Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Wam wszystkim
Widzę, że od rana sikańce te testowe i pieskie.
U nas noc przespana, ale niewyspana.
Odkąd mamy psa, przyjeżdżam do pracy na 7.30, a wcześniej o tej godzinie wstawałam. Mam ruchome godziny pracy, którą bardzo lubię.
Dziś tylko prowadzę szkolenie w języku angielskim, czego nie znoszę - w wykształcenia jestem germainstką.
Ja nadal czekam na okres.
Testów od dawna żadnych nie robię. Owulację czuję tak, że mnie skręca, a ciążowe mnie za bardzo dołują. Miałam już wszystkie objawy ciąży, za każdym razem widziałam jakieś cienie, a potem mąż musiał mnie zbierać rozsypaną.
Miłego dnia Wam :*Znowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Przełamując temat psiakow mam pytanie czy któras cos zna sie na badaniu szyjki macic??
Ja się nie znam, w ogóle nie rozumiem gdzie jej szukać, i gdzie jest to ,,czubek nosa" lub ,,usta". Na obrazku w książce tylko rozpoznaję, wyobrażam sobie, jak to środku jest ułożone, ale też w rzucie od brzucha, a od pochwy już nie, tak moja wyobraźnia nie działa.
I też za bardzo nie szukam z obawy przed wprowadzeniem jakichś bakterii, bo i tak mamy z tym kłopot (mam nadzieję, że już zażegnany).Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Przełamując temat psiakow mam pytanie czy któras cos zna sie na badaniu szyjki macic??
I to też kiedyś opanowalam ale niechce się aż tak babrac
Poświęć sobie jeden cykl na jej badanie wejdziesz sama wiedzieć już w przyszłym o co chodzi
Pamiętaj jedna pozycja i podobny czas sprawdzania
Co do mnie no ja wiem że coś tam jest i wiem że pod latarka bezpośrednio też widziałam
Ale moja głowa ma mętlik
Kryska mam jeszcze z 20 testów ciazowych i napewno żadnego już nie kupię!!!
Na smycz krótko masz rację !!!MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no własnie jestem w 24dc mam 27 cykle. Od wczoraj jest bardzo wysoko, zamknięta i baaardzo miękka i aż taka rozpulchniona. Mam wrażenie że zajmuje 3/4 miejsca ;/
Przy pierwszej ciązy lekarka jak mnie badała to własnie pierwsze po czym poznała ciąże to po tym "rozpulchnieniu".
Z tego co sie orientuje to przed okresem powinna byc nisko, twarda i otwarta.MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Ja przed okresem ostatnim mialam taka właśnie jak opisujesz i tez wkrecilam sobie ciążę..ale nigdy wczesniej nie badalam...
3mam kciuki by u Ciebie to byla ciaza
Wczoraj robiłam tes i była bieeellll więc sie nie nakręcam