Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fabcia, jakby sie nie skonczylo to u was, to dobrze, ze macie wszystko wyjasnione i nawet jakbyscie sie mieli rozejsc, to bez niedomowien...
Trzymam kciuki, zeby sie wszystko poukladalo u was tak, zeby wam bylo z ta decyzja dobrze:*fabcia lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cccierpliwa wrote:Fabcia, jakby sie nie skonczylo to u was, to dobrze, ze macie wszystko wyjasnione i nawet jakbyscie sie mieli rozejsc, to bez niedomowien...
Trzymam kciuki, zeby sie wszystko poukladalo u was tak, zeby wam bylo z ta decyzja dobrze:*
Ale to nie takie proste. Niby jest ok ale dalej mnie nachodzą myśli o rozwodzie.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
Ważne że wy chcecie razem coś zmienić a nie tylko jedno z Was. Ciężko wtedy by było. Niestety złe wspomnienia zostają. I żeby żyć od nowa to nie wypominać co było kiedyś a to będzie trudne.
-
nick nieaktualnyHej
O tak Werni ładnie to ujęłaś. Jak wiecie ja jestem po przejściach z mezem i bardzo ważne jest to aby wybaczyć i nie wracać. To trudne ale do zrobienia . Dopóki tematu sie nie zamknie nie będzie się tak ladnie układać.
U nas trwało to około roku kazda sprzeczka kończyła się zawsze powrotem do tego co było- i to był błąd. Odkąd wybaczyłam nie odzywam się nie wypominam nie wracam i jest o niebo lepiej . Zresztą przyznam tez szczerze ze Hania wiele zmieniła 🤷♀️. Od jakis 2 lat przysięgam- nie było w domu żadnej kłótni!! Poza krótka wymiana zdan . Odkąd zaszłam w ciaze az do dnia dzisiejszego . Generalnie mowia ze dziecko łączy i u Nas tak wlasnie sie stało. Mowia tez ze jeżeli związek sie sypie to nawet dziecko nie jest w stanie tego naprawić. Tu uważam że wszystko zależy od Nas i nie do końca z tym sie z tym stwierdzeniem zgodzę
Piaa ale wrócicie?
Janka co u Was ? Jak Malutki ? Buziaki od e cioc 😁😁😘😘😘
Tooney zaglądasz tu jeszcze czasem ? Jak maluuuutka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 07:42
werni lubi tę wiadomość
-
Jeju ale historia. Dobrze że mały żyje i jest to cud naprawdę. A ktg powinni zrobić jak się dziwnie czułaś. Kurcze właśnie tylko ten wirus.
-
nick nieaktualnyJanka przysiegam ze przeczytałam to z ciarkami !!
Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i maly jest cały zdrow i z Tobą ❤❤
A co do pracy , powiem szczerze ze ja chciałam wracać ale coraz częściej zastanawiam się czy chce zostawic malą przynajmniej nie tak szybko - mala miala by skończone 9 miesiecy bo tak mi się umowa kończy
Nie wyobrażam sobie kilku godzin bez tego gaworzenia tych uśmiechów i pisków 😌😌, patrze na nią i sie dosłownie rozpływam ❤❤
No i oczywiście Witam wszystkie kobietki w ta pieknie zapowiadająca się sobotę ❤❤
-
U nas też słonecznie.
9 miesięcy mój mały teraz ma i też nie wyobrażam sobie żebym go zostawiła. Do starej pracy nie wracam. -
Janess, straszne
Jednak dobrze, ze u nas ktg zaczynaja robic wczesnie...
Ja mialam od 28tc co 2 tyg robione u ginekologa, raz samo ktg raz ktg z usg i tak naprzemiennie...
Nawet przy krzywej cukrowej cala poerwsza godzine pod ktg lezalam...
Cale szczescie, ze twoj synek jest caly i zdrowy!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
A ja się dzis wkurzyłam i to ostro.
Poszłam do swojego ulubionego sklepu z bielizną kupić ze dwa biustonosze bo ostnio żyć bez nich nie mogę 🤔
Ostatnio kupowałam w lutym w bardzo rozsądnej cenie. Takie zwykłe bawełniane bez pushapa, całe gładkie.
Dziś mówię że chce takie same dwa kolejne i babka skasowała mnie o 30 zł więcej niż w lutym.
I zastanawiam się czemu my konsumenci musimy ponosić skutki tego wirusa. 🤔🤔🤔
To jest jakieś nie normalne.
Podobno państwo daje tyle pomocy przedsiębiorcom i jeszcze im mało 😋
Sama wiem że mój szef bardzo skorzystał na tym wirusie. Dostał umorzenie składek ZUS plus jeszcze jakaś kasę i postojowe za nas i nie podniósł cen nawet o 1 zł choć wszyscy się pytali czy się podnosimy.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po 3 mcach dostałam wypis że szpitala i oczyi wyszły na wierzch jak zobaczyłam co tam jest napisane.
Pacjentka w stanie ogólnym dobrym z ZACHOWANA CIĄŻA wypisana do domu.
Jaką kurde zachowana jak miałam zabieg??11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
fabcia wrote:Dziewczyny po 3 mcach dostałam wypis że szpitala i oczyi wyszły na wierzch jak zobaczyłam co tam jest napisane.
Pacjentka w stanie ogólnym dobrym z ZACHOWANA CIĄŻA wypisana do domu.
Jaką kurde zachowana jak miałam zabieg??
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Janess wrote:Hipi, a może im się włączyła autokorekta? 🤣
Przepraszam, ale mnie już niewiele zdziwi.
Będziesz upominała się o poprawę wypisu?
Już się prosiłam 3 mce o wypis. Mnóstwo telefonów i wysyłanie od jednego do drugiego. Bo nikt nic nie wie.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
nick nieaktualnyNo ja mialam podobnie długo czekałam na wypis bo szpital który zabral mala chciał wzyzstko plus moja kartę ciazy . Oczywiscie nie dostałam nic jedynie ksero karty ciazy . Mialam przyjechać po wypis za kilka dni . No i znikł 🤷♀️. Czekałam 2 tygodnie. Urodziłam syna . Nawet nie wiedziałam. Mam to do dzis .
No i napisano mi na wypisie ze mam być pod stala opieka ambulatoryjna ze względu na dużą utratę krwi 😳😳😳. O czym nikt mnie nie poinformował.
Janka mialam pytać jaki wybraliście fotelik ? -
Janess wrote:Szczerze mówiąc, nie spotkałam się z tym żeby szpital nie dał wypisu w dniu wyjścia ze szpitala. Co prawda mam doświadczenia tylko z moimi miejscowymi szpitalami ale mimo wszystko działają tak samo.
Anetka, fotelik samochodowy mamy Avionaut Pixel, mega lekki, bez porównania z innymi fotelikami. Tylko czasem nie potrafię Młodego wsadzić bo albo jest jakiś pokrzywiony albo mu główka leci do przodu. Ale to jest jakiś problem ze mną a nie z fotelikiem 😉11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
nick nieaktualnyA ja w sumie wychodziłam w niedziele i mowili ze w nd wypisów nie ma 🤷♀️🤷♀️
No tak zrobilam ten największy blad a nawet ktoras tu pisala o cybexie . No i go mam . I chuj . I wyrzuce przez okno i jeszcze opluje . Dziadostwo takie ze szok . Dziecko w nic siedzieć niechce bo jak jak ciasno nawet reka ruszyć nie może. 4 piętro rece chca mi odpasc ale mam sa swoje 🤯🙊 -
Anetka no cybexy sa jednymi z ciasniejszych niestety tzn waskie bardzo...
Pod wzgledwm wielkosci/szerokości chyba maxi cosi wygrywaja...
Ja teraz bym sie chyba na joie zdecydowala... niedawno wypuscili mode i-snug, 1,5 w testach bezpieczenstwa, jeden z najlepszych wynikow w testach z tego roku, plus ledwie 3kg wagi...
Chociaz maxi cosi coral tez kusi😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 11:53
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700