Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:No ja przepuscilam przez flitry i prawie na każdym ja widać
Test jest " świeży " więc nie przelezany
Jutro zrobię powtórke jeśli dziś widać to myślę że jutro powinno być mocniej
Jak nie będzie wyrzuce nie użyte testy do kosza !!!
też widzi na 3:)MisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:A ja się wkurzyłam i do kosza wyrzuciłam je haha
MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Kurwa oszaleje ....
Przecież ja tam widzę kreskę, no powiedzcie że zemna jest ok ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/629cd6dca765.png
Ona, ja widzę, normalnie, bez przestawiania laptopa.Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Ona, ja widzę, normalnie, bez przestawiania laptopa.
Ja już luzuje bo już sama nic z tego nie wiem , jutro rano powtórzę, jeśli wyjdzie podobny
Normalnie odpuszczam
Mnie z tego wszystkiego już brzuch rozbolal masakraMisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:No ja widze nawet trzy kreski
Boze... Dom wariatow
Długoterminowe staraczki, dom wariatów - wszystko się zgadza
A ja chyba mam co świętować! 1500 postów na forum napisane, 1000 lajków zdobyte - czas otwierać szampana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e779ad681d45.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 14:52
Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787, Janess lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:No ja widze nawet trzy kreski
Boze... Dom wariatow
No i dobrze a mnie przynajmniej lżej na sercu ze nie zwariowalam:-P
A Ty wyluzuj pośladki bo od chodzenia po schodach masz je baaardzo spięte:-P
Ale akurat to się chwali:-PZnowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ona ja kuźwa widzę drugą, słabą ale jest! Sikaj jutro z rana!
Karolcia jutro ostatni raz sikam
I nie będę taka jak pies Krysi bo on jej jeszcze sikal będzie:-D
Za to z niego przynajmniej coś wyrośnie ha ha bo ja to już jak wrak taka desperacjaZnowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Laski!
Dziś była u nas pierwszy raz Pani z psiego przedszkola. Świetna laska, dużo mądrych rzeczy powiedziała. Już nie mogę się doczekać zajęć na placu. Niestety w sobotę o 9. Kurde znów się nie wyśpię.
Ja niestety lub stety rzadko piję alkohol. Jak już piję, to tylko wódkę i porządnie
Spadam do mojej Nowenny, a Wam życzę miłej nocy :*Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana dla oczekujących na moje testowanie i nie
2 testy różnych firm i dwa negatywne, czy coś widać? Hmm nieiwem może i tak ale gdyby miało coś być na rzeczy od wczoraj hormon by przyrosl niechce powtórki z rozrywki kiedy to odstawie dziś duphaston i czekam na @
Jak się czuje ? Myślałam że będzie gorzej ! Jednak testy pomogły mi przetrwać, no i dziś przyjeżdża moje autko
Mam nadzieję że facet nie zawiedzie ( bo dowozi je 350 km odemnie) na 15 ma być
Wstawać!!! Za oknem u mnie mgła cholerna nic nie widać oczekuje męża z giełdy - nie lubię jak jest taka pogoda bo mam potem jakieś czarne myśli, tymbardziej że on jeździ Tak na spiocha no i koniec tygodnia to już przemeczony
No a ja kończę z testami dziś rano termometr nie mierzył mi tempki 3 razy próbowałam to jakis znak ha ha przy teście serce bilo mocniej zwariować można szybko czekam na @ i zaczynam stymulacjeZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie z rana
Ona dajesz testy
Ja miałam dzisiaj testowac ale tempka jakas taka nie bardzo ;/ no i okazalo się że zostały mi tylko testy owu Jedyny plus to to że prawie po 2 tyg przestał bolec brzuch
U mnie też mglisto i na dodatek młoda chyba coś bierze ;/Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość