teraz zaczynamy startować w pośredniej. Opis tak napisany, że nie idzie się doczytać. Więc nie wiem czemu tego CWC nie dostał.
Razem z rodziną Misia zajęliśmy też drugie miejsce w grupie hodowlanej.
Dziękuję za Wasze pozytywne komentarze odnośnie zębów. No dla mnie mogłyby być ciut lepsze. Ale może już za długo na nie patrzę.werni, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJannes ja bym się nie zastanawiała, tylko pytanie gdzie to zgłosić. Na myśl przychodzi mi jedynie mops tyle ze trzeba by było naswietlic cała sytuację bo pewnie zewnętrznie jest cacy A nikt kto przyjdzie obiadu probowal nie będzie...
Swoją drogą co za chory człowiek?
Ile dziecko ma ?Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie widziałam jajeczko. Dostałam różne rzeczy musze porobić badania.
Schmetterling, hipisiątko, Janess, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś dostałam od koleżanki taki sprzęt ale oddałam innej koleżance bo zbierała
Janess, Schmetterling, Rose87, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Kolejna wizyta jest na 7 stycznia o 14:40 może wtedy zobaczę serduszko.
Schmetterling, Rose87, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj wizytę w pośredniaku.
Sprzęt mam ale zepsuty. Zreszta jak kupiliśmy to była z nim fajna zabawa ale jak się rozkręciła to sprzęt gdzieś się walka między nami i się zepsuł. Reklamacja. Za swą dni nowy... i powtórka z rozrywki. Mąż uznał, że wstyd drugi faz reklamować. Uznał, że kupi nowy ale ostatnio inne wydatki i myśl zawieszona. Za to przyznał się kiedyś, że już mi nawet wypatrzył i tym razem chce kupić taki, ktory ma za zadanie być w środku kiedy i on jest i stymulować nas oboje.
Schmetterling, Krystyna123, werni, Janess lubią tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona jak pisalam wyzej 7 mam wizytę ogólnie dobrze się czuje. Tylko taka nagazowana jestem ze czasami mam brzuch twardy no i ciężej mi się załatwić jakoś hmm teraz próbuje się dzwonić do poradnii ginekologicznej. Będę chodziła do swojej ginki i do poradni. Przez ta moja niedowagę.
Schmetterling lubi tę wiadomość