Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu.ta.kryska wrote:Znowu o psach na prociazowym watku. Zle. Tu trzeba o badaniach, sluzach itp.
No wiec z badan, to jestesmy odrobaczeni, a jutro idziemy sie szczepicZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Czemu tak dlugo? Te noszenie? Bo spoznienie @ raczej jest norma po zabiegu. U mnie byla wczesniej, ale to roznie bywa.
W tym czasie będzie miał badania na dysplazję stawów. To jest wymaganie naszej hodowczyni. Już bym chciała tą @..Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chodzę ba bozonarodzeniowe spotkania ,mam w pracy ze dwie dobre kolezanki,z jedną to w sumie sie przyjaźnię,jedna przed drugą ma sesję terapeutyczną czyli wyrzucamy z siebie,klniemy,obgadujemy wszystkich,i umysł sie oczyszcza.
Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:A propo dupy, to zaraz ide na zakupy i kupie sobie lody i sama zjem cale pudelko. Tylko zastanawiam sie czy kupic pol litra czy litr znaczy lodów
Chociaz napilabym sie %Janess, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ciągle mi się samo wylogowuje, myślałam że ja coś zrobiłam ale widzę że to nie tylko u mnie...
Praca temat rzeka, też wczesniej miałam bardzo stresująca pracę i obiecałam sobie ze przy przedluzaniu umowy jesli mi dadzą dobra podwyżkę to zostaje, a jak nie to odchodzę. No i odeszłam, strasznie bałam się że to zła decyzja, że nic nie znajdę i nawet miałam myśl ze co ja zrobiłam pójdę i przeprosze, wezmę co dają:p ale szybko mi przeszło i udało mi się od razu znaleźć nowa lepsza pracę i bliżej domu. Także myślę że trzeba znac swoją wartość. Co prawda to że mam mniej stresujące pracę nie sprawiło że jestem w ciąży,ale jest o niebo lepiej i nie żałuję :pMisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Jak tam dzionek się zaczyna u każdej? Ja już wodę z cytrynką popijam a potem muszę pozmywać, pranie wstawić, poodkurzać i jakiś obiad wymyślić ale kompletnie nie mam pomysłu jak zwykleZnowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry , ja standardowo w pracy:-P
Tempka dziś poszybowala w górę test oczywiście jak dla mnie coś pokazuje ( czyli urojenia) i tyle
Ostatni raz mierze temperaturę w tym cyklu dla mnie to zbyt stresujące wstałam tempka wysoka jak sikalam na test to mnie serce walilo jak oszalale to chore jestZnowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny