Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCisza bo żeście zwiały na priva hihi żarcik
Anet mnie ogólnie przygnębia taka aura za oknem tym bardziej że lato nie było aż takie cudne no ale i jesień potrafi czasem zaskoczyć i być piękna złota Co do spodni to może spróbuj mydełkiem takim do odplamiana specjalnym albo wybielacz może? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet doskonale Cię rozumiem. U mnie wygląda tak że na co dzień pracuję z dziećmi więc też czasem beczę bez powodu ale praca mnie jednak uszczęśliwia i po części czuję się spełniona ale to już wcześniej pisałam więc nie bd blublać Co do starań to u mnie rodzina wie szczególnie moja mama wie wszystko bo jest dla mnie prawdziwym oparciem i mogę jej powierzyć wszystko. Wspiera mnie w trudnych chwilach, rozmawiamy praktycznie codziennie chociażby o byle czym ale muszę z nią pogadać jest jak najlepsza przyjaciółka u mojego w rodzinie też wiedzą a niedawno byłam na weselu jego brata, dowiedziałam się że też im się udało. Myślałam że nie wytrzymam i wybuchnę płaczem ale musiałam jakoś to przetrwać. Oczywiście cieszę się z ich szczęścia ale ta wiadomość mnie bardzo zdołowała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet ja o sobie dokładnie tak samo myślałam, miałam okres taki ze tylko bym się użalała nad sobą itp. ale w końcu trzeba kiedyś przestać i stanąć na nogi, wziąć się w garść i walczyć dalej. Jak na razie jesteśmy na etapie stymulacji, potem hsg jeśli dalej nic się nie będzie działo planujemy iui, IN-Vitro jest naszą ostatnią deską ratunku ale mam nadzieję że nigdy nie będziemy musieli z niej korzystać...
Znowu ta kryska a dlaczego słabe nasienie? tzn znacie przyczynę? Walczycie z tym jakoś? W sumie prezent jak prezent nie ma co wybrzydzać a i czekoladki na pewno się zjeZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość