X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie się leczyliście? U kogo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Mówię, nie chcę Cię zniechęcać.
    Hehe mnie nic nie zniechęci. No powiesz czy to tajemnica?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie będę się domyślać, myślałam, że rozmawiamy jak dorosłe kobiety, a nie bawimy się w domyślanki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Przepraszam, ja po prostu nie lubię zbyt wielu spraw ujawniać publicznie, choć anonimowo.

...tam gdzie Ty... :(
    A skąd wiesz u kogo ja sie leczę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Sprawdziłam na innym wątku.
    Hmm gdzieś jest podane nazwisko? bo nie pamiętam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy pogadać na pw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możemy pogadac na pw? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba musisz najpierw zaakceptować zaproszenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaakceptowałam

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza nastała? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza bo żeście zwiały na priva :P hihi żarcik

Anet mnie ogólnie przygnębia taka aura za oknem tym bardziej że lato nie było aż takie cudne no ale i jesień potrafi czasem zaskoczyć i być piękna złota :) Co do spodni to może spróbuj mydełkiem takim do odplamiana specjalnym albo wybielacz może?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ].

Wiolala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam w Rossmanie chyba około 5zł za nie dałam ale w praktycznie w każdym sklepie z chemią możesz je dostać :) spróbuj może zadziała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie racja można sobie odpocząć od wszystkiego ja też dziś leniuchuję, pranie się robi obiad chyba szybki jakiś wymyślę ale fakt że przydałaby się ta ''osóbka''...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet doskonale Cię rozumiem. U mnie wygląda tak że na co dzień pracuję z dziećmi więc też czasem beczę bez powodu ale praca mnie jednak uszczęśliwia i po części czuję się spełniona ale to już wcześniej pisałam więc nie bd blublać :P Co do starań to u mnie rodzina wie szczególnie moja mama wie wszystko bo jest dla mnie prawdziwym oparciem i mogę jej powierzyć wszystko. Wspiera mnie w trudnych chwilach, rozmawiamy praktycznie codziennie chociażby o byle czym ale muszę z nią pogadać jest jak najlepsza przyjaciółka :) u mojego w rodzinie też wiedzą a niedawno byłam na weselu jego brata, dowiedziałam się że też im się udało. Myślałam że nie wytrzymam i wybuchnę płaczem ale musiałam jakoś to przetrwać. Oczywiście cieszę się z ich szczęścia ale ta wiadomość mnie bardzo zdołowała :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet ja o sobie dokładnie tak samo myślałam, miałam okres taki ze tylko bym się użalała nad sobą itp. ale w końcu trzeba kiedyś przestać i stanąć na nogi, wziąć się w garść i walczyć dalej. Jak na razie jesteśmy na etapie stymulacji, potem hsg jeśli dalej nic się nie będzie działo planujemy iui, IN-Vitro jest naszą ostatnią deską ratunku ale mam nadzieję że nigdy nie będziemy musieli z niej korzystać...

Znowu ta kryska a dlaczego słabe nasienie? tzn znacie przyczynę? Walczycie z tym jakoś? W sumie prezent jak prezent nie ma co wybrzydzać ;) a i czekoladki na pewno się zje

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ