Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:To po co już test?
Bo jestem typem człowiek niecierpliwego?
Bo bóle miesiączkowe mam od prawdopodobnej owulacji i nie moge "wyczuc" czy @ sie zbliża?MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Bo mogę?
Bo jestem typem człowiek niecierpliwego?
Bo bóle miesiączkowe mam od prawdopodobnej owulacji i nie moge "wyczuc" czy @ sie zbliża?
Czasami nawet 2 tygodnie po terminie @ test wychodzi negatywny, bo hormon w moczy jest tak niski, że test nie wykaże. Najszybciej wyjdzie z krwiMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Nie oburzaj się dziewczyno
Czasami nawet 2 tygodnie po terminie @ test wychodzi negatywny, bo hormon w moczy jest tak niski, że test nie wykaże. Najszybciej wyjdzie z krwi
Zgadzam się- mi pozytyw ledwo widoczny wyszedł 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki
A mimo to i tak testuje szybciej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:No to tak patrząc na owu to jutro mam 12 dzień po sluzie ( Haha)
hahahahMisiaABC lubi tę wiadomość
-
Tak się rozhulałyście od rana że nie załapałam się na setną stronę naszego wątku
Witam się! z kawą i słońcem za oknem dobrego dniaKarolina2787, Nova87, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Tak się rozhulałyście od rana że nie załapałam się na setną stronę naszego wątku
Witam się! z kawą i słońcem za oknem dobrego dnia
Parsleyek
No ja już kawę 2 obalilam
Wszystkim najwspanialszego dnia życzę!MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:
Witam się! z kawą i słońcem za oknem dobrego dnia
A ja wlasnie mialam pytac czy u Was tez tak leje....no masakra. Wrocilam ze spaceru przemoczona do gaci
Karola a co Ty masz wolne, ze od rana sprzatasz i gotujesz? Ja drugi dzien wolnego mam stracony, bo nosa z chaty nie chce sie wystawic...Kurcze przez ta pogode caly czas mysle o nadchodzacych swietach, chyba sprobuje ogarnac prezenty juz w listopadzieZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:A ja wlasnie mialam pytac czy u Was tez tak leje....no masakra. Wrocilam ze spaceru przemoczona do gaci
Karola a co Ty masz wolne, ze od rana sprzatasz i gotujesz? Ja drugi dzien wolnego mam stracony, bo nosa z chaty nie chce sie wystawic...Kurcze przez ta pogode caly czas mysle o nadchodzacych swietach, chyba sprobuje ogarnac prezenty juz w listopadzie
U mnie nie pada chociaż słonka też nie widać ale nie jest źle. Wolnego nie mam ale na drugą zmianę więc trzeba czas jakoś spożytkować pranie zrobione i zupka ugotowana, gary pozmywane więc teraz na spokojnie się szykuję i mykam do pracy. Wrócę gdzieś około 21 więc na nic już czasu nie będzie.Lago, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Tobie nie wolno. Zapomnialas juz? Kurde, moj rotek ma lepsza pamiec do zakazow
Hahahaah najpierw miałam wysikac wszystkie:-P
Więc wysikam i nie kupię nigdy więcej!!!Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość